6850 ne daje sliku

poruka: 7
|
čitano: 834
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
6850 ne daje sliku

donio je od starog frend komp jer mu ne daje sliku pa da vidimo u cem je problem. Ja sam njegovu graficku stavio u svoj komp i kad upalim komp ona se normalno vrti i sve al nema slike. Zna li netko u cem bi tu mogo bit problem? Jel gotova? Jel se osta da napravit, mozda metoda pecnice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
6850 ne daje sliku

probaj pečnicu. Ništa te ne košta kad ionako ne radi. Ako proradi super, ako ne - hitiš ju u el. optad.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
6850 ne daje sliku

Metoda pećnice, a ako ne uspije, zadržiš cooler ili ga prodaš.

Hvala Bogu koji je ovom forumu podario Arendelle koja nasmijava i uveseljava sve vlastitim postovima; Bože, vrati nam Vladu da nastavi gdje je stao i sreći te zadovoljstvu neće biti kraja :).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
6850 ne daje sliku

odradena metoda pecnice i nista, opet isto. nego jel mozete preporucit neku rabljenu graficku za 300-400 kn maks koja je u rangu ove ili malo slabija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Re: 6850 ne daje sliku
mozes probat s nekin servisom.samo to iz pecnice ti niko normalan nece niti pokusat popravit.
9 godina
neaktivan
Re: 6850 ne daje sliku

Imam ja gts 450 za 300kn 

16 godina
6850 ne daje sliku

evo jedan update. uzeo sam graficku od starog i stavio u komp od tog lika, i nema slike, ista stvar ko sa 6850, vrti se graficka al ne daje sliku. ploca ima dva utora i u oba ista stvar, nema slike. dal je moguce da je on nesto skurio na ploci i da je to povuklo graficku. jer stvar je u tome da njegova graficka ni u drugom kompu ne daje sliku nego se isto samo vrti. ideje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice