Problem nVidia 9800GTX+

poruka: 48
|
čitano: 8.115
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Problem nVidia 9800GTX+
GimmieCorsair kaže...
kruskar kaže...
uber_low kaže...
kruskar kaže...

Imam samo na početku kao što se vidi na videu,no mogu gledati film tj. 3D stavku pokreniti(samo film mogui jer ostalo drivere traži) i on meni šljaka bez problema full hd film pokrenem on radi,no ostalo neznam,kolega mi kaže da je i on imao sličnih problema s novim driverima i da mu je štimalo sve na 265.58,sad ih skidam pa da probam.

edit

uđem u bios i nema arfekata slika čista kao ogledalo,samo na početku taj dio ostalo sve ali ama baš sve bez arfekata.

hmmm čudan slučaj... znači u biosu imaš artefakte, a u win ne??
nažalost neznam o čem se radi, ali dobro je poznato da se te grafičke sada masovno odlaze u viječna lovišta... pa me nebi čudilo da je i tvoja na tom putu
a i ako je uspiješ kako osposobit šalji dalje do posljednje budale, moj topli savjet je da je se rješiš dok još možeš koju paru za nju dobit ;) ako uspiješ naravno...

Danas popodne ćemo kolega i ja ju probati kod njega ako se isto bude ponašala onda ćemo ju kod njega ispeći i ako bude štimala prodajem ju na njuškalu po cjeni koja se dobije za nepečenu grafu,i uzmem si neku drugu nVidiu.

Balkanska poštenost? {#}

A šta mogu? sad ju ispečem(i ako bude radila kao i prije) nađem nekog ko će ju na njušci za 500tinjak KN kupit i za 600tinjak kn nađem GTX260(prodaje neki tip za 580kn) i kupim ju.

14 godina
Problem nVidia 9800GTX+

I bugovci što mislite dali je uspjelo?

USPJELO JE!!

na kraju videa vidjet ćete da vam se zahvaljujem tj. čuti ćete ja neznam kako da vam zahvalim. JOŠ JEDNOM HVALA OD SVEG SRCA SVIMA ALI SVIMA!!!!!!!!!!!!!!

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Problem nVidia 9800GTX+

Video

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem nVidia 9800GTX+

Čestitam frende ! {#}

Jack Daniels is the way to go !

0 0 hvala 1
14 godina
Blacky_RI kaže...

Čestitam frende ! {#}

Hvala.

U tom videu je mali tutorial kako se radi,uglavnom sve se vidi što se mora napraviti prije pečenja.Evo sad frend i ja igrali WoW i radi kao i prije 75fpsa max sve na ultra 1900x1200.

15 godina
neaktivan
kruskar kaže...
Blacky_RI kaže...

Čestitam frende ! {#}

Hvala.

U tom videu je mali tutorial kako se radi,uglavnom sve se vidi što se mora napraviti prije pečenja.Evo sad frend i ja igrali WoW i radi kao i prije 75fpsa max sve na ultra 1900x1200.

za ovu veceru dajem ocjenu 5 {#}

Explosiv wie Kerosin!!!
15 godina
protjeran
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
14 godina
Don Kihoty kaže...

Javim kad istestiram.

nekontam kako da pokrenem? nemam floppy u PCu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 20:06 (kruskar).
14 godina
neaktivan
Problem nVidia 9800GTX+
De zamisli cigana...prije 2 sata nudi mi ovu grafu za moju 8800gtx sa sparkle caliber hladnjakom i jos trazi nadoplatu!!!!A u porucu šuti da je grafa u banani i da je "pečena" što lako znaci brz odlazak u vjecna lovišta,sva sreca pa sam slucajno nabaso na ovaj post.
Pare nisu problem,para se nema!

2 0 hvala 0
17 godina
Problem nVidia 9800GTX+

Hajde, Kruškaru, budi fer i sretan što je grafa došla k sebi i koristi ju.

Ne želiš se naći ovdje na crnoj listi nepoštenih trgovaca valjda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem nVidia 9800GTX+

ako je misliš prodavat nemoj je prodavat tu nama na forumu, budi bar toliko fer... ili ako češ je prodavat bar naglasi da je pečena...

ako želiš uvali je nekome preko njuškala, kvragu tu ti pomažemo da bi jednome od nas tu istu karticu uvalio... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Luco kaže...
De zamisli cigana...prije 2 sata nudi mi ovu grafu za moju 8800gtx sa sparkle caliber hladnjakom i jos trazi nadoplatu!!!!A u porucu šuti da je grafa u banani i da je "pečena" što lako znaci brz odlazak u vjecna lovišta,sva sreca pa sam slucajno nabaso na ovaj post.

Samo sam htjeo vidit reakciju!

overhaul kaže...

Hajde, Kruškaru, budi fer i sretan što je grafa došla k sebi i koristi ju.

Ne želiš se naći ovdje na crnoj listi nepoštenih trgovaca valjda?

Znam.

uber_low kaže...

ako je misliš prodavat nemoj je prodavat tu nama na forumu, budi bar toliko fer... ili ako češ je prodavat bar naglasi da je pečena...

ako želiš uvali je nekome preko njuškala, kvragu tu ti pomažemo da bi jednome od nas tu istu karticu uvalio... 

Staviti ću sad na njušku pa vidjeti hoće li tko nabasat na nju nekih 500-550kn ću staviti,stavim 550kn i za ozbiljnog kupca 500kn.

EDIT

evo link na njuškalu.

može i prodaja ovdje na forumu za 300tinjak kn.

ako toliko mogu dobiti

LINK

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 11:50 (kruskar).
15 godina
neaktivan
Problem nVidia 9800GTX+

550kn?! Ma ostavi ju sebi, za 300 ju je glupo prodavat a 500-550 nećeš dobiti, makar tamo ima kretenčina da ti mozak stane, naravno, što bi ti odgovaralo da se netko narajca na pečenjaru za 550kn. Kad vidi 9800GTX pa još + znak.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
thedream kaže...

550kn?! Ma ostavi ju sebi, za 300 ju je glupo prodavat a 500-550 nećeš dobiti, makar tamo ima kretenčina da ti mozak stane, naravno, što bi ti odgovaralo da se netko narajca na pečenjaru za 550kn. Kad vidi 9800GTX pa još + znak.

Pa stavio sam tamo čisto da vidim,ako se netko javi da hoće za 500tinjak kn prodajem odmah,ako ne onda ostaje meni,ali ipak i sam si rekao ima svakakvih ljudi,i najviše ih pali taj GTX i još dodatno ih napali taj +,sve njih pati ime GTX+ i još njena veličina,tako da ću po svojoj prilici naletjeti na budalu,ako naletim na takvu budalu koja će uzeti častim vas cugom :D.

ł
14 godina
Problem nVidia 9800GTX+

Ovaj mora da se šali.

arghhhhh opet uploader!

ł
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 12:33 (kruskar).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Problem nVidia 9800GTX+

Uzeo danas stari grafu u ruke i kaže normalno da te je zezala kad je bio hladni lem na njoj,i pečnica popravla hladni lem.

Tako je stari reko.

ł
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kruskar kaže...

Uzeo danas stari grafu u ruke i kaže normalno da te je zezala kad je bio hladni lem na njoj,i pečnica popravla hladni lem.

Tako je stari reko.

Ti si čekao da ti stari objasni što si radio s njom u pećnici,

a nisi pročitao zašto se kartice uopće peku?

Da budu hrskavije?

Neznam, ja ju neboh tako prodavao ni po oglasima, ima i tu po forumu ljudi koji su svjedočili

kakvih se prijetnji i neugodnosti isproživljavali kad nekome nešto nije radilo nakon njuškalo trgovine.

Iščekivalo se koliko sjećam čak jel jedan član živ nakon što mu je netko prijetio da mu dolazi doma...

14 godina
overhaul kaže...
kruskar kaže...

Tako je stari reko.

Ti si čekao da ti stari objasni što si radio s njom u pećnici,

a nisi pročitao zašto se kartice uopće peku?

Da budu hrskavije?

Neznam, ja ju neboh tako prodavao ni po oglasima, ima i tu po forumu ljudi koji su svjedočili

kakvih se prijetnji i neugodnosti isproživljavali kad nekome nešto nije radilo nakon njuškalo trgovine.

Iščekivalo se koliko sjećam čak jel jedan član živ nakon što mu je netko prijetio da mu dolazi doma...

Pročitao sam sve kako se peče,nego sam se sjetio danas reći starom i reko je da mu dam da vidi i vidio je i reko je da je bio hladni lem.

ugrijao pečnicu na 200c skinio termalnu pastu s alkoholom,stavio u prethodno zagrijanu pečnicu grafu,uzeo alu foliju stavio na ono šta se peku kolači,napravio 5 kockica od alufolije postavio grafu na te kockice čekao 8:30minuta izvadio i radi,samo što je danas stari tek vidio i rekao je da je bio hladni lem.

ł
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice