NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.925
|
čitano: 821.601
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: NVIDIA ForceWare - Topic o driverima
DarthMarkus kaže...

Ljudi ja sam lud sa ovim flickeringom (zoomanje snajperom) i nazubljenim odvratnim sjenama čim se udaljavam (far cry 3)... Inače imam 680gtx i ovo me ždere....Jel itko uspio sanirati to u cp?

Jedino u igrama koje podržavaju TXAA. TXAA potpuno uklanja flickering. Dakle AC3 i BLOPS2.

Ja sam mislio da tebe nervira obični alajasing. 

13 godina

Ma sharxtreme jednostavno ne kužim, čim je neko jače osvjetljenje to je tolko loše da mi ubije igru maximalno....Mislim neke sjene su kao u 320x280 rezi + flickering dok se krećem....

Zvuči smiješno, al čak mislim da bi moj 24' stariji viewsonic,mogao biti dio problema...

13 godina
neaktivan
DarthMarkus kaže...

Ma sharxtreme jednostavno ne kužim, čim je neko jače osvjetljenje to je tolko loše da mi ubije igru maximalno....Mislim neke sjene su kao u 320x280 rezi + flickering dok se krećem....

Zvuči smiješno, al čak mislim da bi moj 24' stariji viewsonic,mogao biti dio problema...

Ne zvuči smiješno. 

Nešto ti nije u redu, jer kod mene nije ni blizu tome šta ti opisuješ a i ja sam osjetljiv na sve vrste alajasinga.

Dalje, u nekim(rijetkim) igrama su texture/sjene i alpha doista tako niske rezolucije bez obzira na kojim postavkama igraš.

kakve su ti postavke monitora? visoko osvjetljenje, a nizak kontrast također znaju dati ružan izgled.

Probaj BLOPS2 i AC3 sa TXAA pa javi kakva je razlika. (310.70 drajveri nužni za TXAA)   

17 godina
NVIDIA ForceWare - Topic o driverima
Moj PC  
4 0 hvala 10
13 godina
neaktivan

Upravo skidam, kako vidim GTX 680 dobija najznačajniji boost

-38% u Far Cry

-26% u BLOPS

-još 16% u BF3.

17 godina

Koliko citam po forumima kazu da su losiji od proslih drajvera... meni osobno 2 fps-a manje u hevenu bencu....  te ljudi govore da im im se rusi bf3 te imaju problema takoder tko ima sli setup.... ali ima i onih koji kazu da su dobili u pojedinim igrama koji fps vise... nista drugo nego inst... i probati

13 godina
neaktivan
Frenkyca kaže...

Koliko citam po forumima kazu da su losiji od proslih drajvera... meni osobno 2 fps-a manje u hevenu bencu....  te ljudi govore da im im se rusi bf3 te imaju problema takoder tko ima sli setup.... ali ima i onih koji kazu da su dobili u pojedinim igrama koji fps vise... nista drugo nego inst... i probati

Pročitaj detalje, Za GTX 670 ne spominju nikakav boost samo za GTX 680 i nešto za GTX 660. 

Instlirao, pa ću javiti jel se šta ruši, ali dosad ni jedan drajver mi nije rušio niti jednu igru.

17 godina

Normlano da nije kad se radi o NV-u ;) 

bdw dobio sam 10ak vise fpsa u F3-u sve max out kaj moze bit dx11 {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 16:17 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam 9700 GTS M u laptopu i nece da mi instalira zadnje drivere 310.90. Kaze da nema kompatabilnog hardvera. Koristim prastare drivere 280.26.

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 16:23 (Zaja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Imam 9700 GTS M u laptopu i nece da mi instalira zadnje drivere 310.90. Kaze da nema kompatabilnog hardvera. Koristim prastare drivere 280.96.

Pročitaj u detaljima podržane grafičke kartice. 

BTW Heaven 3.0 nakon novih drajvera,  u 1680x1050  i 1920x1080 sve full,  za usporedbu zadnja slika je sa originalnim R300 drajverima kad sam kupio karticu  

Interesantna stvar je da Unigine više ne prepoznaje karticu nego piše Unknown GPU 256MB(vjerojatno čita HD2000 sa i5)

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 16:34 (sharxtreme).
17 godina
neaktivan

Morao sam snkinit drivere sa toshibine stranice. Skinuo zadnju verziju a pise mi 186.91. Pa koji je qurac ovim driverima....{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina

Stvarno je nevjerovatno kako losu podsku imaju mobilni gpu-i sto se tice update.a a i funkionalstosti istih na oba tabora ... kao da ekipa sa malo jacima lapovima ne igraju igre na istom .sramota ! {#}

TU Zaja za post {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 19:33 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Upravo nadogradio svoj laptop (GT540M).

Iskreno, razočaran AMD-om.
Zadnji driveri 22.10.

A u međuvremu, nVidia je izbacila 2 ili 3 ako se ne varam.

AMD/ATI više nikada neće kod mene {#} 

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. || http://goo.gl/i6Hpi || http://goo.gl/Wqwat || http://goo.gl/w1hZn ||
Moj PC  
6 2 hvala 0
13 godina
protjeran
trebam pomoc dolazi mi gtx660 a dugo nisam imao nvidiu pa mi recite koji su najbrzi driveri za tu karticu??
Rasturam na i7-920@3.8ghz + ArticCooling Freezer 13 + ASUS P6T Deluxe Ver.2 + MSI Radeon R6850 Cyclone OC Power Edition 1GB 1010/4880mhz
13 godina
neaktivan

skini zadnje službene. 310.70

17 godina
sharxtreme kaže...

sta nisu zadnji 310.90?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
13 godina
protjeran
znaci to su dokazano najbrzi driveri za gtx6xx seriju? tipa 12.11 beta za amd?
Rasturam na i7-920@3.8ghz + ArticCooling Freezer 13 + ASUS P6T Deluxe Ver.2 + MSI Radeon R6850 Cyclone OC Power Edition 1GB 1010/4880mhz
15 godina

Da li je bolje instalirati drivere koje dobijem na CD-u ili skinuti najnovije? Pitam, jer se radi o malo slabijoj i starijoj kartici (GT430), pa mislim da najnoviji driveri nece imati bas previse uticaja na nju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Stjepanj kaže...
znaci to su dokazano najbrzi driveri za gtx6xx seriju? tipa 12.11 beta za amd?

Zadnji dva sluzeni (ne beta) su definitivno najbrzi.

I nisam procitao bas nekakve negativne kritike.

Tako da slobodno probas najnoviji, a ako ces imat problema onda jedan stariji.

pirat01 kaže...

Da li je bolje instalirati drivere koje dobijem na CD-u ili skinuti najnovije? Pitam, jer se radi o malo slabijoj i starijoj kartici (GT430), pa mislim da najnoviji driveri nece imati bas previse uticaja na nju.

Odma skidaj najnovije.

Kad poboljsaju podrsku u nekoj igri, onda se to vise-manje odnosi na sve kartice.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 12:21 (CyberDemonVZ).
15 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
trebam pomoc dolazi mi gtx660 a dugo nisam imao nvidiu pa mi recite koji su najbrzi driveri za tu karticu??

Ja imam 310.90 znači zadnji driveri isti dan kad su izašli sam ih instalirao i nemam nikakvih problema, grafa je ista koja tebi dolazi, GTX 660.

12 godina
neaktivan

Ni ja nemam nikakvih problema, dapače malo bolje radi Battlefield, Assasian, Crysis 2 DX11, i Alan Wake...Mislim samo to igram pa samo za njih i znam.

pero
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
toxic kaže...
sharxtreme kaže...

sta nisu zadnji 310.90?

pardon, tipfeler

13 godina
protjeran

moze preporuka nekog super utilitija:-) za nvidia kartice tj da mi se otkljuca onaj tab za klokanje ili tak nekaj, ocu reci treba mi programcic tipa ati tray tools, i da jos nesto dali se teselacija ikako moze ugasiti??tx LP

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

moze preporuka nekog super utilitija:-) za nvidia kartice tj da mi se otkljuca onaj tab za klokanje ili tak nekaj, ocu reci treba mi programcic tipa ati tray tools, i da jos nesto dali se teselacija ikako moze ugasiti??tx LP

Isprobaj MSI Afterburner.

13 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

Je li ti trolaš? Znaš da se ne može ugasiti teselacija na nvidia karticama, a i zašto bi je gasio? 

16 godina
sharxtreme kaže...
Frenkyca kaže...

Pročitaj detalje, Za GTX 670 ne spominju nikakav boost samo za GTX 680 i nešto za GTX 660. 

Instlirao, pa ću javiti jel se šta ruši, ali dosad ni jedan drajver mi nije rušio niti jednu igru.

Ne spominje se nis konkretno ali stoji ovo: "Performance BoostIncreases performance for GeForce 400/500/600 Series GPUs in several PC games vs. GeForce 306.97 WHQL drivers."

Takoder, vec su davnih dana na tom site-u objasnili sto to znaci.... povecanje je ugl za sve navedeno, samo su konkretni primjeri za neke njihove novije kartice (logicno) i igre koje imaju najvise koristi od toga.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 22:21 (lovac82).
16 godina
kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
2 0 hvala 6
16 godina
neaktivan

GeForce 313.95 Beta Drivers
Optimized For The Crysis 3 Open Beta, Assassin’s Creed 3 & Far Cry 3
http://www.geforce.com/whats-new/articles/nvidia-geforce-313-95-beta-drivers-released

Moj PC  
7 0 hvala 7
14 godina
neaktivan
sharxtreme kaže...
Frenkyca kaže...

Ima i boosta za gtx 670, u heavenu ne, ali u BF3 da, licno sam to testirao.

GTX 680 i GTX 660 su uzete samo kao primjerci.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 20:20 (Leopard_st).
14 godina
neaktivan

Koliki boost si dobio? meni je bf3 lockan na 110 fps-a pa me zanima

Moj PC  
0 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice