Catalyst 8.5

poruka: 7
|
čitano: 1.623
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Catalyst 8.5

Izaso novi Catalyist prije par dana i donosi dosta bug fixova i boljih performansa u igrama, pogotovo u DX10.

Neke od promjena u igrama:

• Call of Juarez DX10: Performance increases up to 12% on systems containing an ATI Radeon™ HD 3xx0 series of product
  • Halo: Performance increases by 10-30% across all of the supported ATI Radeon™ series of products
  • Lost Planet DX10: Performance increases from 5 to 35% on systems containing an ATI Radeon™ HD 3xx0 series of product
  • Stalker DX9: Performance increases by 20-50% when HDR is enabled in the game; across all ATI Radeon™ HD38x0 series of products
  • World in Conflict DX10: Performance increases up to 25% on systems containing an ATI Radeon™ HD36x0 and/or an ATI Radeon™ 38x0 series of product. Higher performance gains are noticed on systems contianing an ATI Radeon™ 3870x2 series of product
  •  

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 Mb OC 2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    17 godina
    moderator
    Catalyst 8.5

Bas sam preko vikenda nadogradio s verzije 8.3, prvenstveno jer je lista ispravki duga. Performanse me vise ne interesuju jer sam na posijedjeloj 1950pro Cool

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.

0 0 hvala 0
    17 godina
    neaktivan
    RE: Catalyst 8.5
    Psiho246 kaže...

Izaso novi Catalyist prije par dana i donosi dosta bug fixova i boljih performansa u igrama, pogotovo u DX10.

Neke od promjena u igrama:

• Call of Juarez DX10: Performance increases up to 12% on systems containing an ATI Radeon™ HD 3xx0 series of product
  • Halo: Performance increases by 10-30% across all of the supported ATI Radeon™ series of products
  • Lost Planet DX10: Performance increases from 5 to 35% on systems containing an ATI Radeon™ HD 3xx0 series of product
  • Stalker DX9: Performance increases by 20-50% when HDR is enabled in the game; across all ATI Radeon™ HD38x0 series of products
  • World in Conflict DX10: Performance increases up to 25% on systems containing an ATI Radeon™ HD36x0 and/or an ATI Radeon™ 38x0 series of product. Higher performance gains are noticed on systems contianing an ATI Radeon™ 3870x2 series of product
  •  

ti si ih stavio i dall mi se islati skidati hi jer ne igram nit jednu igru od navedenih, dal se vidi razlika u drugim igrama jer trenutno imam 8.4
    neznam kaj da napišem,,,,,
    17 godina
    Catalyst 8.5

Ne razumijem bas pitanje, pa uvjek se isplati staviti nove drivere. Osim boljih performansi i uklanjaju neke bugove kod jos mnostva igara i programa.

Trenutno nista aktivno ne igram pa ti nemogu rec svoje iskustvo.

https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/Catalyst_85_release_notes.html

Ovdje su kompletne zabiljeske promjena nasprem zadnjeg drivera pa pogledaj sta te zanima. ^_^

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 Mb OC 2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    17 godina
    neaktivan
    Psiho246 kaže...

Ne razumijem bas pitanje, pa uvjek se isplati staviti nove drivere. Osim boljih performansi i uklanjaju neke bugove kod jos mnostva igara i programa.

Trenutno nista aktivno ne igram pa ti nemogu rec svoje iskustvo.

https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/Catalyst_85_release_notes.html

Ovdje su kompletne zabiljeske promjena nasprem zadnjeg drivera pa pogledaj sta te zanima. ^_^

Ćitao sam ja to al dal se u praksi vidi razlika ili je to samo tućeju praznu slamu.... To je bilo moje pitanje..Cool
    17 godina
    Catalyst 8.5

Valja im ovaj set drivera!

U UT 3 imam 3-4fps više, u GRIDU 3-4fps više, u Bioshocku 6+fps više.

Nisam probal jedino World in Conflict, on mi i je jedina igra kaj mi brejka na najviše.

Prije sam imal 8.4.

Super poboljšavaju dx10 igre ovi novi.

Sve u svemu, super driveri!

Neka pati koga smeta.....
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    17 godina
    neaktivan
    Armor kaže...

Valja im ovaj set drivera!

U UT 3 imam 3-4fps više, u GRIDU 3-4fps više, u Bioshocku 6+fps više.

Nisam probal jedino World in Conflict, on mi i je jedina igra kaj mi brejka na najviše.

Prije sam imal 8.4.

Super poboljšavaju dx10 igre ovi novi.

Sve u svemu, super driveri!

Ajd ak veliš  da se isplati onda budem ih stavio..Cool   
    1
    Nova poruka
    E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice