Jel može ta grafička na 400W i imam kučište ACER?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakvo napajanje imas koje marke!?
pa neam pojma, ak je kučište ACER onda je i napajanje?
ne bi rekao..šta imaš ostalo od komponenti...ja imam navedenu grafu na 400 W napajanje i sranje..izbacuje artefakte...i šta ja znam šta!
ma nadograđujem kompjuter...
ADM Athlon 6000+
360 Gb Hard disc
2gb RAM-a 800MHz
ma nadograđujem kompjuter...
ADM Athlon 6000+
360 Gb Hard disc
2gb RAM-a 800MHz
točno tako..uzmi novo napajanje obavezno...ovo nema šanse da to napaja...možda uspije upaliti konfu( ali i u to sumnjam )...a ak pokrene onda imaš rizik da ti skuri sve komponente nove...a onda si u shitu!
Trebat ces neko kvalitetnije napajanje jeftinije Fortron 400w ili skuplje i kvalitetnije Corsair CX 400w, najpametnije je uzeti novo napajanje da ne bi pozalio pa si onda miran ja preporucujem Corsair CX 400w jer je kvalitetno i ima sve konektore koje trebas PCI-express 6 utor za graficku za razliku od fortrona koji je isto dobar ali ima slampave i kratke kabele i fali mu konektora !!!
samo pogledaj potpis sve radi ok,,,
ja bih uzeo Corsair CX400 na čovjekovom mjestu jer je Corsair možda mrvicu jači od fortrona i jer ima puno bolje riješne kablove( dulje...više konektora..mrežice oko kablova itd.)
Taj Corsair CX 400w isporucuje u komp 360w s tim da moze isporucit i vise ako je potrebno i bit ce sve ok, treba napomenut da to Corsair napajanje proizvodi Seasonic pa je time sve jasno!!!
Vidim da i na ovom forumu ima ljudi koji imaju fetiš na napajanja... LOM!!! :P