GTX 260 čudan problem

poruka: 4
|
čitano: 910
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
GTX 260 čudan problem

Jučer mi se javil jedan problem sa grafom...Naime klokal sam ju u subotu, igral nedjelju cijelu igre ( temp. nejdu iznad 70 ) i jučer kad sam vratil komp iz Stand by-a dok pokrenem neki pogram imam po opcijama neke linije plavo crne i ne vidi se ništa...Pokrenul sam igre jel sam mislil da grafa ne radi, no GTA 4 i Battlefield nema nikakvih problema...
Restartal sam komp i sve je opet bilo normalno...Sad me zanima zašt su bile one linije u programima

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 19:49 (Ad4pt3r).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: GTX 260 čudan problem

To se i meni desilo netom nakon clocka procesora prošli mjesec. U stvari imao sam šta za vidjeti: ja uredno stavim komp kao obično, u Sleep (StandBy na Visti) i nakon vremena dođe moj buraz i upali mašinu kad ono okomite valovite crte po ekranu i komp ne reagira, kao u screensaveru Ribbons na sedmici samo prisilni restart i Winzi ponude System repair koji brat nezz kako napraviti jer je samo po Enter lupao da mu se sustav podigne. No niti nakon repaira Winzi nisu našli mogući defekt na računalu. Ja sam poslije uredno obavio restart i mašina proradila. No nije se više ponovilo...Martin Mystere ili Dylan Dog!

she caught me off my guard amazes me the will of instinct
16 godina
neaktivan
GTX 260 čudan problem

Buduči da se grafe clockaju iz OSa, najjednostavnije, a i najpametnije je nakon igranja vratit clockove na tvorničke postavke. Nema razloga da grafa bude klokana dok ti surfaš internetom, a za to je potrebno tek nekoliko klikova. Što se tebi dogodilo, pojma nemam.

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: GTX 260 čudan problem
BlackM kaže...

Buduči da se grafe clockaju iz OSa, najjednostavnije, a i najpametnije je nakon igranja vratit clockove na tvorničke postavke. Nema razloga da grafa bude klokana dok ti surfaš internetom, a za to je potrebno tek nekoliko klikova. Što se tebi dogodilo, pojma nemam.

Da, to mi je palo na pamet, samo ne znam je li pametno stalno mrdati po ventu ( dizati i spuštati ) a isto tako i taktove.

Zbilja je problem čudan...Da je bilo linija po igrama ( koje terete 100% grafu ) ne bi se čudil, znal bi da sam taktove preforsiral, ali u igrama sve super, radilo 2 sata u komadu, ali kad se vratim u Winse, otvorim neki program, sve opcije i gubiči išarani nekim crtama...

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 19:52 (Ad4pt3r).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice