Problem kod switchable graficke

poruka: 11
|
čitano: 2.879
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Molim HELP!

Imam dvije graficke kartice (dell inspiron n5220) prva mi je Intel(R) HD Graphics 4000 ‎(PS3.0/VS3.0)‎ a druga je AMD Radeon HD 7670M,

Kad bi htio podesiti postavke za recimo PES onda mi prikazuje samo intel-ovu graficku,kako bi to mogao promjeniti? 

Evo PrntScr

Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina

Svejedno ti je što ti piše da je ta grafička, inače ti se koristi ona druga. Ako u CCC staviš na "Performance" kod PES-a.

totus mundus agit histrionem
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem kod switchable graficke

kod ulaska u igricu stavim na "high performance" ali nakon sta izađem iz igre i pogledam u postavkama stoji "not assigned"

Nije važno koliko puta stavio ponovo  na "high performance" i spremio

Zasto?

17 godina

Ne znam, ja nemam tih problema. Možda sam i imao kad sam ručno tražio .exe file, jesi tako radio? Ako da, probaj prvo ući u igru, pa izaći. Onda otvori CCC, igra bi trebala biti tamo gdje su nedavno korištene aplikacije, onda tu stavi na High Performance i spremi. Tako uvijek radim, i nema problema. Baš se vidi razlika ako upalim igru kao Power Save, u odnosu na High Performance.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

sta da izadjem potpuno iz igre ili samo da je stavim u pozadinu,jer probao sam to tijekom igre podesavat i nisam uocio nikakvu razliku. kad izadjem potpuno iz igre onda mi pokazuje not assigned...

17 godina

Ja potpuno izađem, pokaže mi "not assigned", onda stavim na "high performance" i nakon toga bude sve ok, save-am naravno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Tnx,idem probat pa javim :)

13 godina
neaktivan

izgleda da radi sve ok,samo kad izadjem iz igre i dalje mi dolaze one obavijesti,ali moze se dobro igrat i grafika je dobra,hvala!

17 godina

Ništa. Te obavijesti mislim možeš i isključiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

makni kvacicu sa onog " Show a pop..." onda ti nece vise pisati obavijesti. Inace imam isti laptop i prezadovoljan sam njime {#} . Isto igram PES i Fifu i vrtim ih na najboljim postavkama...

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 17:51 (dino_pes13).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kazes da imas isti laptop? imas novi pes 13? koje postavke imas postavljene,meni kao da malo trokira,na sta trebam pripaziti?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice