Google Home Hub - Pametni zvučnik s ekranom

poruka: 11
|
čitano: 6.115
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google Home Hub - Pametni zvučnik s ekranom".
12 godina

Ako več onda od 10", jer kada recimo sjediš na kauču na 3 m ništa ne vidiš i imaš stvarno još samo još jedan "google home mini.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ono, htio bi ga uzet, ali mi se cini da bi nakon par tjedana zavrsio pored Kindle-a paperwhite-a u ladici (s kojim dijeli cijenu manje vise) ;-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Koja je razlika između tog tableta priheftanog na zvučnik i nekog tableta na stalku spojenog na neki bluetooth zvučnik. 99,9% ista funkcionalnost uz veću mobilnost, više opcija i bolje korisničko iskustvo od ovoga.

1 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
Re: Google Home Hub - Pametni zvučnik s ekranom
Razlika? Pa recimo da ima 2 širokopojasna mikrofona koja su uvijek spremna da reaguju na glasovnu komandu i koja te savršeno "čuju" na par metara. Tu vrstu mikrofona nema nijedan tablet. Osim toga ima dosta bolje zvučnike nego bilo koji tablet. Možda je bolje riješenje MaX verzija zbog većih zvučnika.
5 godina
neaktivan
Razlika? Pa recimo da ima 2 širokopojasna mikrofona koja su uvijek spremna da reaguju na glasovnu komandu i koja te savršeno "čuju" na par metara. Tu vrstu mikrofona nema nijedan tablet. Osim toga ima dosta bolje zvučnike nego bilo koji tablet. Možda je bolje riješenje MaX verzija zbog većih zvučnika.
8 godina

Pozdrav da li netko ima ideju kako bi se sa google home moglo putem glasa upravljati nekim mehanizmom koji pokreće nekakvu polugicu ili slično .Trebao bi tako nešto na daljinu uključiti samo glasom .Imam google home nest mini . Pa ako ima bilo koja ideja . Unaprijed hvala 

0 0 hvala 0
14 godina
ive79 kaže...

Pozdrav da li netko ima ideju kako bi se sa google home moglo putem glasa upravljati nekim mehanizmom koji pokreće nekakvu polugicu ili slično .Trebao bi tako nešto na daljinu uključiti samo glasom .Imam google home nest mini . Pa ako ima bilo koja ideja . Unaprijed hvala 

Nabaviti pametnu uticnicu i povezati je s Google Home-e?

8 godina

Imam to ,to sam i mislio sa tom utičnicom kontrolirat neki mali pokretni mehanizam , samo koji ?

14 godina
ive79 kaže...

Imam to ,to sam i mislio sa tom utičnicom kontrolirat neki mali pokretni mehanizam , samo koji ?

Cek, kaj na kraju tebi treba? Taj mehanizam ili...? 
Daj malo vise opisi

8 godina

Da taj kao mehanizam ili mislio sam kao neki prekidač koji kad dobije struju izbaci neki gumb ili slično ,što bi meni pritisnulo nešto i uključilo ,a tom smart utičnicom bi na daljinu uključio struju . Tako sam si nešto zamislio . pa sad dal tako nešto postoji neznam .

11 godina
A pogledaj fingerbot na Aliex, ne triba ti smart uticnica
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.3.2025 22:41 (om-prat).
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice