Biče jel tvoja HD7850 sa 1GB ili 2GB? To čini ogromnu razliku, pogotovo u novijim naslovima.. Jer đaba HD7850(sa 1GB) jak čip ako naleti na igru koja može u roku keks iskoristiti svih 2GB vrama.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moja je 1gb , znam da neke igre troše više Vrama i zbog toga bi vjerovano imao manji framerate od 2gb ako bi igrao na ultra i 8-4xAA ali 7850 ni nije predviđena za takve postavke. Za moje potrebe je ova više nego dobra jer igram samo bf3 na high bez aa.

Biče jel tvoja HD7850 sa 1GB ili 2GB? To čini ogromnu razliku, pogotovo u novijim naslovima.. Jer đaba HD7850(sa 1GB) jak čip ako naleti na igru koja može u roku keks iskoristiti svih 2GB vrama.
2Gb je naravno,pretpostavljam da je razlika ogroma jer bf3 potegne 1.9Gb bez prooblema na ovoj, a i 660-ka je bila 2Gb pa nije koristia vise od 1.4
Kako ste otključali podizanje napona i više taktove, ja sam pokušao i s afterburnerom i trixxom ali ne ide
Kako ste otključali podizanje napona i više taktove, ja sam pokušao i s afterburnerom i trixxom ali ne ide
Cekaj, nemres dizat napon na svojim karticama?
Ne, nije mi jasno zašto
Ne, nije mi jasno zašto
Ma moras moc, vec su ljudi klokali te msi 7850 sa dizanjem napona...sam moras skuzit kak.
a jesi editirao onaj file i stavio 1 umjesto 0?
???
???
Momak ti meni nisi nikako jasan, jel ti trolaš svojim fanboy-izmom ili namjerno pišeš gluposti? , svako malo mi se ubacuješ u pricu s nekim glupim postom koji nema veze s vezom (primerprimjer primera 100)
Molim te nemoj me zamarat sa svojim glupostima ja da tebi vrtim testove? imaš moj score u unigenu 3.0 , link ti je tu gore jos si se ispod prosrao sa svojim postovima, nije me briga kakve si ti kartice imao ili ces imati niti jel pališ ili gasiš tesselaciju jer je razgovor s tobom nerazuman. 7850 na 1200 je jaca od tvoje 660 na max koliko ide a da nekažem da neke 7850 idu i na 1300-1400 pomiri se s tim covjece sve je crno na bijelo.
Evo ja sam idem kupit gtx690 iako mi ne treba eto sam da tebi napakostim , de lol.
???
Evo napravio sam i to ali ne pomaže
???
Evo napravio sam i to ali ne pomaže
Kojim si sve programima probao dizat napon?
Zašto inzistirati na promjeni voltaže za ocanje u cf-u... Mislim da idu visoko clockovi i sa default naponom.
Afterburner i trixx i niti u jednom ne mogu dizati napon. Sad kad sam editirao ovaj file mogu podići taktove na 1170/1560 max, a prije sam mogao na 1050/1400 max. Ali voltaža je i dalje zaključana
Zašto inzistirati na promjeni voltaže za ocanje u cf-u... Mislim da idu visoko clockovi i sa default naponom.
Ruši mi se preko 1050/1250
Probaj sa ASUS gpu tweak
Probaj sa ASUS gpu tweak
Probat ću pa javim kasnije jesam uspio, moram sad ići...
Evo mogu u gpu tweaku
Hvala @Krpa
Evo mogu u gpu tweaku
Hvala @Krpa
Nista nista! samo rokaj i postaj do kud idu sa povisenim naponom i rezultate postaj :)
Evo mogu u gpu tweaku
Hvala @Krpa
Nista nista! samo rokaj i postaj do kud idu sa povisenim naponom i rezultate postaj :)
Može, inače 13.2 beta 4 su yebenica. Crysis 3 i Far Cry 3 rade puno bolje pa onaj koga zanima neka isproba
pozdrav! imam problem kada je u pitanju GIGABYTE Radeon HD 7850 2GB GDDR5 GV-R785OC-2GD po monitoru se javljaju brazde (kao ono kada zazvoni telefon pored racunara i napravi smetnje) koje se povecavaju i smanjuju u zavisnosti od pokretanja zahtevnije i manje zahtevnije aplikacije (mrezenje monitora se najvise uocava u toku igranja igrica posebno na tamnijim mestima).Pokusao sam sa najnovijim drajverima (i sa diska) i nije se nista promenilo.Nadam se da je neko imao ovakav problem i kako ga resiti ?
ljudi nevjerovatno ,grafa nakon desetaka pokusaja s driverima ,jednostavno sama ponovo digne temp na 60-64 stupnja u stanju mirovanja ,nemozemo vise dokucit u cemu je problem drivere smo skidali s amd-ove stranice .jedino nezz da probamo s saphirove posto je te marke grafa .ili je kupljena s greskom ,plizzzz misljenje
ljudi nevjerovatno ,grafa nakon desetaka pokusaja s driverima ,jednostavno sama ponovo digne temp na 60-64 stupnja u stanju mirovanja ,nemozemo vise dokucit u cemu je problem drivere smo skidali s amd-ove stranice .jedino nezz da probamo s saphirove posto je te marke grafa .ili je kupljena s greskom ,plizzzz misljenje
Jesi gledao na koliko okretaja rade ventovi kad se to dogodi
Jesi gledao na koliko okretaja rade ventovi kad se to dogodi
nisam jer je to frend uzeo sebi novu a trenutno nisam kod njega ,znam da mu stoje po amd catalyst na default 50 %
Moja je 1gb , znam da neke igre troše više Vrama i zbog toga bi vjerovano imao manji framerate od 2gb ako bi igrao na ultra i 8-4xAA ali 7850 ni nije predviđena za takve postavke. Za moje potrebe je ova više nego dobra jer igram samo bf3 na high bez aa.
a pazi ovaj score: 1096, cini mi se da sam te prestigao, ali imaj na umu da imas bolji proc...
MSI 7850 2GB 1250/1450
Phenom II X3 965@4.2GHHz
ovo je na "niskoj" rezoluciji, na 1080p ili vise razlika izmedu 1 i 2 Gb bi bila veca.
nisam jer je to frend uzeo sebi novu a trenutno nisam kod njega ,znam da mu stoje po amd catalyst na default 50 %
Neka to pogleda pa javi