Nvidia GTX 600 (Kepler) Info

poruka: 3.446
|
čitano: 604.849
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Nvidia GTX 600 (Kepler) Info
dery kaže...

Kako može bit dobra cijena,za te novce se može kupit dobar pc,shvatite da je to samo jedna komponenta koju vam proturaju po trostruko večoj cijeni nego šta vrijedi.To je isto kao da motor od npr. golfa košta 15000 eura.

zato i stavio "dobra" pod navodnike {#}

xfact
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 14:05 (=xfact=).
16 godina

skidam ti prst dolje

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
GoodAngel kaže...

Čista kapitalistička sranja i preseravanje, nisam za komunizam al boga mi i ovaj kapitalizam mi je posto blago rečeno sranje žešće.

Hvala bogu da jos uvjek neki ljudi misle glavom, kao i kolega GoodAngel. Kad ce oni ostali vise shvatit da sve te tvrtke samo zele zaradit i nista vise, njih uopce nije briga za tebe. Sustavno ce povecavat cijenu a neces dobit nista bolje. To vam je kapitalizam u pravom smislu; bogacenje pojedinaca a mrvice tek toliko da ne prigovaraju ostalima.

PS ja cekam 2 godine sa kupovinom, ne pada mi na pamet da mijenjam GTX 570...

pwn too much...
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 15:25 (agent_00klc).
13 godina
neaktivan

Ne stignem čitat temu, ali na Legit Reviews sam naišao na sliku eVGA GTX 680 Superclocked Signature 2, ako je postano prije, moje isprike:

http://www.legitreviews.com/news/12736/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Camaro ZL1 kaže...

Ne stignem čitat temu, ali na Legit Reviews sam naišao na sliku eVGA GTX 680 Superclocked Signature 2, ako je postano prije, moje isprike:

Već vidim Vladu kako slini nad njom  {#}

I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins
13 godina
neaktivan

Ja iskreno isto više volim pristup dizajnu kakav imaju XFX, a sad i eVGA - ništa pretjerano, izgleda lijepo i "čisto". Još uvijek ne shvaćam zašto sve grafičke nemaju crni PCB (Sapphire na primjer, iznimka novi 7970 Dual X).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
Camaro ZL1 kaže...

Već vidim Vladu kako slini nad njom  {#}

al opet nije to ta klasafajd {#} nisu iscjedili najbolje iz chipova jos to treba dugo da testiraju, par vladinih recenica koje sam bio razumio prije {#}

Xc
16 godina

nekakva orijentacija za ostale keplere  udri

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
4 0 hvala 5
17 godina

1 kartica  je zvijer vec vijdeno od te firme na gtx 580 cini mi se 

super je kaj ima zaseban pci  kontroler za volzatu kod ocanja {#}

+ monstruozno hladjenje 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dery kaže...

A dobro... Čekam EVGA GTX 680 Superclocked Edition.

Dolazi sljedeći mjesec i čim je dobijem radim review(ako hoćete) :)

14 godina
neaktivan
CoreByte kaže...
dery kaže...

Kako si bogati skontao 6GB sa 2500k procesorom?

14 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...
CoreByte kaže...
dery kaže...

i kaj bi  ta 7970 delala na i5? ak je grafa od 4 soma nek je i proc od 4 soma!!! 3930k majka..{#}

xfact
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 23:15 (=xfact=).
17 godina

lol  {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
=xfact= kaže...
Leopard_st kaže...
CoreByte kaže...
dery kaže...

i kaj bi  ta 7970 delala na i5? ak je grafa od 4 soma nek je i proc od 4 soma!!! 3930k majka..{#}

Znači trebao bih dati još 2000kn za procesor koji je za 17% bolji od i5 2500k i koji je obično prese*avanje?

I u ostalom kakav ti je to zaključak da ako kupujem grafu od 4 soma da i procesor mora bit 4 soma?

15 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

Bože... koje nebuloze {#}

13 godina
neaktivan
=xfact= kaže...
Leopard_st kaže...
CoreByte kaže...
dery kaže...

Nema tu bottlenecka u igrama. Ako i5 2500k bude bottleneck onda će i npr. i7 2600k jer je razlika u igrama oko 3%.

EDIT: Ako i5 2500k radi savršeno sa HD 7970 e pa onda će i sa GTX 680!

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 23:28 (CoreByte).
14 godina
neaktivan

bila je zajebancija.. {#} i necemo vise u offt

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jao pa kaj ne vidite da vas dečko prca {#} vidi se iz aviona da se radi o zajebanciji

Sada se i odvajaju chipovi 999 na tajvan 1 za Classified pa 9500 kom za obicne pa 1 za Classified @Vlada011
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

izgleda da ce se pricekat 660ti da vidimo kako dise.. ja se nadam da ce bit ko 7950 al nada je k.rva

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Na ovu kartu da slinim, tacno se vidi da uop[ste ali uopste ne poznajete moj fazon.

Na ovo da se lozim, na ovo, na ove kapacitore sto vire ispod kao na MSI.

http://i.imgur.com/vgiSc.jpg

Ova karta je ruznija od referentnog ASUSa a od referentne EVGA da ne govorim a od EVGA FTW koja mi nije nista spceijalno ali najlepse do sada je ruznija duplo.

Pogledajte GTX580 Classified i dobro se zagledajte pa onda razmiuslite sta mi se tu svidja.

\Njena cvrstoca, minimalisticki dizajn, military look, sto se ne vide delovi, sto ima PCB ludacki uradjen, ali nikako to ne znaci da se meni Corsair i eVGA sve svidja niti bi dao kes za to.

Ovo da mi se svidja, ej bre mid-range GTX560 malo ulepsani i po kutiji i po konektorima i po izgledu samo cena preko GTX580 kada se pojavila.

Pogledajte je, ovu SuperOC, pogledajte je i zamislite da ne znate koja je serija samo znate da je Nvidia i EVGA, da li je to top chip iz EVGA ponude, setite se svega od pre GTX580 Classified i ostalih i uporedite.

Sta bvi rekli mid range neka karta iz Nvidia ponude i nista vise.

Video sam neke likove na overclock.net da imaju po 2x i po 4x GTX580 Classified ne znam kako da ih pitam ako budu zeleli da prodaju za 300e nekada da ja hocu da kupim.

Sta njima je 300e oko $400 , 500$ je nova, oni menjaju kao blesavi karte sada su verovatno vec nervozni da kupe novo i samo ne znam koliko je slanje, ko zna koliko.

Jbt zivotna zelja mi je ta karta odlepicu jel ne mogu da je kupim. Tek posle ove Nvidia igrarije bi bio jos srecniji da sam je kupio pre koji mesec.

Kupi lepo EVGA Boot na casekingu za 50e stavim posle IB i Z77 i bas me briga, promenim firmware i ja ne bi ni gledao graficke vise a pogotovu iz mid-range prevare.

Hocemo EVGA GK110 STO PRE
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 6:27 (Vlada011).
13 godina
neaktivan
Forumaši Bug-a, ujedinimo se i kupimo Vladi polovnu EVGA 580 Classified :)
16 godina

{#}

Vlada druže kad počneš lupat koji razmak između teksta počet ću čitat tvoje bisere... Više od prve rečenice čak! Ovako mi se brate neda.

Ko zna što sve pametno pišeš, a ja jadan to sve propuštam zbog wall of teksta! {#}

Nego oće ispast koja GTX 6xx a da nije skuplja od cca 10xx kn-a, + da je bolja od AMD 6850? Ne? Koji će mi k. onda ova serija?!

AHAAAAAA za par godina kad pojeftine...{#}

ps. isto vrijedi i za HD 7xxx seriju

13 godina
protjeran
=xfact= kaže...

izgleda da ce se pricekat 660ti da vidimo kako dise.. ja se nadam da ce bit ko 7950 al nada je k.rva

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat...

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
14 godina
neaktivan
dery kaže...

Ako će cijena GTX 670 i kod nas bit kao što ovdje piše 300 eura, kupujem je bez previše razmišljanja. U ovom momentu, smatram da nikome ni ne treba jača grafička od te. Igrice jednostavno ne trebaju GTX 680 a da ne govorim da GTX 690 će bit čisto bacanje novaca, al ako nekog baš svrbi džep neka kešira. Ja ipak uvijek nastojim, ukomponirat, cijenu i kvalitetu. A čini mi se da je u ovome trenutku, najbolje kupit 670 i 660, nešto bolje od toga velikoj većini nije potrebno. A oni extremni primjerci, koji baš teže radikalnim nijansama tokom igranja, naravno da će si iskeširat GTX 680, al imajte na umu da za godinu dana opet izlazi nova serija, koja će u srednjem sloju nudit jaču grafičku od GTX 680, ja uvijek na to gledam tako. Pa rađe kalkuliram, i uštedim si nešto love do nove serije.

AMD Phenom II x 6 1090T
14 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

Na žalost mislim da neće biti te kartice, priča se da 660Ti neće bit u proizvodnji. Samo obična 660, al ta "obična" je isto zvijer od karte tako da nitko neće pogriješit ako nju ušteka u konfiguraciju.

AMD Phenom II x 6 1090T
14 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
dery kaže...

Ako će cijena GTX 670 i kod nas bit kao što ovdje piše 300 eura, kupujem je bez previše razmišljanja. U ovom momentu, smatram da nikome ni ne treba jača grafička od te. Igrice jednostavno ne trebaju GTX 680 a da ne govorim da GTX 690 će bit čisto bacanje novaca, al ako nekog baš svrbi džep neka kešira. Ja ipak uvijek nastojim, ukomponirat, cijenu i kvalitetu. A čini mi se da je u ovome trenutku, najbolje kupit 670 i 660, nešto bolje od toga velikoj većini nije potrebno. A oni extremni primjerci, koji baš teže radikalnim nijansama tokom igranja, naravno da će si iskeširat GTX 680, al imajte na umu da za godinu dana opet izlazi nova serija, koja će u srednjem sloju nudit jaču grafičku od GTX 680, ja uvijek na to gledam tako. Pa rađe kalkuliram, i uštedim si nešto love do nove serije.

kako je rekao i kolega ATIgamer (za sebe).. vecina nas tu ne kupuje jel nam zbilja treba neg jel smo bolesni na hardver.. i to je to.. meni je dovoljna 560 ti.. i i7 860.. al ja bi vec 3770k  ili sl i 7950 /670ti ... osjecat cu se bolje kad kupim.. i olaksam novcanik prevelik je to teret!!{#} nadam se da cu izdrzat do kraja god sa grafom.. al tjesim se jel zbilja "nemas" kaj igrat.. (sa hv od 3500-4000kn) {#}

xfact
14 godina
protjeran

GTX670, pa zar ce toga biti uopste??? Jel postoji karta zamisljena sa tim nazivom. Sta bi ona nasledjivala???

Posto GTX680 nasledjuje GTX560 sta nasledjuje ona???

Ja sto se mene tice oprostio sam se od kupovine karte do jeseni.

Od sada cu i manje pratiti HW bar dok se na Srpskom trzistu ne pojavi ono sto me zanima ili budem mogao da kupim Online da mi ne treba pay pal i ostalo sto ne radi.

To sto me zanima nema obicno, ono sto ima me prakticno i ne zanima tako da jedno vreme odmaram od HW.

Kupicu EVGA Z77 FTW zato sto ce to biti i i7-3770k inace da nema ne bi kupio ni IB svega mi na svetu.

Stoki pljackaskoj i alavim fuserima sa istoka kojima smo mi kontrola kvaliteta dok neko daje 10 god i dozivotnu garanciju plus za moje oko ruznim ne dajem kes,

ne volim ih, to mi je kao da kupim pice koje ne volim ili roze pantalone.

Od njih nemam ja zadovoljstvo samo prodavac.

Hocemo EVGA GK110 STO PRE
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 14:07 (Vlada011).
14 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
=xfact= kaže...

Na žalost mislim da neće biti te kartice, priča se da 660Ti neće bit u proizvodnji. Samo obična 660, al ta "obična" je isto zvijer od karte tako da nitko neće pogriješit ako nju ušteka u konfiguraciju.

da vidio sam bit ce valjda 670ti / 670 / 660/ ...   uglavnom precijenjeno sve do zla boga.. no thanks

edit: cudi me da amd nije reagirao sa cijenama jel vidim da su neki modeli 7950 skuplji od gtx 680 ... sto mi je komedija.. glupi ameri kupuju jbga.. nas ni nema na karti prakticki..

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 14:12 (=xfact=).
14 godina
neaktivan
=xfact= kaže...
GoodAngel kaže...
=xfact= kaže...

da vidio sam bit ce valjda 670ti / 670 / 660/ ...   uglavnom precijenjeno sve do zla boga.. no thanks

edit: cudi me da amd nije reagirao sa cijenama jel vidim da su neki modeli 7950 skuplji od gtx 680 ... sto mi je komedija.. glupi ameri kupuju jbga.. nas ni nema na karti prakticki..

Ovo je sranje stvarno, ja se bi ponadao sletit ce cijena da ubodem jos jednu HD 7950, ali ne dam ovoliko novca koliko sada traze.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice