Da li mi neko moze pomoc da prebacit da mi laptop koristi bas graficku karticu ne integriranu pogledajte ovu sliku
Da li mi neko moze pomoc da prebacit da mi laptop koristi bas graficku karticu ne integriranu pogledajte ovu sliku
Kad iskljucim tu integriranu onda mi se samo iskljuci monitor kako da to napravim ?
KAd iskljucim integriranu onda mi nece pokrenut lol, a kad ukljucim onda oce al steka jel se koristi integrirana :/
Ok. Očito je malo složenije onda :D
Pokusaj ako vec nisi deinstaliraj trenutacne drivere i instaliraj nove, provjeri da nemas mozda koji utility program koji dolazi s laptopom a da ti kontrolira power usage ili preformance.
Ako ni to ne pomogne odi u Nvidia control panel > 3d settings i rucno odaberi koja ce se graficka koristit za koji program.
Jos jedna stvar koja je moguća je da ti je power setting podešen tako da ako nije na punjaču da koristi low performance mod koji onda vjerojatno preferira integriranu zbog manje potrosnje.
Ako ni to ne pomogne javi se pa cu ti pogledat preko Tv-a onda.
Ma nemogu rucno podesti koju da koristi neznam nesto nece, jel mi mozes ti uc preko TW-a u komp pls i pogledat sta se desava
da ne otvaram novu temu,dali se isplati uzeti ovu graficku http://www.svijet-medija.hr/?q=product-page/50914/grafi%C4%8Dka%20kartica%20palit%20gtx650%20ti%202gb%20gddr5,%20ne5x65001341-1072f
ili imate kakvu preporuku za polovnu do 1000kn?
treba mi za battlefild 4 a trenutno koristim NVIDIU gtx260OC