Gubim li garanciju ako podignem radne taktove na grafički?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na bilo kakav clock gubiš garanciju (ako te skuže, naravno)!
A kako me mogu skužiti pa neće valjda grafička smrdjeti ILI?
A kako me mogu skužiti pa neće valjda grafička smrdjeti ILI?

Pa obično ako ti grafa krepa na način da je skureno čipovlje, a ne samo da prestane raditi bez takvih oštećenja (to se može ustanoviti kad se rastavi hladnjak) onda automatski pretpostavljaju da je clockana, pa ti tvrdi što hoćeš.. mislim, možeš probati reklamirati, ali čisto sumnjam da bi ti to uvažili u tom slućaju
Ako OC preko drivera i na reklamaciju nosiš samo grafičku bez periferije onda nikak nebreju skužiti jer memorija i jezgra mogu pregoreti ako su i tvornički negdje oštečene.
Pa nisam mislio overklokirat do uništenja grafičke
Je li velika ili mala vjerojantost da će overklokiranjem grafička pregorjeti?
Ako se stavi bolji hladnjak je li manja vjerojatnos da će izgorjeti?
napravi automatski OC sa oriđiđi softverom...
neće ti ju sigurno skurit, a dalje ni ne trebaš ić za tih par FPSova...
jedina stvar je što će ti se povisit radna temperatura, a time i smanjit vijek trajanja grafe, al to tak i tak danas ne znači puno obzirom na brzinu prelaska na bržu... ako se i skuri prije toga, neće u garantnom roku ;)
Samo da napomenem da ćeš menjanjem hladnjaka, makar bio 5 puta bolji od originalnog, definitivno izgubiti garanciju.
Samo da napomenem da ćeš menjanjem hladnjaka, makar bio 5 puta bolji od originalnog, definitivno izgubiti garanciju.

A što ako zamijenim hladnjaka poslije ako slučajno pregori-stavim STOCK hladnjak opet
Mogu li skužiti po vijcima?
Ako si dobro stavio nećeju. Kažeš da je vent tolko jako vrtio ("opterećenje grafe" jer si igrao Crysis na ultra high na 1920x1200) tako da je skoro ispao
Meni je hard disk izgorio dok sam igrao CRYSIS od 320 GB a sad imam 40GB
Meni je hard disk izgorio dok sam igrao CRYSIS od 320 GB a sad imam 40GB

moja stara koka Vidia 6600 je kiknula sama od sebe za dva mjeseca pa sam dobio garanciju da će mi Sveti Petar osigurati mjesto u Raju samo da ih prestanem gnjaviti (Ventex- poslje HG spot)..niti mjesta u Raju(zauzeto) niti nove grafičke..odi frende tu ti je izlog..kupi novu
Grafička ili dođe pokvarena ili radi. Ne može se "pokvariti" osim spržiti.
Jao, izgleda da mi rikava Sapphire HD4850!Ustvari neće više prikazivati sliku na TV-u,vjerojatno sam ja shebo S-video kad sam čačkao jučer neki drugi komp pa sam preštekavao sto puta.Radi samo ili na monitoru ili na TV-u.Strava!!!.Naravno tek sam sad skužio da ovi hahari u Vemilu, osim što ne rade u Osijeku, su mi dali samo godinu dana garancije dok u Linksu daju dvije godine na istu stvar.Jaooooooooooo kume!
Jel se može nekako spojiti preko DVI ili HDMI na TV putem chincha ili scarta?
EDIT:
Spojio sam monitor u drugi DVI i sada radi i na TV-u,vratim ponovu u prvi ne radi O.o,znaći otišao DVI izlaz.Sva sreća da imam dva :)
Ja se isto pitam u vezi garancije. Ja sam skido hladnjak ocistio ga , i sve vratio kak je bilo. Pa sad neznam kak bi to skuzili. Bas nebi bilo dobro da sam zbog tog izgubio garanciju zato kaj mi traje jos godinu i pol. No ak mi krepa valjda ce mi priznat garanciju. Nes cu zmuljat vec.