Ricoh KR-5, nije digitalni

poruka: 6
|
čitano: 1.840
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav, nasao sam u sobi jedan stari fotoaparat imena Ricoh KR-5, na aparatu se moze mjenjati objektiv i ima dosta funkcija, no nije digitalan..

Zna li netko nesto vise o tome aparatu ili toj firmi?? Znate li mozda otprilike koliko je star i da li moze napraviti sliku pribliznu novijim fotoaparatima (ne profesionalnom vec idiotima) ??

Bio bih zahvalan na odgovoru !

Apple iPhone 3GS 16GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ricoh KR-5, nije digitalni

mislim da imaš ovdje baš sve što te zanima :::::::::::http://www.photographyreview.com/mfr/ricoh/35mm/PRD_102956_3105crx.aspx

16 godina
neaktivan

steta sto aparat samo stoji i nema je tko koristiti Izlanuo se

kaze fotograf da je dosta dobar pokazao mi je malo fukcije, ovo-ono, ali ga osobno ne budem koristio zbog toga sto sve volim vidjeti na zaslonu i pohraniti na memorijsku karticu, a ovo mi se cini kao velik korak unatrag..

Ako je tko zainteresiran za fotoaparat ili zna nesto vise o njemu, neka se slobodno javi :)

Apple iPhone 3GS 16GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

konkretno mislim da je to (lošija) kopija pentax k-1000 koji je bio puno bolji

16 godina
neaktivan

probat cu ga prodati vjerovatno..ne treba mi,,ako vi mozete dati procjenu, slobodno dajte, aparat je stvarno uscuvan, nema ni ogrebotine, objektiv bez ostecenja..

Apple iPhone 3GS 16GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pogledaj cijene pentax k-1000 i umanji jer je tvija kopija (na e-Bay-u),i koji je objektiv na njemu

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 11:30 (struić).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice