Mislim da ste krivo startali. Riječ je o fotiču za entuzijaste a ne pro aparatu tako da ukoliko ste odgovorna osoba svadbe i razni plaćeni poslovi ne dolaze u obzir pa su tako svi fičri koji idu uz pro klasu srezani. Tu je Canon postavio lijepu crtu. Ako želiš radit kupi fotić za to. Ako stavite još jedan SD utor, povećate broj AF točaka, dignete shutter na 8k i 4k video dobili ste fotić koji je konkurent pro klasi 5d4 i košta 1000$ manje. Recite mi da se smatrate normalnima kad tvrdite da je Canon to trebao ukomponirat u 6d2 i sam sebe opalit nogom ispod pojasa. Kome to treba kupit će 5d4 ili ako netreba 4k video 5d3 bez da trepne okom a kome ne a želi jedan vrhunski fotić bit će prezadovoljan ovim. I ne zaboravite Vi koji se žalite da je frka radit bez dvije kartice, isto takva je frka raditi bez 2 fotića a ne vidim da netko od Vas koji ste u silnom strahu da se kartica pokvari piše da ima iz tog razloga i 2 fotića pa ak jedan rikne tu je drugi jer šta ak je pored vas na plaži komad u toplesu a fotić rikne, nema druge hitiš se pod gliser odma i skratiš si muke.
Iz tog razloga stanite malo na loptu i prepustite ljudima koji očito znaju radit svoj posao da ga tako rade i dalje jer da ga neznaju Canon bi odavno bio ko i Agro..., uzmite fotiće u ruke jer pune su ulice lijepih cura u ljetnim opravicama i koristite malo te cross i ine AF točke za svoj gušt.
Problem je u tome kaj konkurencija za manje nudi vise.
Kad netko ulozi u objektive nece sutra ih prodat jer je nikon izbacio bolji fotoaparat, ljudi to u vecini slucajeva ne rade, no zato su razocarani kada Canon nakon 5 godina im ponudi minimalan upgrade i sad opet 5 godina nece bit nista. Pa onda imas dio ekipe koji se ipak prebaci.
Samo pogledaj na dpreview imas hrpu tema tipa "sold my canon gear, can you recommend fuji lenses" ili isto tak za sony.
Najveci problem mu je 5Dmk4 kojem se ne smije priblizit.
Zar nije blesavo da Nikon D7200 ima 2 utora za SD kartice, a kosta duplo manje. Fuji X-T2 i X-Pro2 isto imaju 2 utora za SD kartice i isto su jeftiniji (o drugim funkcijama da nit ne pricam)