Koj od ovih fotica?? Ili neki drugi do 3k kuna.

poruka: 4
|
čitano: 1.891
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Znaci ovako Moj stari bi na mhtio kupit novi fotic a kako se ni ja ni on u to bas ne razumijemo molio bih za pomoc. Znaci ja sam odabrao 5 modela za koje ja mislim da su "dobri" a vi ste tu da mi sugerirate.

Fotic 1,fotic 2,fotic 3,fotic 4,fotic 5. Ovog zadnjeg frend od mojeg starog nudi za 3k s 2 objektiva,torbicom... Sad mi vi dajte druge prijedloge ... Fotic 3 i 5 su ok samo sto su malo veliki, a za 5-icu nisam siguran zato sto je D SLR i nisam upoznat s takvim aparatima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 20:21 (Fico14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Koj od ovih fotica?? Ili neki drugi do 3k kuna

mislim da je za tebe najbolje canon g10

16 godina
neaktivan
RE: Koj od ovih fotica?? Ili neki drugi do 3k kuna
slažem se s kolegom iznad, iako imao sa priliku koristiti i ovaj olympus sp i super je. uglavnoj olympus ili canon g10
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
15 godina
neaktivan

Dobar je ali ima premali opticki zoom mislim da cu sx200 uzet. Dslr-a bi uzeo ali prevelik je i netre ba mi to. A sx200 mi je odlican koliko sam citao o njemu niko ga ne crni i ima 12x optiki zom a to mi treba zato sto mi je stari letac, a ako leti visoko treba i jace zomirat. Trenutno imamo neki stari olimpus s 3,2 mp i napravio je preljepe slike gradova... iz zraka.Samo sto je jako puno slika mutno( ima jako spor otvarac)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice