Nvidia GTX 600 (Kepler) Info

poruka: 3.446
|
čitano: 604.802
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Nvidia GTX 600 (Kepler) Info

E ovo ne volim, ovo mi unistava sve planove za 680.

Najozbiljnije voleo bi da je odloze ili na leto GTX685.

Pogledajte cenu izmedju GTX680 I GTX685 a to je citava klasa iznad kako oni kazu.

Da je bar Avgust kako su rekli...

Ovo sto gledamo sada ispada da je Nvidia naslednik GTX570 karte ali posto su zakljucili da sa naslednikom ubijaju najaci AMD onda su resili da jos malo odugovlace i uzimaju vise kesa.

Zbog AMDa nece zuriti nego ce onu ostaviti skoro za drugu generaciju i ispada da graficki cipovi se ne razvijaju tako brzo zbog AMDa. Inace bi vec ili uskoro GK110 bio tu da parira HD7970 da je bila jaca. Tj AMD da je 20% jaci a mogao je biti oni bi rekli cekajte ovo je tek predzadnja serija sada ce naslednik GTX580 da dodje.

Ali kada su videli sta imaju a sta ima AMD samo su rekli Pa ocekivali smo mi vise od AMDa i tada je plan napravljen.

Idemo sa naslednikom 570 na AMD imamo eVGA i ostale koje ce da naprave celu seriju kao da je to nas vrh ponude dobijamo AMD a GK110 cuvamo kada zatreba.

Kako su pokvareni, ma jok ja ostajem sa 5870. Zbog ovoga, jel mene ne zanima serija tipa 6950 i GTX570 kao ni duple sto me ne zanimaju. Jbg tako je.

Necu da kupim GTX680 i da ne izadje nijedna igra a da za 80e-100 vise se pojavi karta ubica posle tj Chip koji su svi entuzijasti i hard core gameri celaki da nije bilo AMDa sada bi bio tu.

I po obicaju ko je kriv sto Intel dize i drzi cene-AMD, ko je kriv sto Nvida odugovlaci sa Top-AMD. Prokletnik. Samo nemojte da mi pricate da je ova karta dovoljna jel znam da je vise nego dovoljna ali to nije moja klasa i interesovanje po ovome kao sto nije ni dupla. Svako ima neku svoju oblast koja ga interesuje. Tako je bilo i sa 5870, i sa 6970 i GTX580 i necu sada da uzimam drugaciju seriju.

AMD Samo koce razvoj IT i HW. Jos njihovi fanovi imaju obraza da kazu kako ovi drugi kasne.

http://www.evga.com/articles/00645/
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 11:42 (Vlada011).
14 godina
neaktivan
Vlada011 kaže...

Necu da kupim GTX680 i da ne izadje nijedna igra a da za 80e se pojavi karta ubica posle tj Chip koji su svi entuzijasti celaki da nije bilo AMDa sada bi bio tu.

I po obicaju ko je kriv sto Intel dize i drzi cene-AMD, ko je kriv sto Nvida odugovlaci sa Top-AMD. Prokletnik.

Samo koce razvoj IT i HW. Jos njihovi fanovi imaju obraza da kazu kako ovi drugi kasne.

Koji si ti fenomen vlada. Sad je još AMD kriv što nVidia nije izdala bolju karticu?

14 godina
protjeran

Nego sta je krivac je jasan kao dan. Crvi, oni sporaci.

Njihova je to fora revizije i revizijice. Serija pa posle serije obmana u vidu revizije naklokovane.

Satro brzi u izbacivanju serija. Bolje da izbacuju kada je izasla prva GTX580 pa tek kada izadje GK110 ali da bude sve duplo jace.

Ali oni nece, Nvidia bi to i radila nego nece da gubi musterije dok AMD stancuje sve jednu za drugom po 5% jace i reklamira se kao blesav sa svojim napadnim istocnim brendovima.

GTX685 i daj boze da nema Nikakav Bust i daun klok.

A ja se primio jos, cekam FTW, Classified ne znam da cekam naslednika GTX570 preimenovanog zbog sporog AMDa i zato sto se moze i delje sve igre ko od sale.

Ne bi ni bio svestan da sam dao pare za naslednika ove 

http://i.imgur.com/gH3n4.jpg

a ne ove

http://i.imgur.com/TNGUs.jpg

Mogao bi samo da placem na jesen kada bi se on pojavio u velikom stilu.

Special Edition samo po 2 modela od svakog proizvodjaca referentni i monstrum neki.

Tesili bi me drugi recenicom Ali GTX680 je kada se klokuje isti kao GTX685 u 3D Mark 11.

Samo to ne prolazi, to prvo u igrama nije isto drugo to je bilo GTX570-GTX580/GF110)

a ovo je GK104-GK110.

Znaci poredjenje GTX560 Ti-GTX580 otprilike.

Jbg zapalio sam se za middle chip a sto on parira uspesno AMDu nije krivica Nvidia.

Na jesen ce sve na svoje mesto, GTX680 za 350e a naslednik GTX580 kao i ona kada je izasla i

gotova stvar a ja svoje interesovanje prebacujem na polje maticnih Z77 za sada.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 12:01 (Vlada011).
16 godina
Vlada011 kaže...

Kako su pokvareni, ma jok ja ostajem sa 5870. 

opametija si se napokon 

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
17 godina
Evo novi Accelero Xtreme III za gtx 680 tko sad kupi ovu obicnu verziju trebao bi ovo metnuti gore :) http://www.arctic.ac/en/p/detail/index/sArticle/554/sCategory/2182
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

*   Please ensure your graphic card does not come with a double deck power socket.

Tj nije za GTX 680 sa ovakvim power socketom

pwn too much...
16 godina
dery kaže...

ovako bi nastavak serije moga izgledat udri

links ponudija asus za 4900kn, standardno bolesno

Nema je više, već je netko cijedi, možda microman :)

www.rigburning.comule.com
14 godina
neaktivan

Ja ove Vladine postove ni ne čitam više, samo stišćem "Hvala". Treba mi pola sata da dešifriram njegove poruke. {#}

Ja sam ozbiljan, rijetko kad se zafrkavam, nikad nisam sarkastičan a kamoli ciničan, pismen sam jako, a zgodan sam za nepovjerovat. Neodobravam konzumaciju alkohola i nemoralno ponašanje.

13 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hahahahahahah
13 godina
neaktivan

Za sad je bila jedna (ASUS) koja je došla u Hrvatsku... Kolko znam Portio ju je prodao novom sretnom vlasniku isti dan čim je došla. Mislim da je bila cijena oko 4500...

Udjite u Classified Crew ako imate para za to inace ih bacate vozeci se puni kesa u FIATU a imate za 20 Mercedesa. - (c) Vlada001 Classified 3GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
dery kaže...
Vlada011 kaže...

Kako su pokvareni, ma jok ja ostajem sa 5870. 

opametija si se napokon 

Ne nego sam nikad gore izbedacio i apsolutno me sada ne interesuje nista vise o GTX680 niti citam niti me zabole za GTX680 Classified.

Zivota mi moga da mi je donesu dzabe na gajbu mislio Jbg bolje da su mi doneli onu na jesen. U tom sam fazonu.

Ovo jednostavno nije moja serija a AMD je kriv sto je ovo prvi put da za nas nema nista koji cekamo naslednike GTX580.

Bice tacno sto sam rekao IVy Bridge i Radeon 5870. Znate kada bi sada izabrao GTX680 pre GTX580 Class, pa nema sanse nek je duplo jaca to nije moja serija kao i i5, kao ni Xeon.

Informisem se onako samo o tome ne zalim sto nemam ni za dzabe. 

6+6 pin, srednja klasa ko vrata. 

Ali crvene su potopili, da je taj GK110 izasao AMD bi to gore podneo nego Bulldozer a ja bi izbacio za 5e manje nego HD7970. 

I organizovao da stane svega proizvodnja samo da se to pravi. I kako AMD ide sa cenom dole isao i ja. 

Prodali bi 100 primeraka.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 15:04 (Vlada011).
17 godina

jel se zna kad bi mogla izaći 660 gtx Ti.

Mrzim cheatere iz dna duše
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 15:04 (crozoki).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
crozoki kaže...

Piše u prvoj četvrtini godine.

Ti verzija 7. kolovoza

I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 15:10 (donator_bubrega).
14 godina
protjeran

Daboga im Boost napravio problem da moraju na leto da izbace najacu.

Bas su p**** ako nas koji smo cekali naslednika GTX580 ostave do jeseni i voleo bi a

citam da mnogi cekaju GK110 jednostavno ljude bas briga sto da kupuju kartu zato sto je malo jaca od AMD hoce top chip.

Ne ravnam se prema snazi AMD, bas su p**** ako ne izbace na leto GTX685.

Kakav marketinski potez a ja bi sebi lupao samare da na to nasednem.

Voleo bi da im se zabrlja karta i da ispadne da je AMD ipak bolji zato sto su se na ovo odlucili i da AMD proda vise karti.

Kako su pametni da kupujem srednju kartu samo jel je mrvu jaca od bogalja koji su se izgubili na 2 fronta inace bi IT industriuja otisla ko zna gde da njih ne cekaju.

Ovo je za mene od sada tema kao HD7870 i nista vise od toga... Postedeli su AMD odlaganjem chipa neka im se osveti to ubuduce.

Ej bre oni se celcijati chip ispred AMDa, sa sredinom mu pariraju i AMD vadi to sto se bolje klokuje, naravno jer ova nije zamisljena za TOP klasu nego za neki SLI pre i cenu od 380e po komadu dok se nije znalo sta AMD ima.

Boze sacuvaj kakve bi karte imali sada cemo da cekamo do jesni. 

Mada iskreno sta me briga bre. HD 5870 je u garanciji, igre zahtevne idu na jednu stranu ja igram Bioshock nisam presao serijal, imam 30 takvih igrica koje nisam odigrao do zime da ih igram za koje je HD5870 prejaka. I posle lepo kada stave to u ponudu da kupim. Jel sada ima ljudi koji su se zapalili za GK110 i oni su u stanju sada godinu dana da ga cekaju a Nvidia to ne kapira kao i da ce neki pre uzeti Top AMD nego Nvidia srednju.  Ali i treba tako...

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 15:33 (Vlada011).
14 godina
neaktivan

bahati nasi trgovci bahati.. nebu vidjeli od mene nis jos do kraja god sig.. radje si kupim zvjerkicu neku ivy bridge i novu plocu.. crkli dabogda

xfact
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
crozoki kaže...

Ti verzija 7. kolovoza

Ako godina ima 12 miseca, onda je jedna cetvrtina 3 miseca, znaci da karta izlazi u ova 4 dana?

Support the software developers. If you like their products buy them !
16 godina
cecenac kaže...
donator_bubrega kaže...
crozoki kaže...

Ti verzija 7. kolovoza

Ako godina ima 12 miseca, onda je jedna cetvrtina 3 miseca, znaci da karta izlazi u ova 4 dana?

ne zna se to još za gtx660,ide prvo gtx670 u peti misec

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
14 godina
neaktivan

Jel istina da GTX 660, ne mislim na onu Titanium, već običnu bit jaka kao i GTX 580?

Ako je ta tvrdnja koju sam pročito na jednom portalu točna, onda ću ja rađe kupit nju i uštedit si nekih 500 kuna nego Titanium koja će vele bit jača nego AMD-R/7950. Sve je to divno i krasno, al nemam 400 eura za nju, tako da vjerojatno kupujem običnu GTX660. Još ako je istina da je jaka ko GTX580, mojoj sreći nema kraja. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moj PC  
3 0 hvala 6
17 godina

jao koje performanse , kad joj padne cijena ispod 4k za par mj. bice odlicna kupnja proed 7970 {#}

jaca je od 6970  40%!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ovo je zadnje sto cu reci na ovoj temi da karta apsolutno vredi koliko vredi i HD7970 i malo preko.

Znaci vredi je kupiti osim toga i dalje ne mogu da svarim vise ovu temu kao pre.

Nikada ne bi kupio ovu kartu jel je jaca od GTX580 i jel je jaca od HD7970. Ovo je middle segment chip a to nije moj reon bez obzira sto je jaci od prethodnika to je normalno.

Kada bi tako razmisljao svake godine dosao bui i najnizu seriju. Nece je kupiti nema teorije to se sada zaklinjem makar kostala 300 EVGA GTX680 Classified.

To sam rekao pre samo sam mislio da su odustali od ideje da ne ponude top ponudu zbog bilo cega. Drugacija interpretacija tipa jaca od AMDa,m najbolja karta Nvidia, jaca toliko od GTX580 mene ne zanima.

HOCU TOP CHIP, HIGH SEGMENT GLUPA NVIDIO.

Ukrali su Top Ponudu i posle na njih gledam drugacije, AMD se izvukao za medalju. Jel bi to bio njihov potop debakl postali bi budget opcija a ja sam za to da svako bude tamo gde zasluzuje a ne da opstaje zbog kmarketinskih trikova i konkurencije. GTX680 od sada kao da sve pravi ASUS model.

Ova je jaca od GTX580 srednja klasa, pa ce sledece godine od ove biti jaca jos niza klasa, pa ce sledeci naslednik biti iz najnize klase jaci od ove. Mars bre tamo pare dajem kada vidim gtx685 EVGA i onako je ne bi kupio pre Jula rekao sam. Ko moze da saceka juli sacekace i Oktobar.

Od svojih planova ne odustajem i nisam ni trebao da razmisljam o ovoj uopste samo sam se iznervirao jel sam se primao i planirao.

Ej bre ceo chip ukradu i stave u stek zbog onih invalida. Jos su se sa njima i dogovorili verovatno Chip ce da ceka AMD zaradjuje, Nvidia zaradjuje na middle segmentu kao na High napravila chitavu paletu EVGA odmah. divan marketing, narod se kolje i svadja, a Nvidia ceo chip razvijen u steku. Sada ce jos da obogalje ovaj da naprave slabiji, oduzmu nesto malo i to je to. Imamo jacu i slabiju. Pokvareni su jako ali je ovo dokaz da su samo pare i jedino i samo pare bitne i nikada kupci i obecanje.

Da su ga izbacili AMD bi otisao dodjavola a Nvidia ne bi napravili citavu farsu smisljenu za 5 minuta od oprvozamisljenje GTX570, odmah za 2 dana svi izvestaju, HydroCooper vec gotova, FTW vec gotva, Classified najavljena odmah, nesto tu nije bilo u redu. To ne ide tako sa Top Segmentom. Nego su smislili za dva dana i njihov marketing je kupite jel smo jaci od AMDa, kupite jel je jaca od GTX580 dosta. To im je makreting jel su top segment ostavili bez chipa zamisljenog za nas i ponudili mi drugi samo zbog zgoljavog AMDa. Oni su tek prica za sebe,sada se vidi koliko su mocni tek kada su ovi izasli, do sada su se 3 meseca uporedjivali sa vecim chipom i drugacijim i hvalisali.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 23:32 (Vlada011).
13 godina
neaktivan
Vlada011 kaže...

Ovo je zadnje sto cu reci na ovoj temi da karta apsolutno vredi koliko vredi i HD7970 i malo preko.

Znaci vredi je kupiti osim toga i dalje ne mogu da svarim vise ovu temu kao pre.

Nikada ne bi kupio ovu kartu jel je jaca od GTX580 i jel je jaca od HD7970. Ovo je middle segment chip a to nije moj reon bez obzira sto je jaci od prethodnika to je normalno.

Kada bi tako razmisljao svake godine dosao bui i najnizu seriju. Nece je kupiti nema teorije to se sada zaklinjem makar kostala 300 EVGA GTX680 Classified.

To sam rekao pre samo sam mislio da su odustali od ideje da ne ponude top ponudu zbog bilo cega. Drugacija interpretacija tipa jaca od AMDa,m najbolja karta Nvidia, jaca toliko od GTX580 mene ne zanima.

HOCU TOP CHIP, HIGH SEGMENT GLUPA NVIDIO.

Ukrali su Top Ponudu i posle na njih gledam drugacije, AMD se izvukao za medalju. Jel bi to bio njihov potop debakl postali bi budget opcija a ja sam za to da svako bude tamo gde zasluzuje a ne da opstaje zbog kmarketinskih trikova i konkurencije. GTX680 od sada kao da sve pravi ASUS model.

Ova je jaca od GTX580 srednja klasa, pa ce sledece godine od ove biti jaca jos niza klasa, pa ce sledeci naslednik biti iz najnize klase jaci od ove. Mars bre tamo pare dajem kada vidim gtx685 EVGA i onako je ne bi kupio pre Jula rekao sam. Ko moze da saceka juli sacekace i Oktobar.

Od svojih planova ne odustajem i nisam ni trebao da razmisljam o ovoj uopste samo sam se iznervirao jel sam se primao i planirao.

Ej bre ceo chip ukradu i stave u stek zbog onih invalida. Jos su se sa njima i dogovorili verovatno Chip ce da ceka AMD zaradjuje, Nvidia zaradjuje narod se kolje, a Nvidia ceo chip razvijen u steku.

Zasto si toliki stup. Slinio si nad kartom koja košta jednako ko ova a troši duplo više i daje 30% slabije rezultate. Zasto ne gledas performance per buck a ne flagship kartu..

ti bi radje dao vise para za manje rezultata..

14 godina
protjeran

Odustao sam od GTX580. Classified. Nemam ostvarljivu garanciju i gotovo. I dalje mi je ziva opcija iz Amerike bez da ostvarim garanciju. Mislim mogu ali bi me 200e kostalo to ako se desi.

Necu uzeti ni jednu ni drugi. Zavrsena prica, ja kada kazem nesto to tako bude. I bolje je tako. Ja cu sada lepo Ivy uzeti(nadam se da nece reci 3770k za Novu godinu jel onda ni njega necu kupiti kao ni T kao ni bez K bez obzira na sitne razlike)jel ja sam rekao koja je moja klasa i mene to ne zanima niti me je ikada zanimala potrosnja, i performanse po dolarima. Iskljucivo se gleda najaci chip posto kartu kupujem sada za dosta dugacko vreme i takve stvari me ne zanimaju.

Ja znam da bi trgovci vise voleli da ja uzimam i5 i GTX570 klasu na 2 godine ali to moja opcija nikada nece biti. Uzimace se klasa GTX580 i i7 na 3 ili 4 godine i tako cu ja imati isto jako tj dovoljno a prolaziti jeftinije. Od toga ne odustajem to je tako. Isao bi protiv sebe kada bi radio drugacije. Ja sada kada pogledam ovu kartu ja vidim GTX570, izgubilo se svo zadovoljstvo kupovine isto kao da ASUS moram da kupim. A za nju je ispala svadja kada sam kupovao GTX580 na forumu jel su ljudi koji nemaju pare za to blebetali kako je dovoljni i uzmi nju i uzmi nju(GTX570 jel je dovoljna, cuvena recenica "Bacanje para ispod 3 monitora" izrecena opd onih koji ni ne znaju sta su filteri pa ih i ne uzimaju u obzir niti koriste). Niti sam tada razmisljao o tome niti sada i uzeo sam GTX580. Tako ce i sada biti pridruzujem se brojnima na cekanju GK110 i neka trosi, daj boze da trosi 700W i da ima 4x8pina i da ima performanse za sve to. Ali nece trosice kao pola mog napajanja onu ce i dalje raditi u zalatnom sertifikatu a ja imati top chip koji je na dugo najisplativiji kao i HD5870 sada jel da imam 5850 ne bi video filtere odavno. Mogao bi da se hvalim da mi je skor kao na 5870 kada klokujem i nista vise i da stekujem odavno pare za kartu. O tome i sada razmisljam kada ne uzimam ovu nego cekam GTX685. A ja znam da je sada na Nvidia zadatak da ubede ljude i hipnotisu da ne misle na GK110 ali se to nece desiti. U tu svrhu je i eVGA u roku oid dan izbacila kompletnu ponudu karti i za vodu i FTW i Classified. 

Ionako ce Nvidia da sada ide marketingom performanse prema dolaru, najaca karta, dovoljna za sve, ja cu sacekati da AMD izbaci reviziju i posle toga ce doci prava naslednik GTX580 koji ce od ove biti jaci kao sto je ona 560Ti i imati svoj zasluzeni Classified i ROG model sa 8+8+6 pina ili tako nesto. To je serija koju mnogi ljudi cekaju a ovo je sada natezanje da li smo bolji od mrsavog AMDa sa srednjim chipom ili nismo i ko to progota. Moje misljenje je da ce jedan broj progutati ali ogroman broj nece uzeti kartu tacno da cekaju jos godinu dana. Jel obecati ljudima nesto pa ne uraditi nije lepo. Plus ocekivati pare za koje traze 150e vise od zamisljenje cene ali ih je AMD nagradio sa time. Vi zaradite na middle segmentu vise, mi zaradimo a vama ostane ceo chip u steku, ajde molim vas uradite to da ne propadnemo skroz posle Bulldozera tj da ne budemo na onom mestu za koje vredimo.

Znaci ponavljam ja ovde ne cekam GTX580 a da imam opciju da uzmem GTX570, ovde je u pitanju da imam opciju da uzmem GTX560TI ili da cekam GTX580. 

Jel ovde nije samo serija u pitanju nego ceo chip ustekan. Ja i 560 segment nebo i zemlja. 

Jedino da sam blesav da mi pozicija prema AMDu i recenica dovoljna kupuje kartu i jos placa 150e vise od zamisljenje cene.

Ali dobro sta zaleteo sam se i planirao odmah se znalo prvo srednji segment pa najnizi pa najvisi. Tako je i receno odmah i to je to. 

Ni 6870 nije nasledio 5870 nego 6970. I ja necu napraviti gresku koju nisam ni kod AMDa.

I kutija je vidite midle segment ko zna da prepozna 

Pa cestitam ti Nvidia na srednjoj klasi kojom ste pobedili AMD Top. Ovo je nezapmceno na polju HW i tako treba da ostane zapisano u analima i nikako drugacije bez obzira sto je to abasureno zbog bolje prodaje. Omladinska ekipa je dobila prvu to je to. Bilo bi jos bolje da ste stavili cenu koja dolikuje srednjoj klasi i najavili launch date GK110 i AMD bi polako prodavao karte neinformisanima kada nestane Nvidia u radnji zbog pomame. Ali tyo treba tako jel sada se nece opametiti, nego ce nastaviti put svoj u zezanju nas koji dajemo ogromni kes. 

Ovo bi ih nateralo da sednu da razmisle o sledecoj karti dobro. Ovako Nvidia ih je odrzala u top segmentu. Da ima treci neko za kaznu bi njega kupio najstvarnije. Ne znam vi ali mene takve stvari dovode do ludila.

Zato sto znam koliko su se ljudi nadali cekali a oni su se dogovorili jos dva dana pre nego sto je Nvidia rekla ocekivali smo vise od AMD. 

Divna naslednica GTX570 i po kutiji i po konektorima i po izgledu a bila bi i po ceni i performansama da je AMD nesto. Performanse su nadmasile sami sebe a sada dajte za nas veliku crnu kutiju i

GK110 da mi mentalno bolesni i zavisni od top segmenta konacno nesto kupimo sebi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 7:17 (Vlada011).
13 godina
neaktivan

@Vlada011   Tebi sine nema spasa. Virus je duboko u glavi. Sta da ti kazem. Uzivaj u kartici :S

15 godina
Vlada011 kaže...
blablablablablablablab

GK110 da ja mentalno bolesni i zavisni od top segmenta konacno nesto kupimo sebi.

You got that right

13 godina
neaktivan

Vidim stigli GAINWARD modeli u Portio. Puno jeftiniji. 3800kn.

http://www.portio.hr/?page=artikl&id=051803871

Udjite u Classified Crew ako imate para za to inace ih bacate vozeci se puni kesa u FIATU a imate za 20 Mercedesa. - (c) Vlada001 Classified 3GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ima i kod nas takve 

Evo zanimljivog poredjenja HD 7970 vs EVGA GTX580 3GB

Razlika je mnogo manja nego sto sam mislio.

Jeste razlika ali manja razlika nego 6970 i 6950 ili GTX580 i GTX570 a dva cipa razlicite generacije.

Razlika bi bila jos manja da je umesto referentne tu GTX580 Classified 3GB na vodi recimo.

To je ono sto Nvidia kada je shvatila je odlucila da ide na njih sa srednjim chipom da nema potrebe za najacim, da bi razlika bila brutalna a zarada manja.

Shvatili su da je nova generacija AMDa jaca od Nvidia samo za mogucnost klokovanja jel se sa Hydro Cooper Classified od 3GB i njenim klokovanjem dolaze na AMD granicu, mizerno fps manje stiom da AMD moze da se klokoje. Tada je odluceno da GK110 ide u stek ili da se odlozi i to je to. Pa cekacemo te druze do 2015 ako treba.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 11:26 (Vlada011).
14 godina
neaktivan
Vlada mozes li manje spamat molim te.... Dosta mi je eV gA postova .... Kad god dodjem na ovu stranicu ima bar jedan tvoj post o EVGI....
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
protjeran
Vlada011 kaže...
. Performanse su nadmasile sami sebe a sada dajte za nas veliku crnu kutiju i

GK110 da mi mentalno bolesni i zavisni od top segmenta konacno nesto kupimo sebi.

Brate, potpuno se slažem s boldanim. {#}

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 12:28 (Budokai).
14 godina
protjeran

I ja se slazem to je tako, mnogo nas ima takvih u svetu koji jurimo samo ono nasta se zalepimo i na nas utice samo marketing onih koji nam se svidjaju a ne onih na koje drugi misle da ima razloga i da treba da jurimo.

Slazem se da je ovo jaka karta ali nije za mene. Ja ovo nisam cekao i zato necu kupiti kartu mozda uopste.

Ali nema veze cekam dalje kada Nvidia bude izbacila u isto vreme i najaci i srednji Chip kao AMD.

Samo mislim da nece toliko kasniti jel ce dosta ljudi cekati to. Na jesen ona je tu, ja kako god mi se svidjala pre Jula sam rekao ne bi mogao da je kupim  tako da znacemo tada sta ce biti. I da li cekam ono tamo prolece ili uzimam na kraj leta ili na jesen kartu. A daj boze da se pojavi jos naslova da nema samo 10 igri zbog koji kupujem kartu.

A gornji video meni govori da bi ja sada najradije dao 350e za GTX580 Classified kolika je cena polovne po svetu.

Ispalo je da novo ne mora da bude bolje a pogotovu ne mnogo bolje. Gamer koji kupuje kartu za 4 god i zahtevan je ne sme da dozvoli da uzme middle range chip ako koristi samo jedan, bez obzira na trenutnu poziciju, nedostatak igara i zato sto mu je cena kao Top. Meni ce ta karta trajati i posle izlaska novih konzola treba snage tu itekako ali ne snaga tek da budemo jaci od AMDa i on je tek mrvu jaci od GTX580 Classified 3GB na vodi. Sa time da idem na dug period nista nisam uradio. Na kasikicu su dali i BESAN SAM.

Ostace HD5870 u kopmu dok je u garanciji znaci. Tako i treba da bude. 3 god. 

Hocemo EVGA GK110 STO PRE
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice