ja neznam jel oni imaju kakav povrat informacija od krajnjih korisnika koji koriste njihove grafičke i drivere, i dali znaju koliko se ljudi na to žali i koliko je ekipe nezadovoljno njihovim driverima a samim time i amd graf. jer ako da onda je ovo stvarno smiješno nakon cijele godine i odokativno 10-tak izdanih verzija drivera da smo dvije rade kako treba za večnu korisnika (10.3 - 10.5 ) znači da ih jednostavno boli kc... pa te njihove developere bi trebalo postrojiti pred zid i objsniti im da ako su več toliko glupi i nesposobni za obavljanje tog posla nek daju otkaz i puste nekog ko zna to raditi ili nek idu na instrukcije kod kolega u nvidiju pa bi možda onda napravili driver da radi kako treba!
čisto primjera radi:
kada bi ljudi koji su odgovorni za pravilno funkcioniranje ovog nama jako bitnog i dragog foruma bili nesposobni kao ona stoka iz atija/amd i kada bi se forum svake dvije tri min rušio, bilo onemogućeno citiranje, nema opcije za stavljanje slika, bilo poteškoća pri logiranju, da nam se svaki treći put neće objaviti post... ma općenito kada nebi radio kako treba, šta mislite koliko bi dugo oni još radili svoj posao (vjerovatno ne dugo) i koliko bi nas još uvijek bezuspješno pokušavalo aktivno sudjelovati na forumu i pomagati si međusobno što je i sama svrha ovog foruma- jako malo ako itko i gdje bi onda bio ovaj forum-nigdje, a onu "gospodu" iz amd nimalo ne zabrinjava nezadovoljstvo njihovih korisnika/NAS nego nas smatraju ovcama za sisanje, meni su ti driveri dopi...li do te mjere da iako otkad imam komp sam imao sve atijeve graf slijedeća nema teorije da bude njihova,ako se nešto drastično ne promjeni u tim njhovim glupim driverima!
BDW. po meni su jo uvijek najbolji 10.5 driveri a pogotovo za BBC2