Grafička problem!!

poruka: 6
|
čitano: 1.270
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Grafička problem!!

Dakle, imam grafu Gainward 8800gt koja po defaultu kuca na 600/900...

I sad... pokušam dignuti za SAMO 10MHz taktove jezgre i memorije i prilikom podešavanja na desktopu mi se smrzne islika i to izgleda ovako:    Mršti se

idle je 42, dakle nije temperatura...

pa sad neznam, dal se to može reklamirati ili što?....mislim grafa je stara tjedan dana

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2008 14:21 (Core2Duo2).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grafička problem!!

Naravno da mozes... samo deinstaliraj program koji si koristio za clockanje ako mislis nositi cijeli komp...

I da... Nakon restarta dali su ti artefakti nestali ili su još tu???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grafička problem!!

Nakon restarta artefakta nema jer se taktovi vraćaju na default...    (samo grafu bi nosio naravno Osmijeh)...al opet nemrem im reći "nemrem klokat memu"....Osmijeh

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grafička problem!!

Vjerojatno imaš malo lošije čipove od memorije i to DDR3 (ako se nevaram) kojoj je 900MHz skoro pa max tako da možeš slobodno zaboraviti na OC...

Neznam kakav ti je ostatak kompa ali sumnjam da bi dobio puna na performansama s tih 10-20MHz...

Pokušaj otići na "blef" i reći im da ti grafa pravi probleme na kompu (sad je aktualno da nVidia driveri ruše vistu :) ), pa pokusaj zamjeniti za neku AMD/ATI nove generacije...

Sretno...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Grafička problem!!
brainiac kaže...

Vjerojatno imaš malo lošije čipove od memorije i to DDR3 (ako se nevaram) kojoj je 900MHz skoro pa max tako da možeš slobodno zaboraviti na OC...

Neznam kakav ti je ostatak kompa ali sumnjam da bi dobio puna na performansama s tih 10-20MHz...

ma išao bi ja više, ne 10-20MHz....al velim da ne ide ni tolkoIznenađen Osmijeh (mema)    default je 900 pa mi je čudno
17 godina
neaktivan
Grafička problem!!

Ja sam imao identičan problem nakon instaliranja ovih najnovijih drivera. Vratio sam se na stariji driver i clockanje je opet proradilo.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice