Gtx 1060 na uk Amazonu

poruka: 5
|
čitano: 1.266
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Gtx 1060 na uk Amazonu

Vidio sam na UK Amazonu da dostavljau GTX 1060 u hr. kakva su iskustva i dal je netko uzimao?
Ova konkretno dode 239.99 (Asus NVIDIA GeForce GTX 1060 - DUAL-GTX1060-6G 6 GB GDDR5 Memory 192 Bit 8008 MHz PCI Express 3 Graphics Card - Black)
http://www.amazon.co.uk/dp/B01IUA9Z52
Kad sam ju dodo u kosaricu i odabro HR adres (nisam napravio zandja dva koraka PAY i confirm) cijena je narasla na 249.99 funti

1. dal je to (250) sad sa PDVom i dostavom? ili ce mi PDV ili neki durgi namet nasi posebno naplatiti? Ako placam pdv dal ce mi maknuti britanski porez?
2. Sto im znaci “Usually dispatched within 1 to 2 months.” Obicno pise out of stock. Ovdje to ne pise, dakle ima ih al ih ipak ne salju odma?!?
3. Znate li neki drugi shop sa povoljniji cijenama?
4. ne mora biti niti ovaj model. Cijena mi se cini ok. Odabro sam ga jer nije pisalo out of stock a bio je povoljan.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2016 22:10 (JosephBullet).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Gtx 1060 na uk Amazonu

kad bi to preračunao u kune 250 funti je 2.2k cca...imaš kod nas za 100 kuna skuplja u ponudi PALIT GTX 1060 6GB DUAL...znači totalno neisplativo da je uzimaš sa amazona a pitanje je dal uopće i dostavljaju više u eu pošto je uk vani!

evo ti link na computer universe oni su 100% ok pa još pogledaj ako ne želiš palit....klik

SILA/ZGX@ZGamers
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2016 22:32 (ZGamer).
15 godina
neaktivan
JosephBullet kaže...

Vidio sam na UK Amazonu da dostavljau GTX 1060 u hr. kakva su iskustva i dal je netko uzimao?
Ova konkretno dode 239.99 (Asus NVIDIA GeForce GTX 1060 - DUAL-GTX1060-6G 6 GB GDDR5 Memory 192 Bit 8008 MHz PCI Express 3 Graphics Card - Black)
http://www.amazon.co.uk/dp/B01IUA9Z52
Kad sam ju dodo u kosaricu i odabro HR adres (nisam napravio zandja dva koraka PAY i confirm) cijena je narasla na 249.99 funti

1. dal je to (250) sad sa PDVom i dostavom? ili ce mi PDV ili neki durgi namet nasi posebno naplatiti? Ako placam pdv dal ce mi maknuti britanski porez?
2. Sto im znaci “Usually dispatched within 1 to 2 months.” Obicno pise out of stock. Ovdje to ne pise, dakle ima ih al ih ipak ne salju odma?!?
3. Znate li neki drugi shop sa povoljniji cijenama?
4. ne mora biti niti ovaj model. Cijena mi se cini ok. Odabro sam ga jer nije pisalo out of stock a bio je povoljan.

Često je poslano u roku od jednog do dva mjeseca. Out of stock znači da je proizvod rasprodan.

16 godina

vidio sam taj Palit. Al nekako mi Asus zvuci pouzdanije od Palit. To mi zvuci ko - daj jos sto kuna i kupis si Ladu. To je pravi muski auto! :D
Sto se tice ovog iz Svijeta medija pisao sam im prekjucer pa su mi rekli da nemaju tu karticu i da stize sredinom 8 mjeseca.

A UK jos uvijek nije izisla iz EU. Samo su na referendumu glasali. A izlazak ce potrajat neko vrijeme. Nije to samo tako jednostavno...

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2016 0:34 (JosephBullet).
12 godina
Gtx 1060 na uk Amazonu

Ima 2 dana san uzea u HG spota za 2500 kn GTX 1060 gigabyte. Zašto bi za istu cijenu naručivao iz vanka bez garancije. Ja imam garanciju na ovu karticu 3 godine. To mi jamči da će mi 3 godine kartica valjat 100%, a tebi može sutra riknit i ko će ti pomoći?

Pa čak i da je naša skuplja, barem znaš da vridi.

youtube.com/summercroatia http://steamcommunity.com/profiles/76561197984431248

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice