Problem sa Gigabyte 7870 No signal

poruka: 38
|
čitano: 6.916
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Puno hvala svima na odgovorima. Ovako... grafa trenutno RADI. Kako? Evo što sam napravio:

New windows install. U komp stavio svoju staru gtx560 ti. Stavio nvidia driverse. Prethodno sve potrebne driverse za mobo... nakon toga sam stavio LUCID VIRTU. Nakon toga sam ugasio komp i izvadio nvidiu sa prvog utora premjestio na drugi, u prvi stavio 7870... spojio DVI na gtx560ti i palio komp.. nakon toga u device manageru se pojavila 7870 ali komp u drugom utoru nije registrirao gtx560 pod imenom vec pod standard vga adapter... stavio sam drivere za 7870 i sve šljaka... sad pitanje je wtf? Ne kuzim nista... u kompu imam nvidia driver i catalyst... i sve radi ok... testirao sam na 3dmark 11 i sve pet... ne kuzim sada sta sa se desava i kako je to moguce da na ovaj nacin radi sve normalno. 

Pozz

EverCrack
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ipak se nemora u servis?? Tko bi rekao. {#} (malo sarkazma)

Ako windows nije original mozda te on zeza. Ali ovako napamet nevrijedi pricati jer nitko nezna ni koje sve drivere imas,

ni kakav je windows niti sta jos sve imas na kompjuteru, niti kako si to sve instalirao i na koji nacin si sve brisao.

Meni zvuci kao windows greska. Ali to treba utvrditi na licu mjesta.

Što hladnije to bolje...
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa Gigabyte 7870 No signal

Sa Cd-a originalna sedmica {#} nikad nije stekala. Komp je doslovno prazan, ima samo drivere Nvidia/Catalyst. Sve potreben MBO drivere i to je to. Sad radio bench i sve proslo nema crash-a nema frke za sad a nadamse i nece biti ali mi je cudno da sam na ovaj nacin to sve namjestio... {#}

EverCrack
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2013 19:07 (Nanixs).
13 godina
neaktivan
Nanixs kaže...

Evo stavio windows -- Stavio net framework -- stavio zadnje drivere sa stranice amdove -- opet nista nigdje grafe. 

drug da ti ja kezem baci je u kantu ako je tako nakon windopws novog bacja druze smece

lisnjic
12 godina
neaktivan
Nanixs kaže...

Sa Cd-a originalna sedmica {#} nikad nije stekala. Komp je doslovno prazan, ima samo drivere Nvidia/Catalyst. Sve potreben MBO drivere i to je to. Sad radi radio bench i sve proslo nema crash-a nema frke za sad a nadamse i nece biti ali mi je cudno da sam na ovaj nacin to sve namjestio... {#}

Onda ti preostaje samo probati ju u drugom kompu. Ako ni onda neradi nosi ju nagaranciju.

Što hladnije to bolje...
12 godina

jesi probao clear cmos BIOSa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jesam napravljeno nije pomoglo. Sad radi ali u pc-u imam i nvidia karticu. Radi i ne diram nista.

EverCrack
16 godina

ako ti radi samo u kombinaciji s 560, to ce se opet prije ili kasnije pokazati kao problem. kada formatiras, idi na full format da ti pobrise i neka zaostala sraja iz prijasnih instalacija.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
2 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice