E ovako....neznam kako da to opisem.....Imam GeForce XpertVision 8600GT 1GB......i dok pokrenem neku od novijih igara(Gta4,FarCry2,Cod4....itd.) mogu ih igrati nekih 10 min i onda pocne stekat ko ludo FPS padne na 1-10 (praceno frapsom) i nakon 10 sec stekanja sve se vrati u normalu....zatim za 4 minute isti problem opet pocne stekat....prjedlozi kvara? temperatura je 80-91C dok igram a dok surfam 46C....neki kazu da je problem u pregrijavanju.....zelim vase misljenje....unaprjed hvala....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad se ti je to počelo dešavat?
Da nije možda riklo hlađenje? Neznam kako se inače grije, ali 46 stupnjeva u idleu se cini puno.
4 mjeseca nakon sto sam kupio racunalo....
pa neznam nije ciscen od prasine komp jer imam Naljepnicu od garancije na kompu pa ga ne mogu otvoriti.... bilo je stalo hladenje pa sam otvorio drugu stranu kompa ....tam gdje je maticna i malo ocistio koliko sam mogao....
E ovako....neznam kako da to opisem.....Imam GeForce XpertVision 8600GT 1GB......i dok pokrenem neku od novijih igara(Gta4,FarCry2,Cod4....itd.) mogu ih igrati nekih 10 min i onda pocne stekat ko ludo FPS padne na 1-10 (praceno frapsom) i nakon 10 sec stekanja sve se vrati u normalu....zatim za 4 minute isti problem opet pocne stekat....prjedlozi kvara? temperatura je 80-91C dok igram a dok surfam 46C....neki kazu da je problem u pregrijavanju.....zelim vase misljenje....unaprjed hvala....

4 mjeseca nakon sto sam kupio racunalo....
a jbg imam nekakvu markicu na kojoj pise ime trgovine gdje sam kupio komp...i pise da ako bude strgana(poderana) da garancija ne vrjedi na ni jedan komponent iz racunala...
a jbg imam nekakvu markicu na kojoj pise ime trgovine gdje sam kupio komp...i pise da ako bude strgana(poderana) da garancija ne vrjedi na ni jedan komponent iz racunala...
ok nesto cu smisliti....hvala......
Možeš učinit to što sam ti rekao
ili ga nosiš na servis pa da ti uzmu 100-150kn za
što svaki mulac napravi za 10 min MAX
Pa sad odluči što ćeš
Da vjerovatmo ti je do temperature.Moj drug ima istu(xpertvision 8600 1gb),kod njega vrtimo cod5,far cry2,pes09 bez problema na
19 inch monitoru.HIGH postavke na vecini novih igrica.
Problem temperatura. Pokušaj usisavačem izvući prašinu iz hladnjaka, a ak to ne pomogne, odi u servis (nadam se da ti još vrijedi garancija ).
Tako je većini kad kupe komp prigori grafička zašto?
-Možda neradi ventilator(kad ti je upaljen komp,otvori kučište stavi ruku 1 cm udaljenosti od ventilatora grafičke)
-Ili kupi novi Cooler(hlađenje za grafu)
-Nevirujen da ti je do prašine tek si komp kupio
-ali sve je moguće
Tako je i meni bilo.......mogao sam sve igrat....ali nemres vjerovat na Fallout 3 VeryHigh nista ne steka i ne pojavljue se to....bar nesto imam igrat...