Vidim nema teme, serija će vjerovatno biti hit pa da ovdje razglabamo o tome, ja pogledah prvu epizodu za sada malo je nezgodno uskočiti ovako u seriju kad si igrao igru prije svega a knjige nisi ni taknuo i onda povezuješ neke stvari a zapravo nikoga ne znaš osim Ciri,Yen,Geralta ofc, za onoga tko nije gledao stavljam u spoilere pa eto upozoreni ste, jer nije mi jasno par stvari. Onaj tko je čitao knjige neka slobodno pročita spoiler znat će odgovorit na moja pitanja.
Vidimo Ciri kao princezu u dvorcu njenu baku Calanthe, bitku ,Nilfgardian ih je napao potukao sve Calanthe govori Ciri da nađe Geralta da je on njena sudbina, i sad mi nije jasno gdje je tu Emhyr var Emreis koji Emperor i zapovjednik Nilfgardiana koji su upravo napali Ciri njenu baku itd, gdje je on bio u tom trenutku, znam da je serija po knjizi pa ako bi mi netko htio malo pobliže objasniti što se tu točno dogodilo jer ja znam Emhyra kao Emperora i Cirinog oca dok ovdje nema bar za sada njega a upravo Nilfgardiani uništavaju Cintru, on postaje Emperor tek kasnije ili što?