ATI HD 6870- problem sa driverima

poruka: 6
|
čitano: 1.638
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Od Catalyst Control Centra dobio sam obavjest da mogu skinuti nove drivere. Radi se o verziji 12.4. No tokom instalacije dodđe do pogreške. Piše:"Driver Install:the INF file was not found". Malo sam googlao o tome i netko je preporučio da instaliram driver sweepper.   Tamo sam izabrao AMD Display te uradio Clean. Nakon restarta uopće nisam imao više drivera, početna rezolucija je bila 800x600 i ne mogu je dići više od 1400x1050. Išao sam zatim ponovo instalirati drivere no opet je ista greška bila. Nakon toga sam skinuo 12.3 verziju i opet mi se ista greška pojavljuje. Sada mi Windowsi ne prepoznaju ni monitor (rječ je o Asus VH228 il tako nekako). Što da radim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ja inace kad brisem drivere, obrisem ih preko ccleanera, kad ih obriesm i pc se restartuje, onda ocistim registry ccleanerom i probjerim foldere u programfiles da nije koji ostao od drivera (meni od nvidie ostaju) i njih izbrisem i zatim onda instaliram nove drivere

off: i ja sam prije imao problema dosta sa ati driverima, imao prije 2 god, 5970, pokajao sam se pravo sto je uzeh. stalno neke probleme imao, u igrama najvise, tako da me i necudi sto ti imas neke probleme

uradi kako sam ti rekao pa mozda uspijes

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: ATI HD 6870- problem sa driverima
Keklja kaže...

Od Catalyst Control Centra dobio sam obavjest da mogu skinuti nove drivere. Radi se o verziji 12.4. No tokom instalacije dodđe do pogreške. Piše:"Driver Install:the INF file was not found". Malo sam googlao o tome i netko je preporučio da instaliram driver sweepper.   Tamo sam izabrao AMD Display te uradio Clean. Nakon restarta uopće nisam imao više drivera, početna rezolucija je bila 800x600 i ne mogu je dići više od 1400x1050. Išao sam zatim ponovo instalirati drivere no opet je ista greška bila. Nakon toga sam skinuo 12.3 verziju i opet mi se ista greška pojavljuje. Sada mi Windowsi ne prepoznaju ni monitor (rječ je o Asus VH228 il tako nekako). Što da radim?

Na forumu si 3 godine i još nisi naučio kako reinstalirati te ponovo instalirati drivere za grafičku.

Nisi trebao kao prvo instalirati drivere koje ti nudi Win 7 jer tko zna što on povuče s AMD stranice. Ako si već dobio obavijest o novim driverima trebao si jednostavno otići na AMD stranicu, skinuti drivere po tipu Windowsa i modelu kartice, zatim Control Panel-Uninstall a Program-AMD Catalyst Instal Manager i lijepo prvo sve pobrisati.

Driver Sweepper nije loš no nije ni prijeko potreban.

A to što nakon restarta uopće nisi imao drivera i što ti je rezolucija 800-600 je potpuno normalno jer ti je Driver Sweepper pobrisao osnovni AMD driver i Windows te baci na osnovu da možeš dalje raditi.

Nije mi jasno što si dalje sprčkao da ti sad ni Windows ne prepoznaje ni monitor te da nemaš ni sliku na 800x600 !?

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
16 godina
neaktivan

napravio sam ja reinstlaciju drivera nekoliko puta na ekoliko različitih načina ali mi se uvijek pojavi isti error tokom instalacije

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

onda formatiraj, najbolje ti je tako, i sve firsko na novo instaliras, i odradis full update windowsa, ali pazi da ne skines preko win updatea drivere za graficku

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To ću i napravit. DAnas ću staviti windows ponovo pa ću valjda riješit te probleme i bugove koji me napadaju

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice