Nvidia GTX 600 (Kepler) Info

poruka: 3.446
|
čitano: 604.705
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Nvidia GTX 600 (Kepler) Info
CoreByte kaže...
pharmakon kaže...
Ne treba jos kupovati 680, osim ko nece da lijeci komplekse i hvali se drustvu. Em je preskupa, em jos nema neke realne potrebe za tako mocnom karticom (kao i za 7xxx top modelima), a i treba je pustit da odlezi djecje bolesti. Ako bih sad isao na nVidia, prije bih uzeo neku nereferentnu 570/580 jer su provjerene i rade svoj posa i dalje. A i padace cijene, ja bih cekao ds uleti neka povoljna MSI gtx580 Lightning Extreme 3GB i miran sam do kraja 2013 sto se tice gejminga. I miran si jer nemas neku grijalicu u racunaru...

Neki žele kupiti grafu i ne mijenjat je sljedećih nekoliko godina!

Ja sam takav primjer. Nije mi žao dati 4500kn za grafu koja će vrtit sve igre na maksimalnim postavkama sljedećih nekoliko godina jer znam da bih dobro uložio. Nisam tip koji mijenja grafe svaku godinu-dvije {#}

Razumijem te, samo mislim da kartica od 4500kn (600€) nema baš dobar odnos uloženo/dobijeno ako igraš u 1080p/1200p. Jedna ATI HD6950 za skoro 3x manju cijenu završava posao, ili neka nereferentna GTX570 za skoro duplo manji iznos sa kojom si miran godinu-dvije jer možeš i da je klokuješ. Naravno, manja korekcija detalja sa ultra na high je vremenom neminovna ali ja nema problema sa tim sve dok postavke ne moraju da idu na normal i low.

Detaljan review GTX680 sa HardOCP, nVidia je pocijepala 7979 kao prase masnu vreću.

http://www.hardocp.com/article/2012/03/22/nvidia_kepler_gpu_geforce_gtx_680_video_card_review/1

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 13:21 (pharmakon).
14 godina
neaktivan
Vlada011 kaže...

Bogami ja nemam taj trip da ce me ista novo povuci da menjam. 

Meni fali 10fps da ne menjam HD5870 i da sacekam Maxwell koji ce biti na Kepler jos jace nego sto je Kepler od Fermia. Haswell + Maxvell = Katanac na AMD.

Ali fali jbg. Ja Lost Planet 2 sam prekinuo, Crysis 2 ne mogu lepo, Battlefield 3 nisam poceo, Far Cry3 ko zna kako ce biti, bice i Crysisa jos, Tomb Raider je trebao ne znam sta je sa njim.

Malo mi fali da ne menjam ovo sada.

Meni je vise trip da mi komp izgleda dobro.

Znas kakav moze komp da izgleda sa GTX460 SLI, 8GB memorije eVGA X58, i7, mdpc-x sleeve, corsair hydro a opet da bude ekstra da ga svako pozeli.

Ja nemam taj trip da samo menjam, zato ja ne bi bio dobar za isprobavanje HW jer se vezujem za njega pa neki ne bi ni probao a drugi ne bi ni vratio nikada.

A pazi, i ja se isto vezem uz HW i ovu gigabajtovu grafu sa windforceom mi je tacno zao prodati, to navodim samo kao primjer. Ali sta je tu je, sve ce to morati ici kad-tad.

M4X kaže...
infeqt0r kaže...

Joj Vlada stvarno te volim kralju moj, obozavam te, ali veceras sam se udesio alkoholom da nemam zivaca citati postove koji me trijeznog tjeraju na vrtoglavicu i povracanje, stvarno sam lud.

Sacekajte da se izbace svi aduti i onda kupujte karte jeb**e ako vam je do karata, kraj ljeta/jesen ce biti vrijeme za upgrade!  Nema se para ljudi moji, jedno su zelje, jedno je reala.

tako možeš uvijek čekat,keplera bi čekao više od 3mjeseca

amd vjerojatno opet krajem godine ili početkom izbacuje hd 8000

Pa ja ne bih rekao da ce 8xxx tako brzo doci, nemam informacije ali prebrzo je to za novu seriju.

I btw. ovaj auto-clock ako se stvarno ne moze iskljuciti onda je to dosta lose, nikad nisam volio ni intelov turbo boost niti bilo sta sto se clocka i varira samo od sebe.

15 godina
neaktivan
infeqt0r kaže...

Pa ja ne bih rekao da ce 8xxx tako brzo doci, nemam informacije ali prebrzo je to za novu seriju.

Kako je prerano, pa sve serije u zadnje vrijeme izlaze u razmaku od godinu i par mjeseci.

HD5870 september 2009, HD6970 december 2010, HD7970 december 2011

Sada se i odvajaju chipovi 999 na tajvan 1 za Classified pa 9500 kom za obicne pa 1 za Classified @Vlada011
14 godina

Prebrzo je za Nviidiu,za ATI nije.

clock2much

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

eto ko i svaka serija do sad,tu su negdje,neke igre na stranu atia a neke na stranu nvidie ali nvidia je nesto bolja ko i uvijek,hehe ma mozda ce se i isplatit kupit za pol godine,sad nije potrebna,barem meni.a sto se tice auto clocka vjerovatno ce bit koj nereferentni model koji ce imat opciju iskljucivanja,valjda{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 19:17 (Blade Runner31).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jurky kaže...
M4X kaže...

eto vidite,cijena je jednaka kao i za hd 7970 a gtx 680 je brža

ajde hoće tko kupit već da vidimo pravi review

prema prvim rezultatima OC na zraku na hwbotu gtx680 nemoze ni prismrdit 7970... click

kako,tu moze i to lijepo  http://hwbot.org/benchmark/3dmark11_-_performance/rankings?cores=1#start=0#interval=20

15 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
Jurky kaže...
M4X kaže...

eto vidite,cijena je jednaka kao i za hd 7970 a gtx 680 je brža

ajde hoće tko kupit već da vidimo pravi review

prema prvim rezultatima OC na zraku na hwbotu gtx680 nemoze ni prismrdit 7970... click

kako,tu moze i to lijepo  http://hwbot.org/benchmark/3dmark11_-_performance/rankings?cores=1#start=0#interval=20

pa pise lijepo na zraku, a na ovom linku je na LN2 i kartica je fizicki modana tako da je to daleko od stock gtx680, malo baci oko na "normalne" rezultate.

Google is your friend
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 19:56 (Jurky).
14 godina
neaktivan
Jurky kaže...

pa pise lijepo na zraku, a na ovom linku je na LN2 i kartica je fizicki modana tako da je to daleko od stock gtx680, malo baci oko na "normalne" rezultate.

ko i uvijek u pravu si{#},tu sam ja falio jer nisam citao do kraja.ma di god sam gledao 680 je jaca,anandtech npr.e da vidi anandtech bas me zanima sta ces rec

15 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

ko i uvijek u pravu si{#},tu sam ja falio jer nisam citao do kraja.ma di god sam gledao 680 je jaca,anandtech npr.e da vidi anandtech bas me zanima sta ces rec

Da vidio sam okolo da u igrama daje mrvu vise FPS-a zato mi je i malo cudno kako u jednom vantageu daje vise od 20% manje rezultate... Mislio sam i ja ubost koju 680 ali dok je situacija ovakva drzim se 7970...

A ovaj auto OC je totalna glupost, mozda ok za nekog ko nikad nije probao OC koji je danas toliko jednostavan da iziskuje dva klika misom.

Google is your friend
14 godina
neaktivan
Jurky kaže...

Da vidio sam okolo da u igrama daje mrvu vise FPS-a zato mi je i malo cudno kako u jednom vantageu daje vise od 20% manje rezultate... Mislio sam i ja ubost koju 680 ali dok je situacija ovakva drzim se 7970...

A ovaj auto OC je totalna glupost, mozda ok za nekog ko nikad nije probao OC koji je danas toliko jednostavan da iziskuje dva klika misom.

da za auto oc si u pravu,barem sto se nas tice.to ce koristit nekome ko ne kloka i to ce mu bas ful koristit.Neznam meni se svidja ta 680tka.kad se vratim s broda mozda je i kupim a to ovisi za koliko cu prodat svoju i dali cu nac nesto jeftinije 580.a vidjet cemo sta ce do tad bit.preostaje nam da cekamo daljnje bencheve pa cemo vidjet a ti se drzi svoje jer je to zvjerka!!!pozz!!

14 godina
neaktivan
Jurky kaže...
Blade Runner31 kaže...

E konacno netko ko shvata svu ovu pricu, svukud hvale auto OC, a njesra je veliko.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 21:09 (Leopard_st).
13 godina
neaktivan

Ako nekoga zanima imati ću 18.04. dvije GTX 680 (iz US), znači nove,zapakirane, sa računom i garancijom - komad 3700kn-FIXNO.

Obadvije su PRODANE! Hvala na razumijevanju. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 21:43 (Tony.Soprano).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Tony.Soprano kaže...

Ako nekoga zanima imati ću 18.04. dvije GTX 680 (iz US), znači nove,zapakirane, sa računom i garancijom - komad 3900kn. Primam rezervacije. Može na PM ili na mail: tonny.sopranno@yahoo.com

Znam da ovo nije mjesto za davanje oglasa, ali eto..

Ne igraju mi nikakve zamjene, isključivo novac. Ne šaljem poštom, samo primopredaja. Iz ruke u ruku. ;)

tony soprano ala al capone{#}

14 godina
neaktivan
Tony.Soprano kaže...

Ako nekoga zanima imati ću 18.04. dvije GTX 680 (iz US), znači nove,zapakirane, sa računom i garancijom - komad 3900kn. Primam rezervacije. Može na PM ili na mail: tonny.sopranno@yahoo.com

Ne igraju mi nikakve zamjene, isključivo novac. Ne šaljem poštom, samo primopredaja. Iz ruke u ruku. ;)

Pih gdje je 18.4....

Ofc.
16 godina
protjeran

A to su ti specijalci(HardCore igraci)Cim malo zasteka,odmah komp kroz prozor ili rone suze sto zastekalo na stotinku.

Ugl za ljude koji samo u igrama vide grafiku i samu grafiku

13 godina
neaktivan

Ma znam da nije mjesto za oglase, ali ako nekoga zanima, ja imam neku zaradu, a vi uštedu i svi zadovoljni. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
brhgzugfewu kaže...

A to su ti specijalci(HardCore igraci)Cim malo zasteka,odmah komp kroz prozor ili rone suze sto zastekalo na stotinku.

Ugl za ljude koji samo u igrama vide grafiku i samu grafiku

Meni je dovoljno FPS na više od 25.

Za detalje me nije briga, samo da igra radi :)

Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno. - Vlada011
16 godina
Tony.Soprano kaže...

skupo,dotle će ovde cijena bit niža

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
13 godina
neaktivan

Ti ju onda uzmi ovdje, i koliko vidim nisam napisao da je cijena fixna. Sve je stvar dogovora. {#}

Tony Soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

A šta nekom vrijedi garancija ako se ostvaruje u Americi ?? Tko će to isposlovat ako krepa grafa. Uostalom, kod nas će se moć kupit za 4000 kn GTX 680.

13 godina
neaktivan

Dajte molim Vas, sve se da dogovoriti, ljudi smo, nismo životinje. Kao što rekoh. STVAR DOGOVORA! Hvala.

Jedino ne znam za garanciju da li je internacionalna ili ne(POGLEDAJTE NA STRANICI PROIZVOĐAČA)

Tony Soprano
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 21:33 (Tony.Soprano).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kad smo već kod toga malo ti je paprena cijena jer su nove 500$ u americi a ti prodaješ za 700$.

PS: Stiže mi rođakov kontenjer uskoro iz amerike pa i ja mogu naručiti ako koga zanima za 620$ a i cijena se da korigirati ljudi smo,

Još napišem kada siguro dolazi kontenjer.

Prodajem MDPC-X Sleevse ----http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-mdpc-x-sleevsi/142080.aspx
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 21:43 (irumora).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa eto onda kad ti već stiže kontenjer možeš ih čak i dijeliti potpuno FREE! A evo cijenu ću korigirati, neka bude 3700kn FIXNO i to je to. Uostalom, nismo ovdje da se svađamo.

Tony Soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

A iz kojeg dućana ćeš ti uzimat za rođakov kontenjer ?

14 godina
neaktivan

Najvjerojatnije newegg jer neznam niti jedan dobar dućan u New York-u koj prodaje PC- Opremu ili neki webshop.

Ako neko zna neka mi javi jer bi i mni pomoglo.

PS: Dali je iko čuo glasine kad bi mogli početi izlaziti nereferentni modeli kao npr. Asus DCU II

Prodajem MDPC-X Sleevse ----http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-mdpc-x-sleevsi/142080.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa gledam sad cijene na newegg-u i uopće nisu povoljne !! i5 2500K u kunama košta oko 1250 kn. Pa za 1300 kn kupim kod nas polovni star par mjeseci. FX 8120 košta malo manje od 1100 kn a kod nas 1400 kn u Protisu. Ovih 300 kn bi se istopilo na poštarinu ili pinku ako bi recimo uzeo preko nekog kao što ti nudiš. Da nespominjem da od garancije realno gledano nema ništa.

14 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Pa gledam sad cijene na newegg-u i uopće nisu povoljne !! i5 2500K u kunama košta oko 1250 kn. Pa za 1300 kn kupim kod nas polovni star par mjeseci. FX 8120 košta malo manje od 1100 kn a kod nas 1400 kn u Protisu. Ovih 300 kn bi se istopilo na poštarinu ili pinku ako bi recimo uzeo preko nekog kao što ti nudiš. Da nespominjem da od garancije realno gledano nema ništa.

Garancija kod procesora realno nije potrebna.

Ofc.
14 godina

U načelu se slažem. Ali baš nekidan sam čuo od jednog forumaša da mu je krepao ni više ni manje nego novi Intel i5 2500K {#}. A rekao je da ga nije uopće gazio clockanjem.

13 godina
neaktivan

Ha ono, 500$ stvarno nije puno kad bi se uzelo vani preko nekoga, samo ne znam da li bi udarili carinu, znam da redovito stavljaju oznake tipa small packet i slično da se izbjegne carinjenje.

heilige
14 godina
neaktivan

Meni nebi bilo nikakve carine pošto dolazi kontenjer materijala i auto i to sve preko povlastice pošto mi je rođak rodom iz HR ali živi i radi u Americi. Još ću provjeriti kad ide kontenjer jer meni bi trebala neka nereferentna 680 pa bi čekao dok izađe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice