Dali graficka x1650pro moze pokrenuti COD4

poruka: 25
|
čitano: 4.860
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam graficku x1650pro i zanima me dali mogu pokrenuti COD 4  multiplayer, procesor sempron 2600+, ram:768MB, 230W napajanja. I jeli trebam kupit novo jace napajanje za graficku?

HVALA

:D

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mislim da je napajanje nedovoljno s tom konfom bi išo cod 4 na low

0 3 hvala 0
16 godina
RE: Dali graficka x1650pro moze pokrenuti COD4
small beauty kaže...

Imam graficku x1650pro i zanima me dali mogu pokrenuti COD 4  multiplayer, procesor sempron 2600+, ram:768MB, 230W napajanja. I jeli trebam kupit novo jace napajanje za graficku?

HVALA

:D

Možeš igrat cod 4 sa tom grafom i ne treba ti jače napajanje za tu konfu.

16 godina
neaktivan

Ja sam igrao na staroj konfi,sempron 3000+,radeon 9550,1 gb ddr 400 rama,i išlo mi je na 800x600 low bez laga.Tak da bi i tebi tak negdje slično trebalo ić.Namigiva 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Lol ja na Celeronu D, Radeon 2600pro 512mb, 1gb DDR RAM-a, sve na high 1024x768 :)

[url=http://"http://www.mybannermaker.com/link.php?nurl=http%3A%2F%2Fbelisce-gaming.ucoz.com%2F"][img width=400 height=49]http://img3.imageshack.us/img3/8711/mybanner4a32b4bfe5e10.png[/img][
17 godina
neaktivan

Ta grafa piči COD4 bez problema na posve zadovoljavajućim detaljima.

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
16 godina
neaktivan

OPROSTITE JOŠ NEŠTO VIDIO SAM DA NEKI LJUDI GOVORE KAKO IMA SLABO NAPAJANJE PA BIH ZAMOLIO DALI MI NETKO MOZE RECI JEL NAPAJANJE DOVOLJNO DOBRO ILI TREBAM KUPITI OD 400V?

HVALA LJUDI UNAPRIJED!!!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ako ti radi konfa bez problema netreba ti novo napajanje.

vic dana: Intel preimenovao Core i7 965 iz Extreme Edition u Expensive editon.
16 godina

mislim dasi pomjesao volte i wate

v  nopon

w  snaga napajanja

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Vrlo vjerovatno...

Vjerovatno je starter pa je pogledao pozadi u napajanje i vidjeo 230V, pa misli da je to snaga, al to je samo napon na kojemu radi napajanje.

16 godina
neaktivan

Dobro hvala mislim da ce to proradit...ali jedan vacs kaze da nemogu zbog procesora jer je preslab i napajanje...a za rame nista nije reko pa tak da nezz vi govorite da da oni drugi ne pa jel mi vi mozete detaljnije reci o tone Hvala!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Instaliraj igru i probaj, bar to nije tesko, ugl. moc ces igrat ali na low detaljima ako oces neki pristojniji framerate. A napajanje ti nije preslabo.

0 0 hvala 0
16 godina

mozes pokrenuti cod4,ali na niskoj rezoluciji--vidi ovdje

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/radeon-x1650-series-512-mb/19122.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja sam imao ali gt,mos sve na max.al za proc neznam,sumnjivo mi je to ,mozda na mid radi procaNeodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E ljudi još nešto,ja sam pitao za svaki slucaj ovoga koji radi u Proximi i kaze da je on takav komp imo slican ko ja i da je mogo cak igrat na Mediumu...ali ako cu moc na low nezz kakvo ce to sve ispasti...sam da mi je grafikaa dobra....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Planiras li igrati sp ili mp?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mata_87 kaže...

Planiras li igrati sp ili mp?

mata_87...mislim igrati multiplayer...Zašto?

16 godina

gle....to napajanje ima 400W, zato jer ne postoji napajanje sa 230W, nego 230V, a to ti znaci da ima 400W!

01010100 01001001 01001111

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zato sto ce ti za kvalitetno igranje mp-a trebati podosta vise fps-a nego   sto taj komp moze pruziti. Jedino ti mogu preporuciti skidanje fps configa i problem je rijesen (iako ce fps i dalje vjerojatno biti u crvenom ali nema veze).

Sto se sp-a tice, on je nesto zahtjevniji ali nije fps bitan tako da se mozes njega naigrati. Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mata_87 kaže...

Zato sto ce ti za kvalitetno igranje mp-a trebati podosta vise fps-a nego   sto taj komp moze pruziti. Jedino ti mogu preporuciti skidanje fps configa i problem je rijesen (iako ce fps i dalje vjerojatno biti u crvenom ali nema veze).

Sto se sp-a tice, on je nesto zahtjevniji ali nije fps bitan tako da se mozes njega naigrati. Cool

Oprosti, ali što ti je to fps i daš mi link da skinem taj fps conf. I šta to će mi biti u crvenom...

16 godina
protjeran

FPS je kratica ja frame per second, broj sličica u sekundi, kratko rečeno brzina kojom grafička rendeira frejmove.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pod izjavom "u crvenom" mislim na ispod 60 fpsa (na brojacu bude crvenom bojom napisano, a ako je vise onda je bijelom). Cfg mozes kinuti sa vise mjesta, predlazem, www.insidiae.com (pro igraci koriste takve), ili jos bolje ici na yitch3 sa http://bashandslash.com/index.php?Itemid=74&id=320&option=com_content&task=view , on ce ti dati veliki fps boost

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2009 14:56 (mata_87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mata_87 kaže...a

Pod izjavom "u crvenom" mislim na ispod 60 fpsa (na brojacu bude crvenom bojom napisano, a ako je vise onda je bijelom). Cfg mozes kinuti sa vise mjesta, predlazem, www.insidiae.com (pro igraci koriste takve), ili jos bolje ici na yitch3 sa http://bashandslash.com/index.php?Itemid=74&id=320&option=com_content&task=view , on ce ti dati veliki fps boost

Aha,e hvala ljudi stvarno hvala i na linku...ajde vidjet cu kad instaliram igru onda vam se javim pa cete mi pomoc ako cu imati problema.....DOVIĐENJAAAAA!!!!

14 godina
neaktivan
Re: Dali graficka x1650pro moze pokrenuti COD4

ja imam amd-ov 2600+ i na low mi ide odlično, a rama imaš dosta za cod4!!!

16 godina
Re: Dali graficka x1650pro moze pokrenuti COD4
Peky031 kaže...

ja imam amd-ov 2600+ i na low mi ide odlično, a rama imaš dosta za cod4!!!

1. Rekao si procesor a ne grafičku pa nam to ništa ne značo

2. Tema je stara 2 godine.

4.200 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : AK47 Dual Mags Silenced | M1911 Silenced | Ghost Pro Warlord Pro Hacker Pro | Nova 6 Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice