Gpu-z "ASIC" quality
- poruka: 273
- |
- čitano: 86.587
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
MSI R7950 3GB Boost Edition TwinFrozr III OC/BE
56.3%
lool 56% jel se varam ili je ovo najmanje u ovoj temi!
dafuq
EDIT: tek sam sad vidio , CITIRAM:
za sad su podrzane jedino:
nVIDIA Fermi series (40nm)
nVIDIA Kepler series (28nm)
AMD Southern Islands 28nm
vrijeme ti je za upgrade ehhe!LP
dafuq
EDIT: tek sam sad vidio , CITIRAM:
za sad su podrzane jedino:
nVIDIA Fermi series (40nm)
nVIDIA Kepler series (28nm)
AMD Southern Islands 28nm
vrijeme ti je za upgrade ehhe!LP
cekam 9-tke...
No, disu vam grafe?
evo me s i hd7790 od asusa koja je dobila bug preporuku tocnije dc2 oc s 1gb, pa evo rezultat;
lp
Evo moja: Sapphire HD 7790
koji tocno model imas, ima ih 3? znam da se dual-x mrvicu vise kloka od ove asusove!
Evo i moja Gigabyte R9 290 s biosom od Asus R9 290x Klokana il ne uvik isto izbacuje
pa naravno nisi elemente i cipove na njoj mijenjao lp
Evo i moja Gigabyte R9 290 s biosom od Asus R9 290x Klokana il ne uvik isto izbacuje
ASIC quality nema veze s clockanjem..
Edit,
Bas kao sto Stjepanj kaze. :-)
Zanimljivo...
sta tocno? visok asic q. na staroj seriji ili?
zanimljivo je da sve hd7950 imaju mali asic qualiti a klokaju se najvise od svih gpu-ova uopce ikad izdanih(40%)...
Zanimljivo...
sta tocno? visok asic q. na staroj seriji ili?
Da, kad sam je probao OC-at, na 1000 MHz rušila se pod Furmarkom, poruka je glasila driver stop working...
Nešto sam prije tražio po netu o tom problemu, viču da je do drivera, da je to nVidia nešto zaključala OC za verzije ispod 560Ti, jer kad sam dizao iznad takt uvijek ga je stavljalo na 1000 MHz...
Evo pošto moja HD7770 još nije došla, probao sam kod frenda na point Of View GTX660 i asic je bio 65.2%, loše?
60.8%
hehe, o tome pricam u svom predzadnjem postu, jedino 7950 imaju drasticno mali asic a brutalan oc.. stvarno su "izrod" u gpu svijetu!
vidil sam post u 3dmark temi, zato sam i stavio ss
mislim da mogu još malo izvući iz nje ^^
MSI GTX 760 OC Gaming
80.3% Ako ove brojke išta znače, jasan mi je onda omjer Gigabyte kartica, Sapphire u odnosu na kvalitetne EVGA, MSI, ASUS.
osobno nisam jos istrazio koji to tocno elementi ulaze ili iz kojih sve iscitava asic, a sto se tice evga ili msi i asusovih top modela kod njih su samo kljucni elementi izabrani(znaci memorija i cip) a to ne ulazi u ovaj dio cini mi se
Gainward GeForce GTX 770 Phantom 4GB
91,4%
evo te krasno!
LP