Ako več onda od 10", jer kada recimo sjediš na kauču na 3 m ništa ne vidiš i imaš stvarno još samo još jedan "google home mini.
Google Home Hub - Pametni zvučnik s ekranom
- poruka: 11
- |
- čitano: 6.115
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ono, htio bi ga uzet, ali mi se cini da bi nakon par tjedana zavrsio pored Kindle-a paperwhite-a u ladici (s kojim dijeli cijenu manje vise) ;-)
Koja je razlika između tog tableta priheftanog na zvučnik i nekog tableta na stalku spojenog na neki bluetooth zvučnik. 99,9% ista funkcionalnost uz veću mobilnost, više opcija i bolje korisničko iskustvo od ovoga.
Pozdrav da li netko ima ideju kako bi se sa google home moglo putem glasa upravljati nekim mehanizmom koji pokreće nekakvu polugicu ili slično .Trebao bi tako nešto na daljinu uključiti samo glasom .Imam google home nest mini . Pa ako ima bilo koja ideja . Unaprijed hvala
Pozdrav da li netko ima ideju kako bi se sa google home moglo putem glasa upravljati nekim mehanizmom koji pokreće nekakvu polugicu ili slično .Trebao bi tako nešto na daljinu uključiti samo glasom .Imam google home nest mini . Pa ako ima bilo koja ideja . Unaprijed hvala
Nabaviti pametnu uticnicu i povezati je s Google Home-e?
Imam to ,to sam i mislio sa tom utičnicom kontrolirat neki mali pokretni mehanizam , samo koji ?
Imam to ,to sam i mislio sa tom utičnicom kontrolirat neki mali pokretni mehanizam , samo koji ?
Cek, kaj na kraju tebi treba? Taj mehanizam ili...?
Daj malo vise opisi
Da taj kao mehanizam ili mislio sam kao neki prekidač koji kad dobije struju izbaci neki gumb ili slično ,što bi meni pritisnulo nešto i uključilo ,a tom smart utičnicom bi na daljinu uključio struju . Tako sam si nešto zamislio . pa sad dal tako nešto postoji neznam .