ovako skinuo sam film s torrenta i onda sam skinuo prjevod za film pa ako mi moze neko rec kak da stavim prijevod na film i dali ce radit ak sprzim film na dvd
Prijevod na filmu
- poruka: 13
- |
- čitano: 3.504
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Media files(.avi) (.avi)
mislis na to?
.srt , .sub...
I da... trebalo bi ti raditi na standalone playerima ako sprzis film i titlove...
S TIM da je preporuceno da ti film i titlovi imaju isti naziv...
I da... ako hoces provjeriti jel ti valja titl...
Skini MPC (media player classic) i otvori film pomocu njega...
POTOM idi na file i load subtitles... i loadaj ih... i to je to...
bolji je bs player desnim klikom load subtitles i to je to
takođe i bs
Ja ti preporučam sPlayer, pokreneš film i samo dovučeš titlove na njega, sami se zalijepe, još imaš dosta opcija oko subtitlova ( boja, veličina fonta, brzina,... ).
Najjednostavniji program:
convertxtodvd
http://www.vso-software.fr/products/convert_x_to_dvd/download-convertxtodvd.php
može li mi neko reć kako skinut prijevod filma
Odeš na neku stranicu poput ovih:
Divx titlovi (za filmove)
Prijevodi online (za serije)
nađeš koji ti prijevod treba (upišeš naziv filma u tražilicu), po mogućnosti pogledaš što ti piše pored imena filma koji si skinuo (npr. "dvdrip axxo") i zatim ako postoji takav prijevod, skineš ga.
Dobra stvar je pogledati kakve sve prijevode imaš prije skidanja filma jer najčešće postoji puno više različitih ripova nekog filma nego prijevoda za sve te ripove.
Odeš na neku stranicu poput ovih:
Divx titlovi (za filmove)
Prijevodi online (za serije)
nađeš koji ti prijevod treba (upišeš naziv filma u tražilicu), po mogućnosti pogledaš što ti piše pored imena filma koji si skinuo (npr. "dvdrip axxo") i zatim ako postoji takav prijevod, skineš ga.
Dobra stvar je pogledati kakve sve prijevode imaš prije skidanja filma jer najčešće postoji puno više različitih ripova nekog filma nego prijevoda za sve te ripove.
potpis..
i onda "xxx.avi xxx.srt/sub" u istom folderu i kad pokrenes film titlovi ce se automatski ubacit u film
imaš podnapisi.net,,meni osobno najbolja stranica za titlove