Nvidia GTX 600 (Kepler) Info

poruka: 3.446
|
čitano: 606.521
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Nvidia GTX 600 (Kepler) Info
infeqt0r kaže...
Leopard_st kaže...

Evo da i ja priupitam, koji je program najbolji za snimanje, a da malo resursa uzima, konkretno mi za youtobe treba da snimam.

Kao sto sam i njemu preporucio, pokusaj s Bandicamom, profil za youtube kvalitetu. Snimao sam par video clipova u Dirt 2 i lijepo je islo. Give it a try.

Thx, probam pa javim.

15 godina
neaktivan
sharxtreme kaže...

Pošalji mi setinge za video u ABu, pa ću tako probati. Ja sam podršku za multithread CPU ostavio na automatic.  Al' bez obzira na caspianu 64p sa 4xMSAA ide najteže od svih mapa,kako se i vidi, vidjet ćete sa drugih mapa koja je razlika, povelika. Najveći hit ide od dima, i particala. Osobno kad igram MP me ne tangira 4xMSAA jer BF MP ne igram s tim AA, samo FXAA.  

Default sve

btw B2K mape su još zahtjevnije, Gulf of oman posebno

Sada se i odvajaju chipovi 999 na tajvan 1 za Classified pa 9500 kom za obicne pa 1 za Classified @Vlada011
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 11:12 (ATiGamer).
13 godina
neaktivan
Steel123 kaže...

Koliko ce otprilike u % GTX 670 Ti bit jaca od GTX 580 ?

A tko bi to znao, ja bi rekao da će biti tu negdje, sa manjom potrošnjom naravno..

14 godina

Biti ce jaca od GTX 580.

clock2much

2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

Pošto se ne kužim baš najbolje u to, iako igram igrice, dal na jačinu FPS-a odlučuje i memorija matična te procesor? Dakle, te ostale komponente, ili je za to presudna samo grafička.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

Pošto se ne kužim baš najbolje u to, iako igram igrice, dal na jačinu FPS-a odlučuje i memorija matična te procesor? Dakle, te ostale komponente, ili je za to presudna samo grafička.

Zavisi od tipa igra, zavisi od reze, utice procesor podosta, RAM bas i ne.

16 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

Ponajviše grafička, pogotovo na većim rezama, CPU manje, odnosno svi moderni 4 core CPU-i su tu negdje u igrama, a memorija ponajmanje.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 15:21 (Minoza).
14 godina
GoodAngel kaže...

GPU vodi igru, dakle ona je glavna i takve kartice tipa GTX 670TI moraju imati barem Quad Core da ih pogura(dakle CPU je drugi glavni cimbenik), 4GB memorije je neki minimum za visoke detalje.Maticna nije toliko bitna, eventualno za OC procesora i da ima 4 utora za RAM, cisto radi nadogranje u buducnosti.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 16:05 (zoharbizo).
16 godina
protjeran

Zapanjen sam dobitkom perfomansi uz zadržavanje kvalitete slike (čak je možda i bolja slika) sa isključneim AA i upaljenim FXAA u BF3.Dobio sam oko 25 fps-ova te mi je sad min fps oko 75 usudio bih se reći.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 16:58 (QFlash).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Wake island i Sharqi,64 igrača conquest

Sve na ULTRA,4 MSAA i HBAO,najkvalitetnije postavke

FIELD OF VIEW na 90

FRAPS mjerenje MIN,MAX,AVG(24" 1920*1200)

Frames, Time (ms), Min, Max, Avg

48881,    890266,  29,  90, 54.906

Frames, Time (ms), Min, Max, Avg

107139,   1966798,  32, 103, 54.474

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 17:44 (M4X).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
QFlash kaže...

Zapanjen sam dobitkom perfomansi uz zadržavanje kvalitete slike (čak je možda i bolja slika) sa isključneim AA i upaljenim FXAA u BF3.Dobio sam oko 25 fps-ova te mi je sad min fps oko 75 usudio bih se reći.

Je, FXAA odlično radi. Ne blura, što je najbitnije, a ima minimalan udar na performanse. Kasnije ću staviti video sa forced FXAA. 

EDIT: Evo novi video: Op.Firestorm, Ultra, Forced FXAA+FXAA high ingame

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 20:24 (sharxtreme).
13 godina
neaktivan

Dupli post.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 20:23 (sharxtreme).
17 godina
odjavljen
sharxtreme kaže...
QFlash kaže...

Je, FXAA odlično radi. Ne blura, što je najbitnije, a ima minimalan udar na performanse. Kasnije ću staviti video sa forced FXAA. 

FXAA odabereš gdje,u nvidia cp?

Npr. ja sa amd grafom uopće nemam velik boost kad spustim kvalitetu sa ultra na manje,mali dobitak fps

igra i amd grafičke kao da ne prepoznaju različite postavke

15 godina
neaktivan

Post AA ti je FXAA

Sada se i odvajaju chipovi 999 na tajvan 1 za Classified pa 9500 kom za obicne pa 1 za Classified @Vlada011
17 godina
odjavljen
ATiGamer kaže...

Post AA ti je FXAA

ma gdje ti je to?

ima HBAA i SSAO

15 godina
neaktivan

Imaš u opcijama deferred AA (MSAA) kojeg stavljaš na off, 2x ili 4x i post AA (FXAA) kojeg stavljaš na on ili off.

HBAO i SSAO su ti ambient occlusion

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 21:04 (ATiGamer).
14 godina
neaktivan

MSAA kida perfomanse pravo, a i malo blura sliku, barem tako kazu na hardcop, tako da je po meni bolje igrati sa samo Post AA.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Leopard_st kaže...

MSAA kida perfomanse pravo, a i malo blura sliku, barem tako kazu na hardcop, tako da je po meni bolje igrati sa samo Post AA.

Kako ne, udara MSAA ljuto na perfomanse.

clock2much
15 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...

http://www.overclock.net/t/1189461/bf3-deferred-anti-aliasing-vs-anti-aliasing-post-comparison-or-why-you-should-stop-using-msaa

14 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
Leopard_st kaže...

http://www.overclock.net/t/1189461/bf3-deferred-anti-aliasing-vs-anti-aliasing-post-comparison-or-why-you-should-stop-using-msaa

Zanimljiv test.

17 godina
odjavljen
ATiGamer kaže...

Imaš u opcijama deferred AA (MSAA) kojeg stavljaš na off, 2x ili 4x i post AA (FXAA) kojeg stavljaš na on ili off.

HBAO i SSAO su ti ambient occlusion

ja nemogu nać post AA{#},ima onaj koji ide do 12X

dok sam u meniu i šaltam video postavke,MSAA ima najveći utjecaj na performanse

motion blur malo ili ništa,onaj aa do 12 isto nešto malo,SSAO isto zanemarivo

14 godina
neaktivan

FXAA je ono ispod MSAA.. MSAA mos stavit na OFF, 2x, 4x. FXAA na Low, Mid, High. 

Sve iznad Low nema smisla jer zamucuje sliku. Na Low je ok.

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
M4X kaže...
sharxtreme kaže...
QFlash kaže...

FXAA odabereš gdje,u nvidia cp?

Npr. ja sa amd grafom uopće nemam velik boost kad spustim kvalitetu sa ultra na manje,mali dobitak fps

igra i amd grafičke kao da ne prepoznaju različite postavke

Ja sam u tom videu stavio FXAA u nV Panelu + FXAA(post AA high) u igri.

BTW pogledaj SSove s prošle stranice vidjet ćeš gdje stoji MSAA(antialiasing deferred) i FXAA(antialajasing post)

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 22:24 (sharxtreme).
16 godina

jel možeš stavit novi txaa

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kaj nisu rekli da ce GTX 670 Ti biti u rangu 7950 i 7970 ? A svi znamo da su te kartice jace od GTX 580..

13 godina
neaktivan
dery kaže...

jel možeš stavit novi txaa

Ne. To će tek doći sa novim updejtom drajvera.

14 godina
neaktivan
Steel123 kaže...

kaj nisu rekli da ce GTX 670 Ti biti u rangu 7950 i 7970 ? A svi znamo da su te kartice jace od GTX 580..

670Ti će sigurno biti jača od 580, sad je samo pitanje dal će biti i obična 670 na koju ja ciljam. Brijem da neće, vjerojatno slabija za nekih 10 posto od 580, al i to je odlično kad se uzme u obzir da se karta plaća 2300-400 kuna. A 580 je prije nešto manje od godinu dana, došla 3800kuna. Prema tome, to će bit dobra kupovina. Cijena i performanse su vrhunske, tako da tko god cilja na 670 ili 670 Ti mislim da neće pogriješit. A većina nema para za 680, koja je stvarno klasa za sebe.

AMD Phenom II x 6 1090T
16 godina

gtx680 daje red screen of death ako se koristi aida ili gpu-z    ožeži

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
dery kaže...

ROLF.

13 godina
neaktivan
dery kaže...

Nije, ne dezinformiraj i pročitaj članak. Kao što ste i sami vidjeli snimio sam sto SSova sa GPU-Z na screenu, RIVA/MSI AB i ASUS GPU Tweakom. Očito je stvar do starih verzija GPU-Z npr. Dogodilo mi se samo jedan put baš to i to prvi dan nakon što sam sklopio komp i dignuo w7 i pokušao otvoriti Gainwardov pandan afterburneru. Preporuka je updejt drajvera odmah nakon instalacije kartice(kao da to treba i napominjati) i updejtani GPU-Z, AB itd. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice