NVIDIA Forceware 185.85

poruka: 5
|
čitano: 2.161
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
NVIDIA Forceware 185.85

Evo izašla je nova verzija upravljačkih programa za nVIDIA grafičke kartice. Pored boljih perfomansi, tu je i potpuna podrška za GTX275, te ispravke mnogih bugova, te imaju potpunu podršku za Ambient Occulision, CUDA 2.2, te GeForce Power Plus Pack.

Kao poboljšanja se navodi:

* Up to 25% performance increase in The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
* Up to 22% performance increase in Crysis: Warhead with antialiasing enabled
* Up to 11% performance increase in Fallout 3 with antialiasing enabled
* Up to 14% performance increase in Far Cry 2
* Up to 30% performance increase in Half-Life 2 engine games with 3-way and 4-way SLI
* Up to 45% performance increase in Mirror’s Edge with antialiasing enabled

LINK

Driveri su namjenjeni korisnicima Geforce 6, 7, 8, 9 te GTX serije grafički h kartica.

Komentar: Pa kad će ATi donijeti ovako dobre dirvere... ATi samo popravlja bugove, a poboljšanja u perfomansama gotovo pa da i nema.

moj je ero najbolji njega svaka cura voli xD
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2009 20:54 (neki_lik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NVIDIA Forceware 185.85

Hehe baš skidam drivere i jedva čekam da ih isprobam i igricama...

Komentar:Bez obzira što je nVidia Skuplja od Ati-ja ima puno bolje performanse od šugavog ATI-ja.

nVidia Its Meant To Be Played!!!

AMD Athlon 64 x2 4000+,3 GB DDR2 RAM-a,XFX GeForce 9800GTX+,HDD 320 GB
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2009 23:20 (luckyluke).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: NVIDIA Forceware 185.85

Slažem se. Odoh i ja odmah skinuti drivere, pa da isprobam.

17 godina
RE: NVIDIA Forceware 185.85
neki_lik kaže...

Evo izašla je nova verzija upravljačkih programa za nVIDIA grafičke kartice. Pored boljih perfomansi, tu je i potpuna podrška za GTX275, te ispravke mnogih bugova, te imaju potpunu podršku za Ambient Occulision, CUDA 2.2, te GeForce Power Plus Pack.

Kao poboljšanja se navodi:

* Up to 25% performance increase in The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
* Up to 22% performance increase in Crysis: Warhead with antialiasing enabled
* Up to 11% performance increase in Fallout 3 with antialiasing enabled
* Up to 14% performance increase in Far Cry 2
* Up to 30% performance increase in Half-Life 2 engine games with 3-way and 4-way SLI
* Up to 45% performance increase in Mirror’s Edge with antialiasing enabled

LINK

Driveri su namjenjeni korisnicima Geforce 6, 7, 8, 9 te GTX serije grafički h kartica.

Komentar: Pa kad će ATi donijeti ovako dobre dirvere... ATi samo popravlja bugove, a poboljšanja u perfomansama gotovo pa da i nema.

mah kakav porast performansi to kaze up to znaci max maximuma da moze donest porast 25% u igri sta nije istina ja niti  u toj niti jednoj igri nemam porast performansi tako da..
16 godina
protjeran
NVIDIA Forceware 185.85

Kad bi fino Ati radio drivere kako bog zapovjeda, onda bi perfomanse bile dosta bolje.

moj je ero najbolji njega svaka cura voli xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice