Koji dslr odabrati?

poruka: 8
|
čitano: 3.041
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Koji dslr odabrati?

Dakle stari sony-ev kompakt je odradio svoje bilo bi vrijeme za zamjenu , za nešto pošteno ovaj put , e sad fotić bi se koristio dosta za slikavanje i snimanje ! , dakle obavezno mora snimati 1080p , vidio sam da EOS 550d ima mogucnost snimanja 720p u 60fps sto mi se jako dopada jer vozim bmx pa cesto snimamo dosta brzih pokreta koji ljepše izgledaju na vecem fps-u , uostalom obozavam slikavat i imam mota pa bi bilo lijepo da konacno ulozim u posteni aparat a nije mi do kupnje kompakta  , koliko sam vidio hd kamerice poprilićno loše slikavaju pa ne dolaze u obzir , e sad bilo bi lijepo da ne prelazi 3000kn ali ako ima nesto jako dobro po vecoj cijeni izdvojit cu , mater je rekla da ce podijelit troskove s menom pa bi se mogao malo rastegnuti , također nekakva ani-shake kontrola pri snimanju nije na odmet s obzirom da dosta snimam u pokretu ,  i jos jedno pitanje , canonovi DSLR-ovi snimaju zvuk?? jer sam citao na netu da neki nemaju ugrađen mikrofon , također polovni aparat dolazi u obzir samo mi dajte preporuku vi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Koji dslr odabrati?

ako mozes, uzmi 550d

da, svi canonovi dslr-i snimaju i zvuk !

15 godina
shranilo kaže...

ako mozes, uzmi 550d

da, svi canonovi dslr-i snimaju i zvuk !

i wish , savršen je, al bemti koliko košta -.-

17 godina
Koji dslr odabrati?

Ako nemas vise od 3000kn nema smisla razglabat o ovome jer to sto tebi treba kosta puno vise(bar 6000kn jer ti treba bar jedan objektiv).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koji dslr odabrati?

Čuj, za budžet kojim raspolažeš i tvoje zahtjeve o specifikacijama sistema, morat ćeš posegnuti za nečim polovnim ili dodat još oko 1.000 kn za Canon EOS 1100D s kit objektivom koji ima stabilizaciju i video snimanje (720p) - mislim da na našem tržištu nema ništa novo ispod te cijene...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Brada kaže...

Ako nemas vise od 3000kn nema smisla razglabat o ovome jer to sto tebi treba kosta puno vise(bar 6000kn jer ti treba bar jedan objektiv).

a polovno?

16 godina
Koji dslr odabrati?

Probaj tražit Pentax K-x po oglasnicima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji dslr odabrati?

ima na njuskalu EOS-a 500D , za 3900kn , gledao sam neke snimke i perfektne su 

, mislite da bi to bio dobar izbor za te pare?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice