Nvidia GT 620 temperatura

poruka: 7
|
čitano: 980
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

Znaci imam GPU: (MSI)Nvidia GT 620 2GB i temperatura kada nista ne radim je 45°C i kada udem u igricu(bilo koju) je oko 50°C i FPS mi dropa na ne igrivo (bilo koja igrica) to mi se je dogodilo odkada sam instalirao novi win7 ultimate 64bita,a njega sam i prije imao :/
Ostale komponente su:
Maticna:Asrock a75 extreme
Procesor:AMD A4 3400 2.7GHz
RAM:4 GB 1366MHz
Graficka:(MSI) Nvidia GT 620 2GB
HDD:Western Digital 500GB

robi
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Nvidia GT 620 temperatura
NocnaPticaLug kaže...

Znaci imam GPU: (MSI)Nvidia GT 620 2GB i temperatura kada nista ne radim je 45°C i kada udem u igricu(bilo koju) je oko 50°C i FPS mi dropa na ne igrivo (bilo koja igrica) to mi se je dogodilo odkada sam instalirao novi win7 ultimate 64bita,a njega sam i prije imao :/
Ostale komponente su:
Maticna:Asrock a75 extreme
Procesor:AMD A4 3400 2.7GHz
RAM:4 GB 1366MHz
Graficka:(MSI) Nvidia GT 620 2GB
HDD:Western Digital 500GB

50°C je sasvim normalna, čak i niska temperatura. moja grafa ide do 70°C i ne stvara nikakve probleme.

9 godina
neaktivan

Pa to mi i je čudno prije nego sta sam instalirao WIN7 opet bilo je sve normalno

robi
14 godina

fps ti dropa jer to nije grafika za igranje već za net, office itd. ili služi kao dodatni port za monitor.

temperatura nema veze - u normali je.

Thats what she said!

1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

kod frenda sam bio i kod njega sam na njoj igrao fifu 16 i bilo je oko 40-50fps na njoj :/ i prije sam igrao igrice na njoj i bila je u normali...kupiti cu novu,ali zelim znati jeli to do graficke ili neceg drugog

robi
14 godina

nemoj brzati sa kupovinom grafe, možda je nešto drugo u banani. pretpostavljam da si stavio drivere za grafu nakon ponovnog podizanja windowsa?

Thats what she said!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Da,jesam...ako hoces dodaj me na FB da tamo pricamo
https://www.facebook.com/profile.php?id=100005456054789

robi
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: