Gleda li ko od forumaša ovu seriju, koja obara rekorde gledanosti ? Najavljena je i 2 sezona sa 13 epizoda.
Gleda li ko od forumaša ovu seriju, koja obara rekorde gledanosti ? Najavljena je i 2 sezona sa 13 epizoda.
ja ju uvijek idem pogledat na fox crime i uvijek prođe dok se ja ponovo sjetim :D
baš me zanima kakva je serija, kažu da je bolja i od nekih filmova...
downloado bi, al nemam tolko prostora na hdd..jedino da skinem jednu, brišem, skinem drugu, brišem...
Zna 'ko kada je (dan i sati), zaboravia sam pogledat prvu epizodu, pa sam uspia tek drugu ili trecu a nemam pojma kada je to bilo i u koliko sati...
ljudi kad bi trebala počet nastavak 1 sezone koliko se sječam prva za sad ima 6 epizoda
dali zna itko??
pozdrav
POČELA JE....IZASLE SU TI 2 EPIZODE DRUGE SEZONE.....ak ti trebaju il nemozes naci javi se na PM
Vi koji gledate, kakva Vam je druga sezona, imam osjecaj ko da se mašta gubi pomalo ....radnja stoji......
Da, malo, po malo serija počinje ličiti na sapunicu.
Ova Sofija ak ne misli ostarit snimajući nastavke...nek se sama pojavi....
a i pravi dokaz da žene nemogu bez k.....:) sad se ljepo vidi... hahaha
Ova Sofija ak ne misli ostarit snimajući nastavke...nek se sama pojavi....
a i pravi dokaz da žene nemogu bez k.....:) sad se ljepo vidi... hahaha
haha,tocno to...a ovaj stari debil cuva zombije u staji....
da, ne svidja mi se kako lik razmislja i mogu se kladit da ce zbog njega neki problem ispast...u sljedecoj epizodi....
nema akcije ko u 1 sezoni..dosadno za gledat
Istina sa prvom sezonom su nas navukli... rijetko koja me bas dobije tako u prvoj epizodi i zaljepi za stolicu....valda ce popravit to ubrzo....
Koliko je prva sezona bila odlična toliko je ova druga sr*nje
Koliko je prva sezona bila odlična toliko je ova druga sr*nje
Si pogledao sedmu epizodu?
Odličan rasplet događaja i ima nešto akcije pogotovo pred kraj.
Yep
Brutalna ova 7. epizoda, nakon zadnje 2-3 pomalo usporene, ova nagovještava jaaako zanimljive stvari, jedva čekam :)
Evo nastavio s gledanjem, 7. epizoda je super, a i ono spominjanje Portala me baš iznenadilo, super.
hvala bogu:)
Brutalna ova 7. epizoda, nakon zadnje 2-3 pomalo usporene, ova nagovještava jaaako zanimljive stvari, jedva čekam :)
Ovu sa tvog avatara bi trebalo tako poprat....bez obzira sto imam iphone :)
evo jednostavno sam moro to napisat sad mozemo dalje o seriji....:):)
Evo i ja pogleda 7. epizodu i moram priznati da je bolja od ovoga što sam do sada vidija. Pogotovo je kraj jeb*n. I fala qurcu da se više nema traženja one male
Prva sezona je bila stvarno dobra, dok je ova druga dosadna.
Nadam se da će se dogoditi neki zaplet ili nešto jer ovo do sada je bilo dosadno za poluditi
Odlična je sedma epizoda,konačno malo akcije.
A sad osmu moramo čekati 2mj.
Gledao sam prvu sezonu prek ljeta, i sad drugu sezonu od prve do ove zadnje sedme epizode. Vidi se malo da su pretvorili u sapunicu ali nema veze, pošto je to jedina zombie apocalypse serija igdje bolje je i to nego ništa. Ali vjerujem da će to popraviti u nadolazećim epizodama i nadam se trećoj sezoni.
Imam jedno pitanje u vezi serije i sada ove iduce (8.) epizode.
Koliko znam serija ide u Americi svaku nedjelju u 9 navecer, i na torrente dolazi par sati poslije, a koliko vidim jucer nije bila.
Trazio sam malo po netu i nasao trailer za iducu epizodu (LINK) i kazu da ta epizoda izlazi 12.2.2012. Dal' netko zna cemu stanka od 3mj izmedju 7-8 epizode?
Inace, serija je stvarno odlicna.
Da ne izbace sve prebrzo, tako su zadnji put pa se čekalo godinu dana na iduću sezonu.
Dal' netko zna cemu stanka od 3mj izmedju 7-8 epizode?
2 mjeseca je stanka, just sayin'...
2 mjeseca je stanka, just sayin'...
Ok sorry, 2mj. :)