Walt Disney je ovih dana pustio prvo službenu najavu za film - Prince of Persia: The Sand of Time službena najava
Glavna uloga je pripala Jake Gyllenhaalu, film izlazi 28.5.2010. Očekivano, najava je dosta dobra. Mogao bi ovaj film biti dobar.
Walt Disney je ovih dana pustio prvo službenu najavu za film - Prince of Persia: The Sand of Time službena najava
Glavna uloga je pripala Jake Gyllenhaalu, film izlazi 28.5.2010. Očekivano, najava je dosta dobra. Mogao bi ovaj film biti dobar.
Zanimljivo, iako nikada nisam igrao prvi dio pop-a, a sve ostale jesam.
Filmovi prema igrama obično propadnu,i obrnuto.Grafički sve to izgleda vrlo lijepo,ali neću previše očekivati od takvog filma,makar ću ga pogledati.Vidim da i Ben Kingsley glumi u filmu.
Ako nekoga zanima na ovom linku se nalazi jedan preview, link: http://www.neoseeker.com/Articles/Games/Reviews/sandsoftime_movie_preview/.
ja se nadan da ce film bit super, kao veliki fan pop-a,
puno akcije i adrenalina kao u igri
jedva cekam ...
Lol, a što ako bude još jedan fail? Ono na trailerima sve lijepo i odlično izgleda, a onda kad vidite film, razočarate se.
Btw, Prince (Dastan) dovoljno vjerno izgleda, a i ne znam zašto se na Youtubeu puno ljudi žale na Jakea. Valjda će dobro odglumit svoj dio.
Zanimljivo, iako nikada nisam igrao prvi dio pop-a, a sve ostale nisam.
Nema ti smisla rečenica...
Trailer djeluje kvalitetno, možda bude dobar film.
Zanimljivo, iako nikada nisam igrao prvi dio pop-a, a sve ostale nisam.
Nema ti smisla rečenica...
Trailer djeluje kvalitetno, možda bude dobar film.
LOL jesam izgorio, sad sam tek skužio, evo ispravio sam.
katastrofa od filma ......obozavam igru PoP.....ali film totalni promasaj.....Nazovu ga Sand of time a ubacuju djelove iz Two Thronesa.....dark princa.....lol.....razumijem da je nemoguce napravit film identican igri....ali opet......
Hej ljudovi ima li ko link za torrent ili direct download za ovaj film.Skino sam preko jednog torrenta ali je fake....Molim vas da mi pomognete.....Make my day happy....:-)
Hej ljudovi ima li ko link za torrent ili direct download za ovaj film.Skino sam preko jednog torrenta ali je fake....Molim vas da mi pomognete.....Make my day happy....:-)
Koliko ja znam,jos ni CAM verzija nije izasla...
Odličan film, bolji od mojih očekivanja. Jučer u kinu pogledao. Odite to gledat u kino, ovak nekaj se ne gleda doma.
Može proč ali dosta loš film.
Neloš, neloš
DVD je sheban jer je film rascjepkan u nekoliko djelova pa obični titlovi nepašu jer su oni namjenjeni samo za jedan video file (dvd ripove-> avi,mkv, BRRip - mkv itd.).
No titlove baš za DVD nisam nigdje vidio da ima za skinut.
gledao sam ga u kini film je OK ,malkicu bajkovit ali može proći,i slažem s s nekima ovakav film je idealan za kino doma to nije to
Evo upravo ga pogledao, i mogu reć da mi se film dopao. Nije bas ono dosadna i prazna radnja kak je npr bilo u dragonballu, solidan filmic za pogledat.
Moja preporuka 7,8/10.
Pogledao sam film prije cca. 20 dana i film je zaista dobar. Jedino me smeta kada su neke borbene scene prebrzo je snimano pa nemožeš ništa skužit.