GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.558.726
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
protjeran
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
Tonči kaže...

Prodao sam dvije po 7500. Gdje ih ti vidiš na lageru? :)

Prije koji dan ih je Futura davala po 7200 G1 model, cak i sada imas nove na nabava.net po 8000kn, a mozes jos uvijek nabaviti nove i za manje od 8000kn iako ih ne vidis na nabavi...

12 godina

čak i alzashop koji je inače dosta povoljan nudi 1080ti po skoro 10.000 kuna - link

i to im je jedina na lageru

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...

čak i alzashop koji je inače dosta povoljan nudi 1080ti po skoro 10.000 kuna - link

i to im je jedina na lageru

Luci, evo zlatni primjerak čeka na tebe 

16 godina
odjavljen
lav1000 kaže...

kad sam bio, doduše ima 2 tjedna imali su more kartica ako ih nije 150 komada, 100+ sigurno 

a vidim ovo je dosta novih modela koje tada nisu imali uopće u ponudi, rekao bi da ih imaju bar 20ak ovih 1080ti, naravno ne od svake...

to ti je cijena na rate 9200+, za keš su 8500 cca, ajde nisi za 8000 bagatela, ali 7500 je bagatela danas za 1080ti

100 komada? Ma nema šanse. :) Doduše, za 8000 im sigurno teže idu.

Nope.
8 godina
protjeran
Tonči kaže...
lav1000 kaže...

kad sam bio, doduše ima 2 tjedna imali su more kartica ako ih nije 150 komada, 100+ sigurno 

a vidim ovo je dosta novih modela koje tada nisu imali uopće u ponudi, rekao bi da ih imaju bar 20ak ovih 1080ti, naravno ne od svake...

to ti je cijena na rate 9200+, za keš su 8500 cca, ajde nisi za 8000 bagatela, ali 7500 je bagatela danas za 1080ti

100 komada? Ma nema šanse. :) Doduše, za 8000 im sigurno teže idu.

a sad imaju 1060 povoljno 3500 za keš.... prilika koja se ne propušta...

17 godina

Pa ako netko misli da ce otplatiti tih 3500 kn majnanjem i da ce jos zaraditi, pa sto onda ako je 3500?

Ako je ta cijena znaci da se nekome isplati i po toj cijeni

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Kant kaže...

Pa ako netko misli da ce otplatiti tih 3500 kn majnanjem i da ce jos zaraditi, pa sto onda ako je 3500?

Ako je ta cijena znaci da se nekome isplati i po toj cijeni

ne kažem ja ništa, ja  ne vidim računice po toj cijeni za 1060,

ali dabogda je oni koji je kupe sad po 3500 otplate za 3 mjeseca rudarenjem, uopće se buniti neću 

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.2.2018 17:32 (lav1000).
14 godina
lav1000 kaže...

ali dabogda je oni koji je kupe sad po 3500 otplate za 3 mjeseca rudarenjem, uopće se buniti neću 

Ma to se ne moraš brinuti da će se isplatiti, ali opet npr. za mene je to super kad sve propadne i ta kartica bude na oglasu za bagatelu,

uzmem, stisnem je do kraja i nadam se da će crknuti, pa fino na reklamaciju po novu.

8 godina
protjeran
Valentin17 kaže...
lav1000 kaže...

Ma to se ne moraš brinuti da će se isplatiti, ali opet npr. za mene je to super kad sve propadne i ta kartica bude na oglasu za bagatelu,

uzmem, stisnem je do kraja i nadam se da će crknuti, pa fino na reklamaciju po novu.

pa ne znam baš, i sad nakon ljeta je bio neki mining zastoj, ja se nisam nagledao nekih ultra povoljnih ponuda na oglasima, zalomila se tu i tamo koja 1060 3gb oko 1500kn i pokoja 1070 za 2800-3000 

ne želim vjerovati da ima takvih budala koji lupaju do zadnje pare u takve stvari, pa onda mora prodavati stvari za trećinu cijene i sl.

9 godina
protjeran
Valentin17 kaže...

ali opet npr. za mene je to super kad sve propadne i ta kartica bude na oglasu za bagatelu,

Hebote ko Đajić si, samo kupuješ 

14 godina
neaktivan

kad gledam ove cijene samo mi je osmieh na licu s mojom kupnjom mjesec dana stare 1080 za 3700kn

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
odjavljen

ot mali. Kad budete sad igrali AC:origins, klokajte ram :)

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Dali je kod vas ista stvar,mislim na kutiji lijepo pise 4k and VR ready a sad mi tu pokazuje 15-20 fps-a.

Jel se isplati onda kupovat 4k monitor zbog BF1 i GTA V i filmova opcenito ali ako cu u igrama imati tolki fps cemu onda stavka 4K ready jer kolko ja znam 20 fps-a bas i nije playable

BTW da CPU je i5 6500 i 8 giga rama

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.2.2018 17:36 (domi321).

0 0 hvala 0
15 godina

Teroetski i je 4K ready, ali iskreno mislim da nista ispod 1080/1080ti se ne isplati koristit u 4k s tim da ce i tu bit dropova na ultra postavkama. Mislim da nismo jos stigli do 4k gejmanja za siroke mase, treba snaga gpu-a jos narast da moze prozvakat sve danasnje naslove bez ikakvih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
toninho kaže...

Teroetski i je 4K ready, ali iskreno mislim da nista ispod 1080/1080ti se ne isplati koristit u 4k s tim da ce i tu bit dropova na ultra postavkama. Mislim da nismo jos stigli do 4k gejmanja za siroke mase, treba snaga gpu-a jos narast da moze prozvakat sve danasnje naslove bez ikakvih problema.

Ovisi sta igras, hrpu naslova mozes igrat na 4k sa 1070-kom..

16 godina
odjavljen

Mnoge možeš i na 5K čak. Uvijek ovisi o tome što igraš.

Nope.
13 godina
protjeran
domi321 kaže...

Dali je kod vas ista stvar,mislim na kutiji lijepo pise 4k and VR ready a sad mi tu pokazuje 15-20 fps-a.

Jel se isplati onda kupovat 4k monitor zbog BF1 i GTA V i filmova opcenito ali ako cu u igrama imati tolki fps cemu onda stavka 4K ready jer kolko ja znam 20 fps-a bas i nije playable

gta 5 leti i na drasticno losijem gpu u 4k, bf1 u 4k je nemoguce igrati s 1070 ako pricas za mp dio cak i s drasticno smanjenim detaljima!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
15 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
domi321 kaže...

gta 5 leti i na drasticno losijem gpu u 4k, bf1 u 4k je nemoguce igrati s 1070 ako pricas za mp dio cak i s drasticno smanjenim detaljima!lp

Ako ces maxat postavke, GTA V je 10x zahtjevnija igra od BF-a...

9 godina
neaktivan
toninho kaže...

A onda cu prodat kasnije ovu pa si na ljeto zemem 1080 ti ako ce se cijena spustat sto sumljam ali svasta je moguce.

Kad sam vec tu da pitam dajte mi recite jel bi bottlenecko i5 6500 1080 ti u 4k ili da razmisljam i o zamjeni cpu-a?

12 godina
odjavljen
domi321 kaže...
toninho kaže...

A onda cu prodat kasnije ovu pa si na ljeto zemem 1080 ti ako ce se cijena spustat sto sumljam ali svasta je moguce.

Kad sam vec tu da pitam dajte mi recite jel bi bottlenecko i5 6500 1080 ti u 4k ili da razmisljam i o zamjeni cpu-a?

Planirao si uzet 4k monitor ili si ga uzeo? 1. Jesi - uživaj i sreži detalje gdje zapinje. Nisi - opet uzmi i onda ponovi postupak pod 1.

1070ka može vozit igre na 4k, ne na maxu, al ni 1080ti ne može sve na maxu. Danas igre izgledaju jako dobro i na med/high, a i najzagriženiji gejmer neće primjetit razliku između ultra i high detalja.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
16 godina
eywa33 kaže...
domi321 kaže...
toninho kaže...

Planirao si uzet 4k monitor ili si ga uzeo? 1. Jesi - uživaj i sreži detalje gdje zapinje. Nisi - opet uzmi i onda ponovi postupak pod 1.

1070ka može vozit igre na 4k, ne na maxu, al ni 1080ti ne može sve na maxu. Danas igre izgledaju jako dobro i na med/high, a i najzagriženiji gejmer neće primjetit razliku između ultra i high detalja.

U pubg temi je napisao da mu se ne isplati davat 100eur za SSD, trenutno je na hdd i žalio se na sporo učitavanje igre.. 4k uzimat na tu konfu je idiotarija

9 godina
neaktivan
bik kaže...
eywa33 kaže...
domi321 kaže...
toninho kaže...

U pubg temi je napisao da mu se ne isplati davat 100eur za SSD, trenutno je na hdd i žalio se na sporo učitavanje igre.. 4k uzimat na tu konfu je idiotarija

gle frende mozda je tebi uredu bacat 100 eura na 128gb hard disk kojeg popunis s jednom-dve igre+ ako su windowsi na njemu.A sada da idem davati 300 eura na disk od 500 giga samo zbog loading screena mi se stvarno ne isplati i po meni je ssd bacanje para.

Rade tih 300 eura ulozim u novi cpu ili vise rama sto ce sluzit a ovo mi moze krepat za 2 godine i bok.

13 godina

300kn, 120GB/128GB SSD s njuškala i na njega snimaš samo igre (i programe). Znači ni ne moraš reinstalirati Win.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.2.2018 23:03 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
domi321 kaže...

gle frende mozda je tebi uredu bacat 100 eura na 128gb hard disk kojeg popunis s jednom-dve igre+ ako su windowsi na njemu.A sada da idem davati 300 eura na disk od 500 giga samo zbog loading screena mi se stvarno ne isplati i po meni je ssd bacanje para.

Rade tih 300 eura ulozim u novi cpu ili vise rama sto ce sluzit a ovo mi moze krepat za 2 godine i bok.

ssd je imperativ. eod

kakvih 300€? Uzmi 250gb, dvije particije, jedna windowsi druga tih par igara. 

11 godina

Heh mislim da u zadnjih 7/8 godina nisam imao isplativiju investiciju od ssd/a kaj se tiče winsa i pc uopće...

https://i.redd.it/e18f8931ul5y.gif
13 godina

2018 godina i jos OS i igre vrtit na HDD

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

ekipa danas uaplim ac: origins i da ću početi igrati kad se ona grafika totalno lomi, ne znam kak da to objasnim, lomljenje, raspad slike jel, pa sam izašao iz igre i opet ušao kad sve isto. otišao sam u druge igre tipa witcher 3 i sve je radilo ali nešto slabiji fps nego što se sjećam, i onda sam slučajno primjetio da mi gpu piči na 99%.

instalirao sam nove drivere, i sad mogu ući ac:origins i igrati i vrti se na oko 60-70 fps, ali mi je i dalje gpu na 99%, temperatura je oko 50-53 stupnja, bojim se igrati malo duže da bi vidio, u subotu sam sve igrao i fino mi vrtilo sve, ali se ne sjećam je li toliki visok postotak bio za gpu nisam to ni pratio, ali mislim da bi primjetio, šta se tu sad da napraviti?

primjetio sam da mi gpu na skyrimu radi na 50-60%, ali tw: warhammer 2, ac: origins i mass effect andromeda piče na 99%. vrte one i dalje sve na 60+ fps ali mi je malo sumnjivo da tako visoko dere

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Cansee kaže...

ekipa danas uaplim ac: origins i da ću početi igrati kad se ona grafika totalno lomi, ne znam kak da to objasnim, lomljenje, raspad slike jel, pa sam izašao iz igre i opet ušao kad sve isto. otišao sam u druge igre tipa witcher 3 i sve je radilo ali nešto slabiji fps nego što se sjećam, i onda sam slučajno primjetio da mi gpu piči na 99%.

instalirao sam nove drivere, i sad mogu ući ac:origins i igrati i vrti se na oko 60-70 fps, ali mi je i dalje gpu na 99%, temperatura je oko 50-53 stupnja, bojim se igrati malo duže da bi vidio, u subotu sam sve igrao i fino mi vrtilo sve, ali se ne sjećam je li toliki visok postotak bio za gpu nisam to ni pratio, ali mislim da bi primjetio, šta se tu sad da napraviti?

primjetio sam da mi gpu na skyrimu radi na 50-60%, ali tw: warhammer 2, ac: origins i mass effect andromeda piče na 99%. vrte one i dalje sve na 60+ fps ali mi je malo sumnjivo da tako visoko dere

Nes gadno ne stima kad ju dere na 99% 

13 godina
protjeran

Temperature su super, a kartica i treba raditi na 100%. Kad radi na manje to znaci il da s lakocom vrti neku igru na zadanim postavkama pa ne treba radit 100% il da ju cpu botlenecka, tako da nemas brige. 

15 godina
protjeran
Cansee kaže...

Tebe sta tocno muci, sta ti gpu funkcionira kako treba? Ako ti to ne pase ubaci neki dual core procesor pa ce ti usage past...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice