ATI 5450 & TV , različita rezolucija

poruka: 3
|
čitano: 1.330
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
ATI 5450 & TV , različita rezolucija

Pozdrav svima,

imam problem koji nikako da riješim.Uzeo sam si za sobu philipsov led tv koji ima rezoluciju 1366x768 a monitor na kompu ima

rezoluciju 1280x1024.Monitor je spojen vga kabelom a TV sa hdmi kabelom ali nikako ne mogu postići da svaki zasebno prima njemu

nativnu rezoluciju ali da je ekran pun ili kako to vec sad podesiti.Najbolje što sam uspio je da dok mi je na monitoru njegova noramlna

rezolucij tj. 1280x1024 uspijem podesiti i nativnu rezoluciju na TV-u tj. njegovu od 1366x768 ali mi sa svake strane ostane crna crta

debljine cca 10mm a gore i dolje se javi isto crni prostor od oko 5mm.Nigdje nema u opcijam od ati-ja da se slika razvuće i gore i dolje.

Mislio sam da se to automatski odradi kad se spoji hdmi kabel pa da tv i grafička prepoznaju i sami podese to kako treba.

Sa kloniranjem displaya naravno ne ide jer onda reza nikako ne stima na TV-u već moram ići na extended display.

Osim toga me mući sad kad pustim na racunalu neki film kako ga natjerati da krene u full screenu modu na Tv-u a ne da ja recimo

moram MPC-HC prevući na TV i onada još klikati po njemu da se pokrene u full screen.Malo sam zahrdjao sa ovim podesavanje pa

zato molim pomoć nekoga tko je sastavljao sebi MPC od racunala pa je morao i ovo odradit.Nije da nisam poklikao sto opcija i ni jedna

ne radi kako treba...izgubih dva dana na ovo i nikako da nadodjem a mozda treba treba samo par klikova koje ja ne vidim a mozda i ne

može to što ja pokušavam.

Hvala na pomoći !

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: ATI 5450 & TV , različita rezolucija

Probaj se poigrat ovo opcijom kod uređaja spojenog HDMI kablom.

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
16 godina
odjavljen
Re: ATI 5450 & TV , različita rezolucija

joj, to sam sebi namjestio ali sad nisam točno siguran u postupak ali sam poprilično uvjeren da se to radi kroz windowse, pa onda:

lupiš desni klik na desktop

change resolution 

set up multiple displays 

klik na tv i postavi njegovu nativnu rezu

ili tako nekako.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 11:53 (skank666).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice