MSI GTX460 Cyclone (Review by Microman)

poruka: 324
|
čitano: 113.312
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: MSI GTX460 Cyclone (Review by Microman)
Vapor kaže...

Mogu li ovu grafu spojit na televizor jer vidim da ima MINI HDMI, i kad spojim jel imam i zvuk.

Da i Da.

šiloman kaže...
microman kaže...

Uzalud češ kontaktirati ADM, kad ni Microline sam nezna kad če dobit te Gigabytice. Potražnja je prevelika da bi Gigabyte uspio svima isporučit čipova koliko bi oni htijeli.

Uglavnom ovaj mjesec ništa od Gigabytice, a i runda MSI-evih Cyclone ide kraju, u ADM-u je rasprodano.

ma cekat cu ja ako treba i mjesec dana :D

Meni ja grafa ckrla i nemam PC i svejedno cekam :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 20:47 (Mew).
16 godina
Vapor kaže...

Mogu li ovu grafu spojit na televizor jer vidim da ima MINI HDMI, i kad spojim jel imam i zvuk.

Možeš, preko njega ide video i zvuk,

ja ovo uzimam, jel se isplati, plaćam keš

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 15:17 (Mitch).
15 godina
neaktivan

Naravno da se isplati. Uzmi slobodno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mitch kaže...
Vapor kaže...

Možeš, preko njega ide video i zvuk,

ja ovo uzimam, jel se isplati, plaćam keš

Ne znam baš da li ti se isplati s obzirom na tvoj monitor (1280*1024 reza pretpostavljam) i s obzirom na procesor (može on gurati gtxicu, ali ga naklokaj na nekih 3.2ghz).

17 godina
protjeran

Da CPU nije neki. Pogotovo na tu karticu. Ta se da klokati pa parira high-end karticama dns.

Ili klokaj CPU malo. Kako luka kaže na 3.20GHz. Mislim da toliko ide i na stock cooleru...Osmijeh

trash bin can:S
15 godina
neaktivan

Evo testovi sa 460 GTX i E6700 clockanim.

http://www.sc2blog.com/2010/08/02/starcraft-2-benchmarked-nvidia-geforce-gtx-460-review/

Tako da sa E6700 isplati uzet, jos uvijek je OK za igre koje nejedu previse CPU. Tipa FPS igre.

Tvoj je malo bolji od E6700, ali ono druga alternativa je uzet novi maticnu, cpu i rame...

Znaci u principu imat ces oko 20 FPSa manje nego da koristis neki high end CPU.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 16:18 (Mew).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mew kaže...

Evo testovi sa 460 GTX i E6700 clockanim.

http://www.sc2blog.com/2010/08/02/starcraft-2-benchmarked-nvidia-geforce-gtx-460-review/

Tako da sa E6700 isplati uzet, jos uvijek je OK za igre koje nejedu previse CPU. Tipa FPS igre.

Tvoj je malo bolji od E6700, ali ono druga alternativa je uzet novi maticnu, cpu i rame...

Woops.... htio sam editat de obristive ovo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 16:18 (Mew).
15 godina
neaktivan
Mew kaže...

Pretjeruješ. Taj proc bi sasvim solidno radio s GTX460. Ali u svakom slučaju bi trebalo malo OC-at.

15 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
Mew kaže...

Pretjeruješ. Taj proc bi sasvim solidno radio s GTX460. Ali u svakom slučaju bi trebalo malo OC-at.

Pogledaj testove, nepretjerujem SC2 je CPU zahtjevna igra... vidit ce manje razlike u FPSovima i igrama koje nisu CPU intensive ali tipa strategije il turn based il bilo sta di ima puno CPU koristenja ce mu biti manji FPS.

Ja imam E6700 i uzimam 460 GTX jel mi tih par FPSa nije oglavu ja svejedni nigram na Ultra sa X16 X4 nego igram da imam sto vise FPSa stabilnih znaci Med il High

15 godina
odjavljen
Mew kaže...

Pogledaj testove, nepretjerujem SC2 je CPU zahtjevna igra... vidit ce manje razlike u FPSovima i igrama koje nisu CPU intensive ali tipa strategije il turn based il bilo sta di ima puno CPU koristenja ce mu biti manji FPS.

Ja imam E6700 i uzimam 460 GTX jel mi tih par FPSa nije oglavu ja svejedni nigram na Ultra sa X16 X4 nego igram da imam sto vise FPSa stabilnih znaci Med il High

Starcraft II - Kod mene leti u 60 FPS, stoga nevidim čemu brzi procesor. e6700 je 15-20% u prosjeku sporij od E8400, što znači da nebi izgubio puno, 3-4 FPS-a.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
15 godina
neaktivan
Weky kaže...
Mew kaže...

Starcraft II - Kod mene leti u 60 FPS, stoga nevidim čemu brzi procesor. e6700 je 15-20% u prosjeku sporij od E8400, što znači da nebi izgubio puno, 3-4 FPS-a.

Probaj igrat na 1920×1200 4v4 na sve ultra. Sve je stvar kako igras i koliko stvar ima na ekranu sto vise stvari to vise CPU mora radit effekte, kalkulirat pathfinding etc...

Ja sam vam dao konkretne podatke i testove a vi mi dajete "Kodmene leti"i "nepricaj glupisti"

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 17:47 (Mew).
15 godina
odjavljen
Mew kaže.

Probaj igrat na 1920×1200 4v4 na sve ultra. Sve je stvar kako igras i koliko stvar ima na ekranu sto vise stvari to vise CPU mora radit effekte, kalkulirat pathfinding etc...

Ja sam vam dao konkretne podatke i testove a vi mi dajete "Kodmene leti"i "nepricaj glupisti"

Pa na tome i igram. I leti igra opet. I dalje ti nestoji ona tvrdnja o procesoru. Da dam 4300-4500kn za i7, da dobiem 3-5 FPS više? Ne hvala.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 18:02 (Weky).
15 godina
neaktivan
Weky kaže...
Mew kaže.

Pa na tome i igram. I leti igra opet. I dalje ti nestoji ona tvrdnja o procesoru. Da dam 4300-4500kn za i7, da dobiem 3-5 FPS više? Ne hvala.

Objasni mi tocno kako nestoji? Oni rezultati gore cu poprilicno ociti.

I samo je pitanje vremena kada ce SC2 pocet supportat vise od 2 cora

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 18:23 (Mew).
15 godina
odjavljen

Bolje ti meni reci zašto bi dao 4500KN za 5 FPSa više (ili čak manje od 5 fps)?

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 19:14 (Weky).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

Bolje ti meni reci zašto bi dao 4500KN za 5 FPSa više (ili čak manje od 5 fps)?

Sta je tebi? Ja govorim covjeku da uzme 460 GTX jer ja imam jos slabiji CPU i uzimam ga.

Sta ja znam jer imas novaca? Jer kupujes novi PC, jer ce SC2 podrzavat multi core vjerovatno sa jednim od buducih patcheva ili expanzija...

Nekuzim zasto me to pitas uopce...

Dao sam ti rezultate testa stari cpu vs novi cpu u SC2. Niko ti negovori da ides nas i7...

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 19:29 (Mew).
16 godina
stoncin3 kaže...

Da CPU nije neki. Pogotovo na tu karticu. Ta se da klokati pa parira high-end karticama dns.

Ili klokaj CPU malo. Kako luka kaže na 3.20GHz. Mislim da toliko ide i na stock cooleru...Osmijeh

ide do 4 ghz na stocku i 1.2 v, oko 43 ° C

namjeravam spajat komp na tv, a bitna mi je reprodukcija i kodiranje 1080p, također igre na medium/high, isto tako bi možda uzeo neki 23" full hd od acera

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)
15 godina
odjavljen

Nemaš ni 1% potrebe mjenjati taj procesor, pogotovo ako igraš na Full HD. Ali doslovno nebi dobio ni 10% ubrzanja.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nova kolicina Cyclone  1 gb karti stize za 3 dana (sudeci po Microline-ovom site-u)!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Namjeravam kupiti MSI 460 GTX Cyclone grafičku i ploču ASRock 770 Extreme3 pa me zanima:

1. Da li uzeti Athlona II X4 635 ili Phenoma II 955 BE ( da li je razlika velika u performansama u igrama )

2. Da li bi moje napajanje Smartbox 500W teralo to sve

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TomyNX kaže...

Namjeravam kupiti MSI 460 GTX Cyclone grafičku i ploču ASRock 770 Extreme3 pa me zanima:

1. Da li uzeti Athlona II X4 635 ili Phenoma II 955 BE ( da li je razlika velika u performansama u igrama )

1. phenom 2(ne)

2. bi

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 23:56 (strit).
15 godina
neaktivan
TomyNX kaže...

1. Phenom je nešto malo bolji ali kad je gaming u pitanju onda ne opravdava razliku u cijeni. Ja bi uzeo Athlona i neki kvalitetan aftermarket cooler pa ga fino kloknuo.

2. Nikad čuo za taj brand. Vjerojatno neko smetje. Probaj pa vidi. Ako ne ide, onda bi neki VX450 dobro sjeo.

15 godina
neaktivan

Da li ju netko dignuo iznad 1.087 V ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imam doma modani BIOS koji uklanja ograničenje na 1,087v ,al još nisam flashao karticu.
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
TomyNX kaže...

1. Phenom je nešto malo bolji ali kad je gaming u pitanju onda ne opravdava razliku u cijeni. Ja bi uzeo Athlona i neki kvalitetan aftermarket cooler pa ga fino kloknuo.

2. Nikad čuo za taj brand. Vjerojatno neko smetje. Probaj pa vidi. Ako ne ide, onda bi neki VX450 dobro sjeo.

1.athlon II

2.ovisi kolko je star,danas je smartbox je sada smece a ako ima 2-3+ godina je dobar posto ga je onda CWT radio

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
15 godina
neaktivan
microman kaže...
Imam doma modani BIOS koji uklanja ograničenje na 1,087v ,al još nisam flashao karticu.

Kaj misliš koliko bi ju još mogao dići sa naponom?

Mislim da je i ovo bez dizanja napona odličan rezultat

15 godina
neaktivan
repel kaže...

Kaj misliš koliko bi ju još mogao dići sa naponom?

Mislim da je i ovo bez dizanja napona odličan rezultat

Probaj pa vidi. Nemaju sve kartice isti potencijal.

15 godina
neaktivan
šiloman kaže...
ATiGamer kaže...
TomyNX kaže...

1.athlon II

2.ovisi kolko je star,danas je smartbox je sada smece a ako ima 2-3+ godina je dobar posto ga je onda CWT radio

To je danas relativno..CWT je bio i u onim Energonima Intertechovim šta su se po 250kn novi prodavali..600,650 i 750W modeli čini mi se..pa koliko sam ja upoznat, tek jedan kojeg sam ugradio na 8800GTS 512 radi pravilno dan danas,drugi su pocrkavali pod opterećenjima.

Realno taj Smartbox ako daje 250W na 12V,dobro daje,samo ogromno pitanje stabilnosti i zagrijavanja,pod ipak solidnim opterećenjem.

15 godina
neaktivan
thedream kaže...

To je danas relativno..CWT je bio i u onim Energonima Intertechovim šta su se po 250kn novi prodavali..600,650 i 750W modeli čini mi se..pa koliko sam ja upoznat, tek jedan kojeg sam ugradio na 8800GTS 512 radi pravilno dan danas,drugi su pocrkavali pod opterećenjima.

Realno taj Smartbox ako daje 250W na 12V,dobro daje,samo ogromno pitanje stabilnosti i zagrijavanja,pod ipak solidnim opterećenjem.

750W model je smeće. Kolegi crknula 4890 sa njim. 650W model mi se čini nešto bolji, onako teži je u rukama i radi ga CWT, a 750W nije CWT-ov proizvod čini mi se.

15 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
thedream kaže...

750W model je smeće. Kolegi crknula 4890 sa njim. 650W model mi se čini nešto bolji, onako teži je u rukama i radi ga CWT, a 750W nije CWT-ov proizvod čini mi se.

Ne znam,dojma sam da bi vrisnuo pod 3870x2,8800GTS 512 drži,makar je ostatak kompa skroman,2gb na 800 1.8V i E2180,zbilja se ne sjećam.

Ali bježao bi od tog napajanja kao i Smartboxa da ga radi sv.Petar. Negdje sam stavio čini mi se link koji je vrag u tim Inter-techovima..

Jednostavno na konfu od 4,5,6k kuna možeš i moraš odvojiti kvragu 400kn bar za kvalitetno napajanje..bar nešto između tipa ovo..

http://www.links.hr/index.php?naziv=Napajanje+560W%2C+LC+POWER+Silent+Giant+GREEN+POWER+LC6560GP3+V2.3%2C+140mm+vent.&option=artikl&id_kategorija=052740&id_artikl=052.740.031

Za neku mainstream konfu i ovo..

http://www.links.hr/index.php?naziv=Napajanje+500W%2C+CHIEFTEC+A-80+Series%2C+CTG-500-80P%2C+ATX+v2.3%2C+120mm+vent.&option=artikl&id_kategorija=052712&id_artikl=052.712.065

EdiT : LOL,izgleda da se my precious dobro već prokurvala kad je kod ovog preprodavača završila..ja ju prodao jedva za 550 prije 4mj,i više..a nova novcata bila,radila 20 dana kod mene možda 10h sve skupa..

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/nvidia-geforce-250-gts-oc-edition-oglas-1355533

Čisto eto preporuka,ako je ispravna..vrijedi sigurno 500,550kn..to je my precious,iz prve ruke. Osim ako nije silovana u nečim mračnim kvartovima,Bože - kompovima..Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 12:32 (thedream).
15 godina
neaktivan

Juceo sam uzeo konfu sa ovom grafom, i gledam na ADM, Protisu i svi je imaju u ponudi. Danas otvorim na ADM-u nis, Protis i dalje ima te odem na Microlineov site na kojem pise da nemaju na lageru i ne znaju kad ce doc iako je prekjuce pisalo da dolazi za tri dana. Sve mislim da cu je cekat dosta dugo Vice

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice