- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svejedno ti je što ti piše da je ta grafička, inače ti se koristi ona druga. Ako u CCC staviš na "Performance" kod PES-a.
Ne znam, ja nemam tih problema. Možda sam i imao kad sam ručno tražio .exe file, jesi tako radio? Ako da, probaj prvo ući u igru, pa izaći. Onda otvori CCC, igra bi trebala biti tamo gdje su nedavno korištene aplikacije, onda tu stavi na High Performance i spremi. Tako uvijek radim, i nema problema. Baš se vidi razlika ako upalim igru kao Power Save, u odnosu na High Performance.
sta da izadjem potpuno iz igre ili samo da je stavim u pozadinu,jer probao sam to tijekom igre podesavat i nisam uocio nikakvu razliku. kad izadjem potpuno iz igre onda mi pokazuje not assigned...
Ja potpuno izađem, pokaže mi "not assigned", onda stavim na "high performance" i nakon toga bude sve ok, save-am naravno.
Tnx,idem probat pa javim :)
izgleda da radi sve ok,samo kad izadjem iz igre i dalje mi dolaze one obavijesti,ali moze se dobro igrat i grafika je dobra,hvala!
Ništa. Te obavijesti mislim možeš i isključiti.
makni kvacicu sa onog " Show a pop..." onda ti nece vise pisati obavijesti. Inace imam isti laptop i prezadovoljan sam njime . Isto igram PES i Fifu i vrtim ih na najboljim postavkama...
kazes da imas isti laptop? imas novi pes 13? koje postavke imas postavljene,meni kao da malo trokira,na sta trebam pripaziti?