Krepala HD6870

poruka: 6
|
čitano: 2.577
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Krepala HD6870

Izgleda mi je Saphire HD6870 otisla u vjecna lovista, kupljena 7.2011 ,nikad overklokana.

i5 750,8 GB RAM, windovs 7 home

Jucer zaigro Battlefield 3 nakon 2 tjedana,

igrao sam negdje oko sat i pol i sve je bilo dobro, i tad izaso iz bf i nesto sam trazio po netu i nakon 20min mi se pojavili artefakti ( naizmjenicni kvadratici po ekranu),  tad se jos 

resetiro ATI driver( ati recovery)i reko ja bit ce dobro,  no sipak artefakti se nastavili i ja ugasio komp i oso radit nest drugo.

Danas u jutro palim komp i citam nesto u mozzili i nakon 10 min pojavljuju se okomite plave linije na ekranu i komp SE GASI sam od sebe.

Odmah palim kompjuter ali me prilikom bootanja cekaju plave linije, a na logon screnu "šareni svijet".

Sta ce ovo bit, osla memorija ili nesto drugo, a zanimljivo mi je da je riknulo dok sam citao nesto na netu

garancija mi jos traje, mislim ju odma slat u ducan pa nek oni salju u Microline, sto mogu ocekivat ? (zamjenu za hd7850{#}

Evo kako to izgleda sad kad se komp upali. Nema vise bf3 za mene do daljnjeg.

LOGON SCREEN LOGON SCREEN
BF3: [Gerijatrija]Pamark
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 18:53 (pamark).

0 0 hvala 0
15 godina
Krepala HD6870

Eventualno isprobat grafu u drugom kompu da budes 100% siguran ! Ako je problem i dalje prisutan onda nemas kaj razmisljat - reklamiraj !

EDIT : po slikama najvjerojatnije grafa otisla !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 18:49 (Haf932).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Krepala HD6870

Šalji u servis, grafa 100%

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Krepala HD6870

Yep. Grafa ziher. Iskoristi garanciju svakako. Možda sad i nešto bolje dobiješ ako ti neće moći srediti istu :)

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Krepala HD6870
pamark kaže...

Izgleda mi je Saphire HD6870 otisla u vjecna lovista, kupljena 7.2011 ,nikad overklokana.

i5 750,8 GB RAM, windovs 7 home

Jucer zaigro Battlefield 3 nakon 2 tjedana,

igrao sam negdje oko sat i pol i sve je bilo dobro, i tad izaso iz bf i nesto sam trazio po netu i nakon 20min mi se pojavili artefakti ( naizmjenicni kvadratici po ekranu),  tad se jos 

resetiro ATI driver( ati recovery)i reko ja bit ce dobro,  no sipak artefakti se nastavili i ja ugasio komp i oso radit nest drugo.

Danas u jutro palim komp i citam nesto u mozzili i nakon 10 min pojavljuju se okomite plave linije na ekranu i komp SE GASI sam od sebe.

Odmah palim kompjuter ali me prilikom bootanja cekaju plave linije, a na logon screnu "šareni svijet".

Sta ce ovo bit, osla memorija ili nesto drugo, a zanimljivo mi je da je riknulo dok sam citao nesto na netu

garancija mi jos traje, mislim ju odma slat u ducan pa nek oni salju u Microline, sto mogu ocekivat ? (zamjenu za hd7850{#}

Evo kako to izgleda sad kad se komp upali. Nema vise bf3 za mene do daljnjeg.

Ja sam imao ovakav isti problem pri botanju.To se mi je samo jednom deslio i sve radi jos kako treba!

::;;;)
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 21:59 (WiNAmDGAMer).
14 godina
neaktivan
Krepala HD6870

e meni je brat imao isti problem sa 5850 ati prvo crtice tackice da bi nakon 2-3 dana pocela da radi ok!!tako je radila mjesec dana i onda krah totalni nikako nije radila ubacio je u rernu i ona procedura sa rernom i stvarno je proradila i tako joj jednom da bi prije 15 dana prestala da radi skroz(ni rerna ne pomaze).zvao sam servisere kazu mi da ako je pecena u rerni ne treba da je saljem e moje misljenje ti je da sa njom pravac u servis pa 50-80 platis i trsavaj se toga sto prije!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice