Imam samo na početku kao što se vidi na videu,no mogu gledati film tj. 3D stavku pokreniti(samo film mogui jer ostalo drivere traži) i on meni šljaka bez problema full hd film pokrenem on radi,no ostalo neznam,kolega mi kaže da je i on imao sličnih problema s novim driverima i da mu je štimalo sve na 265.58,sad ih skidam pa da probam.
edit
uđem u bios i nema arfekata slika čista kao ogledalo,samo na početku taj dio ostalo sve ali ama baš sve bez arfekata.
hmmm čudan slučaj... znači u biosu imaš artefakte, a u win ne??
nažalost neznam o čem se radi, ali dobro je poznato da se te grafičke sada masovno odlaze u viječna lovišta... pa me nebi čudilo da je i tvoja na tom putu
a i ako je uspiješ kako osposobit šalji dalje do posljednje budale, moj topli savjet je da je se rješiš dok još možeš koju paru za nju dobit ;) ako uspiješ naravno...
Danas popodne ćemo kolega i ja ju probati kod njega ako se isto bude ponašala onda ćemo ju kod njega ispeći i ako bude štimala prodajem ju na njuškalu po cjeni koja se dobije za nepečenu grafu,i uzmem si neku drugu nVidiu.
Balkanska poštenost?
A šta mogu? sad ju ispečem(i ako bude radila kao i prije) nađem nekog ko će ju na njušci za 500tinjak KN kupit i za 600tinjak kn nađem GTX260(prodaje neki tip za 580kn) i kupim ju.