koju grafu uzeti???
koja je bolja za igranje???
9800GTX, 9800GTX+ ili 4850???
molim preporuku i od kojeg proizvodjaca???
rezolucija 1280 by 1024...
unaprijed hvala...
koju grafu uzeti???
koja je bolja za igranje???
9800GTX, 9800GTX+ ili 4850???
molim preporuku i od kojeg proizvodjaca???
rezolucija 1280 by 1024...
unaprijed hvala...
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010551
prava stvar, jaca od 9800GTX+, ima zalman vf900 koji je necujan a temperatura ispos 60c uvijek
ja imam Sapphire Radeon HD 4850...COD 5, Crysis Warhead, Far Cry 2, NFS Undercover, Burnout Paradise...mi idu na high na rezi 1280x1024...Odlična grafa za te novce.
ti imas ovu toxic ili obicnu???
unaprijed hvala...
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010551
prava stvar, jaca od 9800GTX+, ima zalman vf900 koji je necujan a temperatura ispos 60c uvijek
pošto su to grafičke sličnih preformansi, ja bih 9800gtx+ samo zato da nemam problema s driverima
a kakvi su problemi sa driverima???
ja imam Sapphire Radeon HD 4850...COD 5, Crysis Warhead, Far Cry 2, NFS Undercover, Burnout Paradise...mi idu na high na rezi 1280x1024...Odlična grafa za te novce.
Ja bih ti preporucio 9800gtx+ zbog sredjenijih drivera i hladjenja,ova 4850 sa zalmanom ima takodje dobro hladjenje za razliku od drugih proizvodjaca.....price da je 4850 bolja su ciste gluposti........9800gtx+ dobija 3-4 fps vise od 4850 u igrama, a negdje i 4850 dobija vise 3-4 fps.....znaci da su 97%slicne....9800gtx+ je nesto bolja.....(mrvicu,koju neces mozda ni osjetiti)......za 4870 moze se reci da je bolja od 9800gtx+,jer odskace poprilicno od nje a ne 4850 koja je 97% slicna
Ja bih ti preporucio 9800gtx+ zbog sredjenijih drivera i hladjenja
Sve što je "miks" napisao je 100% točno. Imao sam do prije neki dan 4850 a sada sam na 9800gtx+ i za ovih par dana nisam primjetio neku razliku, tako da nema greške bilo koju da kupiš za sada će služiti odlično u klasi do 200 €.
samo u igricama u kojima je twimtbp.
U videu je bolja ati, i u multimediji uopce ,a neki kazu i da ima bolju sliku(iako je meni sve to isto???).
Jedno pitanje za sve koji imaju ATi: jel vam uvijek i dok igrate ukljucen CatalystControlCenter
Bitno je da rade dobro i sa takvim driverima kakve za sada imaju, a kasnije može biti samo bolje ako ih poboljšaju. Ja nisam imao nikakvih problema sa Atijevkom samo sam morao prijeći na GF zbog SLI matične, pa ako se bude imalo para uzet još jednu 9800gtx+ i sreći nikad kraja.
Moras imati u smislu da ceti proca biti usko grlo.........moras ga mijenjat ak mislis iskoristit dosta snage od SLI 9800gtx+.........koliki ti je monitor
samo u igricama u kojima je twimtbp.
U videu je bolja ati, i u multimediji uopce ,a neki kazu i da ima bolju sliku(iako je meni sve to isto???).
Ma sta ti pricas CUDA za video, to ti je samo da GPU moze moze radit neke instrukcije kao CPU,
http://en.wikipedia.org/wiki/CUDA
procitaj malo
a ATi ima bolje implementirane multimedijske mogucnosti.
Monitor mi je 19" CTX crt a radi na 1600x1200. Za ovaj (AMD 7750 be) sam dao 5000 be i nisam nešto profitirao za sada. Moram sutra uzet neki bolji kuler pa ću ga klokat dok ne zamrači, a kad zamrači onda clear biosa i dignem ga na množitelju na vrijednost na kojoj je radio i samo malo dodam napona i to je to.
Monitor mi je 19" CTX crt a radi na 1600x1200. Za ovaj (AMD 7750 be) sam dao 5000 be i nisam nešto profitirao za sada. Moram sutra uzet neki bolji kuler pa ću ga klokat dok ne zamrači, a kad zamrači onda clear biosa i dignem ga na množitelju na vrijednost na kojoj je radio i samo malo dodam napona i to je to.
Jedno pitanje za sve koji imaju ATi: jel vam uvijek i dok igrate ukljucen CatalystControlCenter
Mislio sam da mi freezer nije dosta jak za ovaj proc. Dobro kažeš, probat ću prvo s njim pa ako budu temperature iznad nekih 65 ići ću na Zalmana 9500 ili TT sonic tower + 12 cm vent.
Mislio sam da mi freezer nije dosta jak za ovaj proc. Dobro kažeš, probat ću prvo s njim pa ako budu temperature iznad nekih 65 ići ću na Zalmana 9500 ili TT sonic tower + 12 cm vent.
Nema mi drugo nego se potrudit pa uzet nešto od ovih što predlažeš. Još uvijek važi ona stara koliko para tolko muzike, jer samo zbog 5-6 stupnjeva se ne isplati zahebavat.