AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.954
|
čitano: 1.686.456
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: AMD Catalyst / Crimson - Topic o Driverima
mrakky kaže...

a baš  se iskreno ponado da če krenut več jednom sa isporukom dobrih drajvera, naravno ima pojedinih slučajeva da se krše,  al se bar sad nadam da su ti slučajevi sve manji.

eh kad bi amd mogao pribavat pisce drajvera kakve ima nvidia i taj jaki amd hw bi brzo pojeo sve živo, jer kaj je je amd ima znatno jači hw od nv i fale im dobri pisači drajvera.

želim im sreču da tak i bude

Ma nije ni tamo neka situacija....isto su sad usrali neki driver prije koji dan pa su performanse prepolovljene u DX12 naslovima

12 godina
AMD Catalyst / Crimson - Topic o Driverima

Stvar je u tome da ako postoji problem, ljudi "zahvaćeni" problemom će se buniti i kad se puno piše o tome onda izgleda da je problem veći i obuhvaća veću skupinu ljudi od stvarne brojke.

Sad da ne bude da trljam sol na ranu jer meni sve radi ili da smatram da se ne treba ukazati na problem - to mi nije cilj. Naravno tko ima problem će pisati o tome tražeći rješenje. Samo želim reći da ne treba donositi zaključke da su stvari sa driverima užasne ako određen broj ljudi (ne svi) imaju neki problem - toga će uvijek biti na jednoj i drugoj strani. Ako nešto radi dobro, očekuje se da treba biti tako i rijetko tko će isticati da driveri rade kako bi trebali ako ga se ne pita.

Moj PC  
7 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav, evo upravo sam skinuo najnovije drajvere i imam isti problem kao sto sam imao i s prethodnima, napominjem da problema nije bilo sve do ovih i prethodnih drajvera. Stvar je u tome da mi se "trese" gornjio dio slike na monitoru, pojavljuju se sarene crte, nesto kao artefakti, toga nije bilo sve do ovih i proslih drajvera, kada vratim stare sve radi. Zanima me ima li netko nekakvo rijesenja ili isti problem? Probao sam snimiti taj "flickering", ali se u snimci ne pojavljuje. Hvala i lijep pozdrav.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ma vrati na stare ko i ja i čekaj da ove popeglaju.
Zadar živi vječno!
12 godina
neaktivan

Ja neznam sta se s njima desilo, da sa jako stabilnij drivera prije 2 mj tako rec, dodju do ovog sad, da svaka nov ainacica vraca bugove koji su bili ispravljeni u predhodnoj, i tako se vrti u krug, kao pokvarena ploca. Nek si uzmu vremena i nek ispeglaju ih kako treba, a ne da ovako ih izbace i da dosta ljudi bude zahvaceno problemima. Ja gledam vec vise od mjesec ddana, svaki nova inacica, meni FPS u BF1 manji i manji. Istina onaj predzadni patch malo je usrao optimizaciju na nekim mapama, al da svaki novi driveri bar u mom slucaju mi donose pad FPS-a, kako, zasto? To nije onda vise ni do igre toliko nego do njihovih drivera

Origin ID: ReaLazio
16 godina
Zašto sada izbacuju drajvere svakih par dana ? Ima potrebe ili ?
mag.iur.
13 godina

Može li savjet za verziju drivera koje da skinem. Danas stigla rx 480 i prelazim na windows 10. Vidim puno nezadovoljstva sa ovim zadnjima, a i navodno se saturation i takve sitnice ne mogu više riktati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Biraš, ako hoćeš WHQL, onda ili 16.10.1 ili 16.12.1, ako nećeš WHQL nego "najbolje" onda 16.11.5 ili 16.12.2.

Probaš najnovije, ako bude problema staviš stare i to je to.

Twitter: @191x7
16 godina
odjavljen

16.11.5 sa njima si siguran, rade odlično. Zadnje dvije verzije su smeće. Nikad nisam imao probleme sa driverima kao sa ovim zadnjima, grafa kao da ostane u 2D modu, ventovi se ni ne pokrenu i imam doslovno 2-3 fpsa u svim igrama. Debilana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kiky877 kaže...

Može li savjet za verziju drivera koje da skinem. Danas stigla rx 480 i prelazim na windows 10. Vidim puno nezadovoljstva sa ovim zadnjima, a i navodno se saturation i takve sitnice ne mogu više riktati.

Koju god skines verziju imat ces problem neki, tako da bih ti preporucio ovu klik

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 22:37 (dreadmoore).
14 godina
Meni se i 16.11.5 crashaju kad kloknem grafičku, bez toga rade dobro..
Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Koje drivere staviti za HD 7870?

Oh, you say you want to succeed? Well I say go and fucking fail.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja nastavljam  sagu srranja s novim driverima.

Kompletno sam uklonio drugu graficku dakle fizički iz sustava i sada korisim samo jednu rx480 jer druga se prodaje.

I opet mi se crasha... 100% sam siguran da je to do relive drivera jer prije instaliravanja dakle sa verzijom prije mislim da je 11.5 nisam imao problema...

tako da vracam sve na staro i updejt roknem ovdje...

Fakat sam mislio da mi Crossfire stvara problem no to jednostavno nije istina.. AMD je retardirana bagra koja ima dobar HW a SW im je kriminal.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
toxic kaže...

Kompletno sam uklonio drugu graficku dakle fizički iz sustava i sada korisim samo jednu rx480 jer druga se prodaje.

I opet mi se crasha... 100% sam siguran da je to do relive drivera jer prije instaliravanja dakle sa verzijom prije mislim da je 11.5 nisam imao problema...

Fakat sam mislio da mi Crossfire stvara problem no to jednostavno nije istina.. AMD je retardirana bagra koja ima dobar HW a SW im je kriminal.

Moj kolega evo ja koristim CF već 3 god manje više dok su catalyst driveri bili došli su do vrhunca.Pa su onda došli na to da zamjene čitav softwer gdje je bilo xy problema uglavnom većina updejta što su radili CF je ili radio ili nije.Sad su izmislili taj relive menadžer koji je u jednu ruku dobar ali sigurno će im trebati još pola godine da ga srede.Zato sad kad ovo prodam probat ću malo zelene da vidim kako oni dišu.

16 godina
dreadmoore kaže...
toxic kaže...

Moj kolega evo ja koristim CF već 3 god manje više dok su catalyst driveri bili došli su do vrhunca.Pa su onda došli na to da zamjene čitav softwer gdje je bilo xy problema uglavnom većina updejta što su radili CF je ili radio ili nije.Sad su izmislili taj relive menadžer koji je u jednu ruku dobar ali sigurno će im trebati još pola godine da ga srede.Zato sad kad ovo prodam probat ću malo zelene da vidim kako oni dišu.

isti racku. krešanje itd.. bilo sa gtx 970 i sa gtx 980ti česta pojava display driver not responding i slično. Ne budeš se usrecio.

14 godina

Ma znam to je za očekivati ići ću 10xx 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja vecih problema nisam imao sa starom HD77xx serijom i sada sa ovom RX. Sa hd77xx zapravo nikada nisam imao problema, sa RX je u pocetku znao biti blackscreen na sekundu, od kada su to rijesili nemam nikakvih problema.

1 0 hvala 0
14 godina

Nekih mjesec i pol otkad imam ovu RX 480, da kucnem o drvo, nisam naletio na nijedan crash ili sličan problem u igrama. Jedini bug koji sam primjetio na ovim novim Crimson Relive je što mi se ponekad kad vratim komp iz sleepa čim se upali ekran pojavi kao na onim starim televizorima onaj snijeg i malo blinka, ako me kužite, ali nestane nakon dvije sekunde. I to je to, nakon toga sve normalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

To se meni jučer dogodilo i mislio sam da je prdnuo TV jer je na monitoru bila normalna slika.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Problem je u ovim novim Relive jer na starim driverima tog nije bilo. Mislio sam da će srediti to u drugoj verziji ali nisu ali ništa strašno. Ako to ostane najveći problem neću se buniti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Svima koji su klokali grafu a ruše im se driveri vratite postavke na default, bar je kod mene to slučaj
Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni stalno izbacuje poruku da su "komonente vec instalirane"...... ali jesu vraga, izbrisao sam stare sa DDuninstalerom i sa sluzbenim Uninstalerom od AMD-a i opet ne mogu instalirati najnovije.

Nevjerojatno...  dugo nisam nadogradivao drivere. Koje da sada stavim? OVe najnovije ocigledno ne mogu..... 

Zar opet stari problemi? ReLive...... mos mislit

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2016 15:33 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Zar opet stari problemi? ReLive...... mos mislit

Pa to ti je to, ReLive.
Ponovno proživi.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
16 godina
toxic kaže...
dreadmoore kaže...
toxic kaže...

isti racku. krešanje itd.. bilo sa gtx 970 i sa gtx 980ti česta pojava display driver not responding i slično. Ne budeš se usrecio.

povratni info, izvor svih mojih problema su bili relive driveri.....

eto, wot niti jednom se nije creshao

16 godina
odjavljen

Pa kaj ti nisam odmah to napisao . Znači ne radi nikakav update na nove verzijej barem par mjeseci dok ne srede ovu svinjariju koju su izbacili. Nema ni potrebe.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
toxic kaže...
 povratni info, izvor svih mojih problema su bili relive driveri.....

eto, wot niti jednom se nije creshao

E, jel ti možda bio uključen chill u wattmanu?

Ja sam danas upalio Chill da mu dam još jednu priliku u Overwatchu i nije valjalo pa sam ga iskopčao, ali samo pomoću hotkeyja. Par minuta kasnije, Overwatch mi je crashao uz neki fatal error povezan s driverima, tako da bi to mogao biti uzrok i tvojih problema. Inače nisam imao nikakvih problema s driverima i RX480 osim jedne kratke epizode s WOWS-om.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2016 3:17 (Domdom32).
13 godina
_mark0_69 kaže...

Kažu da su popravili ping za wifi, čitao sam ovdje da su se ljudi žalili pa eto testirajte sa novim driverima.

Ja mogu potvrditi da su riješili problem sa velikim pingom.

Sada se javlja drugi problem a to je kada uključim instant replay i akriviram ga, kada se spremi clip, nakon par sekundi igra (BF1) postane neigriva.

Ne prelazi 5 fps-a.

In game recording radi normalno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2016 11:45 (NoBru85).
13 godina

Instalirao bio 16.11.5. Dobivam black screen skoro stalno kad izađem iz neke igre i ne mogu ništa napraviti osim izgasiti komp na gumb. Sve radi normalno, igre rade glatko bez ikakvih problema, ali čim stisnem quit samo mi bude black screen. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Izvadi, i vrati kanal u grafulju.
11 godina
Dex.pwn kaže...
Izvadi, i vrati kanal u grafulju.

Kakav kanal ???

neda mi se