zdravo dali mi je na grafiku 4870x2 dovoljno napajanje PowerLine VP-650w hocu da kupim grafiku pa dali ce je moci pokrenuti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naravno da hoće.
dali se isplati uzeti ova grafika
zdravo dali mi je na grafiku 4870x2 dovoljno napajanje PowerLine VP-650w hocu da kupim grafiku pa dali ce je moci pokrenuti
Iskreno, na prvu loptu ne bih ni pokušao spojiti 4870x2 na takvo što, no nerijetko su ti jeftiniji kinezi znali i ugodno iznenaditi, tako da ukoliko daje kakvih 360tinjak stabilnih W ukupne snage na 12V railu, možda će i biti moguće.
http://www.jonnyguru.com/forums/showthread.php?t=3425
Nešto sitno o njemu.
Kažem, valjda eksplodirati neće, a ako se ugasi znaš do čega, samo se nadam da neće u tom gašenju povući pola kompa. Nekakav Corsair VX550W bi bio 5x stabilniji i bolji izbor za takvog potrošača. 4870x2 ipak jako puno troši, pogotovo opterećena.
Kolko mislis dat za nju ?
Ne. Tri su razloga, 1. zastarjela, 2. rastrošna/topla/bučna 3. sklona crkavanju uslijed broja -> 2.
Imaš temu gdje se dečko žali da mu radi na 100C. Meni to ne treba u sobi pored 6870, GTX560 i sličnih kartica za 800-900kn, tj. 100.kusur eura.
S tim da puno manje troše, manje se griju, i ima ih sa sjajnim hladnjacima. Sam hladnjak za 4870x2 AC Extreme je valjda 500kn koštao, a i nema ih nigdje više uzeti.