E ovo ne volim, ovo mi unistava sve planove za 680.
Najozbiljnije voleo bi da je odloze ili na leto GTX685.
Pogledajte cenu izmedju GTX680 I GTX685 a to je citava klasa iznad kako oni kazu.
Da je bar Avgust kako su rekli...
Ovo sto gledamo sada ispada da je Nvidia naslednik GTX570 karte ali posto su zakljucili da sa naslednikom ubijaju najaci AMD onda su resili da jos malo odugovlace i uzimaju vise kesa.
Zbog AMDa nece zuriti nego ce onu ostaviti skoro za drugu generaciju i ispada da graficki cipovi se ne razvijaju tako brzo zbog AMDa. Inace bi vec ili uskoro GK110 bio tu da parira HD7970 da je bila jaca. Tj AMD da je 20% jaci a mogao je biti oni bi rekli cekajte ovo je tek predzadnja serija sada ce naslednik GTX580 da dodje.
Ali kada su videli sta imaju a sta ima AMD samo su rekli Pa ocekivali smo mi vise od AMDa i tada je plan napravljen.
Idemo sa naslednikom 570 na AMD imamo eVGA i ostale koje ce da naprave celu seriju kao da je to nas vrh ponude dobijamo AMD a GK110 cuvamo kada zatreba.
Kako su pokvareni, ma jok ja ostajem sa 5870. Zbog ovoga, jel mene ne zanima serija tipa 6950 i GTX570 kao ni duple sto me ne zanimaju. Jbg tako je.
Necu da kupim GTX680 i da ne izadje nijedna igra a da za 80e-100 vise se pojavi karta ubica posle tj Chip koji su svi entuzijasti i hard core gameri celaki da nije bilo AMDa sada bi bio tu.
I po obicaju ko je kriv sto Intel dize i drzi cene-AMD, ko je kriv sto Nvida odugovlaci sa Top-AMD. Prokletnik. Samo nemojte da mi pricate da je ova karta dovoljna jel znam da je vise nego dovoljna ali to nije moja klasa i interesovanje po ovome kao sto nije ni dupla. Svako ima neku svoju oblast koja ga interesuje. Tako je bilo i sa 5870, i sa 6970 i GTX580 i necu sada da uzimam drugaciju seriju.
AMD Samo koce razvoj IT i HW. Jos njihovi fanovi imaju obraza da kazu kako ovi drugi kasne.