Prince of Persia: The Sands of Time - Film

poruka: 21
|
čitano: 5.414
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Walt Disney je ovih dana pustio prvo službenu najavu za film - Prince of Persia: The Sand of Time službena najava

Glavna uloga je pripala Jake Gyllenhaalu, film izlazi 28.5.2010. Očekivano, najava je dosta dobra. Mogao bi ovaj film biti dobar.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 17:59 (Prison Breaker).
16 godina

Zanimljivo, iako nikada nisam igrao prvi dio pop-a, a sve ostale jesam.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 19:14 (xxxxx).
16 godina
neaktivan

Filmovi prema igrama obično propadnu,i obrnuto.Grafički sve to izgleda vrlo lijepo,ali neću previše očekivati od takvog filma,makar ću ga pogledati.Vidim da i Ben Kingsley glumi u filmu.

oko za oko,pasta za zube
17 godina
neaktivan

Ako nekoga zanima na ovom linku se nalazi jedan preview, link: http://www.neoseeker.com/Articles/Games/Reviews/sandsoftime_movie_preview/.

16 godina

ja se nadan da ce film bit super, kao veliki fan pop-a,

puno akcije i adrenalina kao u igri

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
neaktivan

jedva cekam ...

Da si visok koliko si glup, imao bi snijega po glavi .....
16 godina
neaktivan

Lol, a što ako bude još jedan fail? Ono na trailerima sve lijepo i odlično izgleda, a onda kad vidite film, razočarate se.

Btw, Prince (Dastan) dovoljno vjerno izgleda, a i ne znam zašto se na Youtubeu puno ljudi žale na Jakea. Valjda će dobro odglumit svoj dio.

17 godina
RE: Prince of Persia: The Sands of Time - Film
xxxxx kaže...

Zanimljivo, iako nikada nisam igrao prvi dio pop-a, a sve ostale nisam.

Nema ti smisla rečenica...

Trailer djeluje kvalitetno, možda bude dobar film.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
16 godina
boxer kaže...
xxxxx kaže...

Zanimljivo, iako nikada nisam igrao prvi dio pop-a, a sve ostale nisam.

Nema ti smisla rečenica...

Trailer djeluje kvalitetno, možda bude dobar film.

LOL jesam izgorio, sad sam tek skužio, evo ispravio sam.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
15 godina
neaktivan

katastrofa od filma ......obozavam igru PoP.....ali film totalni promasaj.....Nazovu ga Sand of time a ubacuju djelove iz Two Thronesa.....dark princa.....lol.....razumijem da je nemoguce napravit film identican igri....ali opet......

15 godina
neaktivan

Hej ljudovi ima li ko link za torrent ili direct download za ovaj film.Skino sam preko jednog torrenta ali je fake....Molim vas da mi pomognete.....Make my day happy....:-)

16 godina
neaktivan
Glumac kaže...

Hej ljudovi ima li ko link za torrent ili direct download za ovaj film.Skino sam preko jednog torrenta ali je fake....Molim vas da mi pomognete.....Make my day happy....:-)

Koliko ja znam,jos ni CAM verzija nije izasla...

17 godina
neaktivan

Odličan film, bolji od mojih očekivanja. Jučer u kinu pogledao. Odite to gledat u kino, ovak nekaj se ne gleda doma.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
neaktivan

Može proč ali dosta loš film.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
17 godina
neaktivan

Neloš, neloš

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
15 godina
neaktivan
hitno pomoc trebam...imam dvd file 4.3 gb film...i sad ga zelim gledat...a titlovi su na slovenskom,...aa ja sam sad skinuo titlove na hrvatskom ali neznam kako da ih stavim...imam powerdvd...jel zna tko neki nacin...jel mogu skinuti neki drugi player???molim vas pomozite...danas bi ga pogledao...
nothing is true, everything is permitted
17 godina
decko1987 kaže...
hitno pomoc trebam...imam dvd file 4.3 gb film...i sad ga zelim gledat...a titlovi su na slovenskom,...aa ja sam sad skinuo titlove na hrvatskom ali neznam kako da ih stavim...imam powerdvd...jel zna tko neki nacin...jel mogu skinuti neki drugi player???molim vas pomozite...danas bi ga pogledao...

DVD je sheban jer je film rascjepkan u nekoliko djelova pa obični titlovi nepašu jer su oni namjenjeni samo za jedan video file (dvd ripove-> avi,mkv, BRRip - mkv itd.).

No titlove baš za DVD nisam nigdje vidio da ima za skinut.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion | Downloading High Definiton Content
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 23:00 (Hyperion).
15 godina

gledao sam ga u kini film je OK ,malkicu bajkovit ali može proći,i slažem s s nekima ovakav film je idealan za kino doma to nije to

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 23:18 (blackalbum).
15 godina
neaktivan
koje se to godine događa ili stoljece...
nothing is true, everything is permitted
17 godina

Evo upravo ga pogledao, i mogu reć da mi se film dopao. Nije bas ono dosadna i prazna radnja kak je npr bilo u dragonballu, solidan filmic za pogledat.

Moja preporuka 7,8/10.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma
15 godina
neaktivan

Pogledao sam film prije cca. 20 dana i film je zaista dobar. Jedino me smeta kada su neke borbene scene prebrzo je snimano pa nemožeš ništa skužit.

AMD PII 945 3.0 GHz | Gigabyte MA790X UD3P | 2x2 GB Kingmax 1066MHz | Sapphire 4870 1GB | 640 GB HDD | Samsung Burner | Corsair TX650 | CM 334 Elite
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice