Intel HD 3000

poruka: 11
|
čitano: 4.328
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Intel HD 3000

Pozdrav .. imam pavilion g7 s navedenom grafickom .. integrirana je i prosiriva do 2gb .. uz to imam i 4gb rama ..

otisao sam na system req lab i jos par slicnih stranica i ispada mi da ne mogu s tim pokrenuti pes 2012 .. pise da imam '64mb onboard memory' ..

sad mi to bas nije jasno .. da li se to moze nekako povecati ili u cem je fora? bi mozda trebao nesto prckati po biosu da pojacam graficku .. ne vjerujem nekako da ne mogu najnezahtjevniju igricu pokrenuti s tom grafickom i kompom .. hvala na pomoci!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Intel HD 3000

te intelove integruse su niskoristi i nisu namjenjene bas za neki casual gaming.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Intel HD 3000
sta je tu je sad .. zanima me sto mogu napraviti da to poboljsam .. sto je to onboard memory i kako se do poveca .. ne vjerujem bas da ne mogu pokrenuti ni pes s tim :/
to sto je prosiriva do 2gb nis ne znaci? mozda mogu ja nes u biosu napraviti ili? hvala!
13 godina
neaktivan

nikad cuo za onboard memory .. za prolupat sad da s novim kompom ne mogu ni pes igrat :S

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 16:16 (blaa00).
17 godina
neaktivan
Intel HD 3000

Pokušaj u BIOSu povećati količinu memorije koju koristi taj iGPU, odnosno integrirana grafika. Vidim po youtubeu da ljudi uredno igraju PES 2012 sa tom HD3000..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Intel HD 3000

mislim da se tu sad ne moze nesto puno poboljsati da bi dobio prihvatljive performanse. te integruse uzimaju svoj dio od ukupnog ram-a,ali koliko ce to poboljsati gaming malo je vjerojatno.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

trazio sam po biosu .. nema bas puno opcija .. sve sto sam nasao po biosu je da mogu izabrati neke 2 opcije koliko se sjecam .. dynamic i jos neku mislis :/

13 godina
neaktivan
Square Enix kaže...

mislim da se tu sad ne moze nesto puno poboljsati da bi dobio prihvatljive performanse. te integruse uzimaju svoj dio od ukupnog ram-a,ali koliko ce to poboljsati gaming malo je vjerojatno.

pa da, ali imam 4gb rama .. nek si uzme 2gb koliko je prosiriva .. kako s tim ne mogu onda nista? nije mi jasno .. mozda taj system rew lab nije pouzdan iako je do sad mi bio ok :/

17 godina
neaktivan
Intel HD 3000

Pogledaj ovo, možda pomogne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
blaa00 kaže...

mozda taj system rew lab nije pouzdan iako je do sad mi bio ok :/

Zašto se zamaraš takvim glupostima, u današnje doba nije li ti lakše jednostavno instalirati igru i isprobati kako radi? Softver za takve stvari nikada nije potpuno precizan i teško je definirati što je nekome igrivo a što nije, jer je to prilično individualna stvar.

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
13 godina
neaktivan
hvala momci ..
cisto znatizelje radi .. sto je to onboard memory? 64mb imam .. :s
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice