NVidia GeForce GF210

poruka: 25
|
čitano: 11.235
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
NVidia GeForce GF210

Kupio bih ovu grafičku, pa me zanima što mislite o njoj i da li je za te novce moguće dobiti nešto drugo?

http://protis.hr/products/details/graficka-kartica-point-of-view-pcie-nvidia-geforce-gf210-512mb-ddr3-589-1402-1600-dvi-vga-hdmi/37870

i vidim da piše DDR3, a ja na matičnoj imam radnu memoriju DDR2. Pa nisam siguran da li je kompaktabilna, znam da odgovara prema utoru PCI-E, ali me zanima dali je sve OK u vezi toga što je ova grafička DDR3, a matična DDR2.

Model natične je ASRock P4VM890.

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
NVidia GeForce GF210

Radit će bez problema, nema veze tam memorija sa Ram-om.

Bolje nemože, ali ako možeš skupiti još malo love, pogledaj sapphire 5550 512 gddr5, ona je doosta bolja od ove, a košta 80ak kn skuplje...

http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-sapphire-pcie-ati-radeon-hd5550-gddr5-sdr-512mb128bit-hdtvhdcp/35909

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i t
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
NVidia GeForce GF210

Imao sam već 2 grafićke od ATIa i uvijek nekakvi problemi sa njima pa sam se odlučio za nVidiu, budem još malo pogledao možda ćak i tu uzmem. Hvala :)

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: NVidia GeForce GF210
maracc kaže...

Kupio bih ovu grafičku, pa me zanima što mislite o njoj i da li je za te novce moguće dobiti nešto drugo?

http://protis.hr/products/details/graficka-kartica-point-of-view-pcie-nvidia-geforce-gf210-512mb-ddr3-589-1402-1600-dvi-vga-hdmi/37870

i vidim da piše DDR3, a ja na matičnoj imam radnu memoriju DDR2. Pa nisam siguran da li je kompaktabilna, znam da odgovara prema utoru PCI-E, ali me zanima dali je sve OK u vezi toga što je ova grafička DDR3, a matična DDR2.

Model natične je ASRock P4VM890.

Hvala

Nema ti veze koji je tip radne memorije i memorije na grafičkoj...Možeš imati i DDR radnu memoriju na matičnoj a grafičku sa (G)DDR5 memorijom.... Mislim da bi ti se bolje isplatila grafička u rangu 5570 ili 5670 sa 512 MB GDDR5 memorije {#}

Jack Daniels is the way to go !
14 godina
NVidia GeForce GF210

Ma to je grafička za sestru, znači neče se nitko igrati na tome kompu, možda tu i tamo nekvi clip na netu, ali ništa zahtjevno. Youtube će se većinoma vrtjeti :)

0 0 hvala 0
17 godina
maracc kaže...

Imao sam već 2 grafićke od ATIa i uvijek nekakvi problemi sa njima pa sam se odlučio za nVidiu, budem još malo pogledao možda ćak i tu uzmem. Hvala :)

Nema to veze, imaš garanciju i šta te briga, još ti bolje ako crkne za pola godine, uzmeš noviju karticu jer ih vjerovatno neće imati na stanju opet tad.

Ja sam imao tu karticu i to je dosta solidna kartica, puno bolja npr od jedne 8600gt s koje sam prešao...

Mislim da se za 80kn više isplati puno više od te tvoje:

1. tvoja je lowprofile, dakle čak i najosnovnije igranje će biti problem

2. Ovoj se moju podignuti taktovi puno više, nego toj kod tebe, uz to ima super dobar hladnjak.

3.bolji hladnjak je u pravilu bolji za dugovječnost kartice..

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i t
14 godina
NVidia GeForce GF210

Aha, a imam dosta staro napajanje tj. čini mi se da je 400W, da li je to napajanje dovoljno da pokrene tu ATI karticu ?

0 0 hvala 0
17 godina
maracc kaže...

Aha, a imam dosta staro napajanje tj. čini mi se da je 400W, da li je to napajanje dovoljno da pokrene tu ATI karticu ?

Je bez problema, nije ova kartica neki potrošač...

ali bilo bi pametno, ne samo zbog grafe, u budučnosti staviti bar neko normalno napajanje za 150ak kn tipa lc400 ili čak 200kn lc 500w, zbog sigurnosti cijelog kompa.

14 godina
NVidia GeForce GF210

Upravo sam htio naručiti grafičku

ATI Radeon HD5550

kad mi iz Protisa pošalju mail da dobavljač više nema iste na skladištu.

Možete li mi savjetovati nekakvu drugu grafu do 300 kuna!

Hvala :)

0 0 hvala 0
14 godina

0 0 hvala 0
17 godina
NVidia GeForce GF210
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
NVidia GeForce GF210

Kupi ovu ako bas moras u protisa,ako mos u magazin rs-a kupi ovu 5550,ocabilna i ima brzu memoriju od svih u rangu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 16:12 (zoharbizo).

0 1 hvala 0
16 godina
NVidia GeForce GF210

Ova HD5550 GDDR5 je PUN POGODAK!!

3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Super, imeni treba taka. Jel se može Cod 1 igrat na toj kartici sa puno fepesova ?

14 godina
neaktivan
Provjeren kaže...

Super, imeni treba taka. Jel se može Cod 1 igrat na toj kartici sa puno fepesova ?

Da.

Etiam tu, Brute, mi fili!
14 godina
protjeran
NVidia GeForce GF210

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
NVidia GeForce GF210

Tu ATI 5550 nema dobavljač zvao i u MagazinRS i info spot, nigdje nemaju

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
maracc kaže...

Aj i meni javi ako nađeš oćeš ?

14 godina
protjeran
maracc kaže...

14 godina
Provjeren kaže...
maracc kaže...

bum tu napisao ako ju nađem, ali jako teško svi su mi rekli da neznaju da li će dobavljać uopće naručivati ponovu tu grafu :(

14 godina
protjeran
NVidia GeForce GF210

ma nema tih grafa više...sve su bile s nekim felerom...rikavale ko po nekom zakonu brojeva...

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
NVidia GeForce GF210

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maracc kaže...

Izvoli, to je ova grafa: http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=258.

Ima 64-bitnu sabirnicu.

14 godina
NVidia GeForce GF210

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maracc kaže...

Solidna grafa za te novce. Međutim, ima i boljih...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice