Zmajenio sam svoju staru Gtx560ti sa novom Gigabyte 7870 OC edition. Ostala konfig je: i7 2600k, PSU Coolermaster SilentPro 1000w, 8gb RAM, te MOBO Asrock Extreme3 Gen3 i OS Win7x64
Nikako nemogu pokrenuti stvari kako treba jer grafu mi Device manager ne registrira i monitor baca no signal...
Uradio sam:
Prije stavljana nove, makno sam drivere od nvidie i prosao sa driver sweeperom, nakon toga stavio sam novu grafu i monitor mi baca NO SIGNAL kad spojim preko DVI ili HDMI. Prikljucio sam na mobo hdmi i pogledao u Device manageru nigdje nista od nove kartice. Stavio sam drivere od Giga i isto nista... Grafa je dobro spojena s PSU te vrti ventilatore... Samo nema nigdje traga grafe ni u device manageru/GPU-z...
Citao sam da trebam iskljuciti integriranu grafu od intela no u Biosu nigdje te opcije. Stavio sam novi bio 2.30 od Asrocka i isto nije pomoglo... Probo sam staviti u oba utora grafu i isto nista... Nvidia mi radi na utorima dakle nije do mobo...
Sto dalje da radim? Hvala...

EverCrack

... Ali kad spojimi bilo sta na nju dvi ili hdmi ekran nece da sljaka samo crna slika. Kad sam onda otisao brisati nvidia drivere i komp restartovo 7870 isto nestala s device managera. WTF?