Crossfire HD3650

poruka: 2
|
čitano: 1.230
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Crossfire HD3650

Pozdrav!
Evo ja se baš ne razumijem u grafičke kartice i u računala općenito, pa evo par pitanja...

Znači imam jednu grafičku karticu HD 3650 od 512 mb i u mogućnosti sam za male novce dobiti jos jednu takvu. Sad, da li mi se isplati spajati te dvije grafičke i da li uopće mogu staviti dvije grafičke na moju matičnu? Matična je Asus A8M2N-LA (NodusM). 

Ako trebam jos nesto napisati recite.
Hvala unaprijed! 

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Crossfire HD3650

umjesto pitanja, mogao si izgooglati odgovor za par sekundi. MBO, samo jedan PCIex utor, dakle nema ni teoretskog CFa.

-za CF je potrebno i dovoljno napajanje 550-600W, uz zastarjelost kartice vjerojatno je neisplativo i preslabo u odnosu na novije serije, čak i kad se može spojiti. Trenutno je aktualna serija 7xxx, dok su za današnje zahtivje minimum 4xxx kartice. CF 3650 bi bio slabiji od 4850 (vjeroojatno slabije od 3850 ili 3870, tu negdje..) uz sve probleme koje idu s CF tako da osim ako dobiješ drugu karticu nema isplativosti tj za siću se može kupiti 48xx ili novije... pogotovo ako nađeš 6xxx ili 7xxx jer tad vjerojatno ne trebaš novo (jače) napajanje i dobijaš podršku za dx-10-11 ...

npr 2x 3850 =754 bodova, dok novija 7650 ima 781 uz ostale prednosti. 3650 x2 nije na listi jer nije zanimljiva ali dovoljno je ovako za usporedbu što bi dobio..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice