ne valjaju ni jedne uzmi ti HD5870 1gb NAJBOLJA JEEEE
To da ne valjaju ni jedne su čiste gluparije. HD5870 je dosta skupa kartica i dolazi u obzir za onoga tko ima novaca i tko se s novcima doslovce preserava.
To da ne valjaju ni jedne su čiste gluparije. HD5870 je dosta skupa kartica i dolazi u obzir za onoga tko ima novaca i tko se s novcima doslovce preserava.
Jesi siguran? Sta kazes na HD5890 koja je nedavno izasla? Sta sad neas kaj za rec? I ja mislim,balavac mali (nisam ni ja daleko).Zato zacepi i nepricaj gluposti.(!!!)
GTX285 ako imas dovoljno jako napajanje i brz procesor da je iskoristi.
Ako ne, onda HD4890.
GTX285 u nikakvom slučaju, GTX275 ili HD4890.
Clockas malo GTX275 i jača je od GTX285 i gotovo, jedino što ima malkoc manju propusnost i 104MB manje ram-a manje, ali zato osjetno manju cijenu.
Ko zna clockat 275 zna i 285 i opet ima jacu karticu, kak ne kuzite da ta prica ne pije vodu....
Ali istina je da se gtx 285 nimalo ne isplati, u toj cijeni uzeo bih gd 5850
To sam postao 24.6 kada hd5 serija nije bila ni blizu...
GTX285 se ionako već pregrijava pa daljnje clockanje nije baš moguće bez velike buke coolera(povećanje broja okretaja) ili promjenom stock coolera.
Ima i 2900 pro.
po meni je najbolja 2xHD5970 (lllooolll)to možete naći za neki 500kn hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Ako misliš da si smišan nisi, rađe muči.
oko 3500kn je HD 5870
oko 3500kn je HD 5870
Života mi ja ne znam di više nalaziš te gluposti. Di ti kupuješ mene zanima. Aj stavi lipo link di je ta kartica 3500kn. Stvarno mi nisi jasan. Stalno krive informacije daješ. Već smo svi shvatili da si klinjo koji ima 10god i koji je tu da samo zajxxxva ljude. Daj oladi malo čoviće.
oko 3500kn je HD 5870
hd5870 je 2500kn,a mogo bi i prestat spamat
ova cijela tema je u banani najbolje je da se niti ne otvaraju takve..onaj koji ju je otvorio nije niti napiso koji komp ima a kupuje neke turbo grafe,poslje toga gomila ljudi ide u oftopic sa nekim next gen proizvodima koji jos nisu niti dosli u hrvatsku....malo se skulirajte ljudi ili otvorite nove teme pod imenom "đabalebarenje"
ama glupane jedan ne postoji HD 5890 gkupaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
našo se neki klinac od 8 god pametovati mrššš piji mlijeko pa u krevet
nVidia GeForce 9800GT