Canon 450d pitanje ili problem

poruka: 5
|
čitano: 2.335
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav bugovi forumasi.....\

Prosle godine sam kupio canon 450d fotoaparat.....trenutno je u super stanju, nikada nisam imao niti problemcica sa njim do sad..

Judnu vecer sam slikavao nesto malo kao i obicno, nakon fotkanja, ugasim aparat i ostavim ga, sutra se probudim i moram nesto slikati...

Upalim aparat, sve normalno, a tamo gje je postavka blende(ili kako vi to nazivate, to je postavka desno od postavke vremena zatvaraca) pise 00 ja idem prevrtiti, a ono ne moze,,, i sada mi stalno tako pise i to nemogu promijeniti, resetirao sam sve postavke aparata i nista. Sve ostalo radi perfektno...

Pa ako itko zna kako rijesiti problem ili je bio u slicnoj situaciji,, volio bih kada bi podijelio misljenje, jer mi je potrebno i hitno..

Hvala unapried svima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Canon 450d pitanje ili problem

Znači ne možeš kontrolirati otvor objektiva? Moguće je da su kontakti između objektiva i tijela slabi, probaj ih očistiti.

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 + XFX 9800GT | 2x WD Caviar Black 640GB RAID 0 | Corsair HX850W | CM-690 |
14 godina
neaktivan

Hvala puno na odgovoru, ponovno sam skinuo pa namjestio objektiv i sad radi,,, hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Canon 450d problem sa cuvanjem slika
Imam jedan problem, a ne znam kome da se obratim. Pre 3-4 dana sam kupio Canon eos 450d i nakon 20ak slika kad napravim pojavi mi se problem, nakon gasenja i ponovnog paljenja aparata, da mi se neke slike ostete tacnije umesto njih pise "cannot play back image". Ne znam zasto slike jednostavno ili nestanu ili kad ubacim karticu u comp. budu do pola "snimnjene". Probao sam sa formatiranjem memorijske, pa cak i sa drugom, opet se isto javlja. Da nema neko neki savjet, odnosno resenje?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Canon 450d problem sa cuvanjem slika
A kakve su kartice, koja brzina tj koji class pise na njima. ako si stavio stare kartice sa sporom brzinom mozda je do toga.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice