NVIDIA Ampere 30xx
- poruka: 11.274
- |
- čitano: 1.936.401
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma meni nije jasno tko to kupi, neka mi netko objasni ? ( s obzirom da ima limit za mining )
Ima limit za samo jedan algoritam.
Ma meni nije jasno tko to kupi, neka mi netko objasni ? ( s obzirom da ima limit za mining )
Mineri naravno direkt iz tvornica.Zaključana samo za eth.
Mineri naravno direkt iz tvornica.Zaključana samo za eth.
A pitanje je može li se i to zaključavanje otključati. Ne bi se čudio da je to već probijeno ili da će bit jako skoro.
Sprema nam se igranje na integrusama izgleda, mozda budemo morali progutat ponos.
Necu se buniti ako preformanse budu dobre, a cijena NORMALNA.
Samo me zanima koliko će ova cjelokupna situacija odgoditi izbacivanje budućih serija kartica (Lovelace i sl.)...
Naravno ako se u međuvremenu raspukne balon oko kripto valuta i rudarenje postane totalno neisplativo onda bi se stvari trebale vratiti u kakvu takvu normalu.
Zasto bi odgodilo ista?
Zasto bi odgodilo ista?
Mogu samo ubrzat izbacivanje serije 4000, jer je prodano apsolutno sve što se proizvelo. Nvidia je svoje zaradila puno brže negu su se nadali, nema nikakvog smisla da se nešto odgađa, mogu samo imat više para za ubrzat izbacivanje trenutnoh serija i za izbacit novu seriju.
Pih, optimist
Malo sam vratio u temu. Kak mi je drago sto sam u 12mjeseci kupio iz Links 3060ti za 4soma
Danas na mindfactoryu bila 3060ti za 750e
I to je dobra cijena? Pa bude na amazonu svako malo za ispod 500eura sam bude po komad pa treba s skriptama kupit jel rucno ne stignes, neki dan je bila za 350eura koristena.
Pa ako uzmes u obzir da ju doslovno nema nigdje za kupit ..Hmm po meni i je.
A molim te nemoj me vuc za jezik i dirat mi zivac spominjanjem amazona.
na dioscordu sam i neznam koji k uopce linkaju amazon kad sve botovi pokupuju.
ili stave cijenu 570e kliknes, kad ono 1500e..
Tako da Amazon je qurac i nerelevantan-....
Pa kupuj i ti botom ko ti brani.
Pa kupuj i ti botom ko ti brani.
ZakMo!
mogu dobaviti 6 komada MSI 3060 gaming X.
ako kome treba veča količina u innbox
PS: sto majnati sa njime ako ne ide ether? ili su otklučali koliko vidim neki kineti majnaju ether sa 3060
Kad vidim ove bolesne cijene dobro sam prošao kad sam 3070 kupio za 690€. Kad sam kupovao jbo sam im sve po spisku radi cijene a vidi sad ovo.
Kad vidim ove bolesne cijene dobro sam prošao kad sam 3070 kupio za 690€. Kad sam kupovao jbo sam im sve po spisku radi cijene a vidi sad ovo.
Isto tak
Nedo Bog da se pokvare, pa da moramo na servis
Baš mi je to jučer prošlo kroz glavu.
Otišla grafa - možemo vam ponuditi povrat novca ili novu 1660s za vašu 3060ti.
Uh (brišem znoj)
Uh (brišem znoj)
Zato sam se ja moje rješija
Uh (brišem znoj)
Da mi se to desi, nebih je ni reklamirao, neka ona stoji i godinu dana neispravna...
Uh (brišem znoj)
S obzirom da ti ne mogu dati istu karticu sigurno, a druge zamjene ne dolaze u obzir, jedino pare nazad...A sad zavisi koliko si platio, ako je bilo na početku, znači bilo je malo onda kurčina...
Ja bi jedan očenaš svaku večer prije spavanja da sam vlasnik RTX-a.
Ja bi to upregao u majnanje da što manje štete bude kad/ako crkutne