Tko zna, gdje i na kojem linku bude prijenos utakmice: Ukrajina - Hrvatska?
Pronalazač date informacije biti će zauvjek u našim srcima.
HVALA!!
Tko zna, gdje i na kojem linku bude prijenos utakmice: Ukrajina - Hrvatska?
Pronalazač date informacije biti će zauvjek u našim srcima.
HVALA!!
Sramota je što će prijenos biti u Srbiji a kod nas ne - pa ne igraju oni nego mi
Ovdje bi trebalo biti:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=20690&part=sports
HNS, HNL i sveopći sport kako i stanje u Hrvatskoj je zabrinjavajuće.
Ne znam koja bi još to država u svijetu dopustila da joj neko drugi oduzme pravo na prijenos službene utakmice nacionalne nogometne reprezentacije.
Ukoliko je neizbježna činjenica da prijenosa u Hrvatskoj neće biti, tada treba napraviti sljedeće: BOJKOTIRATI UTAKMICU!
Lijepo nek se naši spakiraju i vrate se doma.
Ali, njima miriše ono kaj mi nećemo dobiti-lova!
Ovo je sramota, dobro armor kaze, treba bojkotirat, a ne ovako...Mislim koja glupost, nema prijenosa...ccc
Kaj nema prijenosa wtf?
Najvjerojatnije ne, zato jer ovi naši žele izmust pare.
Da li bude prijenosa na nekom od satelitskih programa koju su u sklopu nekog paketa poput DIGI TV-a ili nekog sličnog tv paketa?
Samo navedite satelit i program...molim vas mora negdje biti.
Najvjerojatnije ne, zato jer ovi naši žele izmust pare.
I kaj se prijenosa online tiče, www.myp2p.eu .'Sve što morate učiniti je kliknuti na malu ikonu televizora kraj utakmice Ukrajina-Hrvatska i potom odabrati jedan od kanala.Za neke kanale potreban je program Sopcast kojega ćete naći na www.sopcast.com .'
nisu hrvati krivi što neće bit prijenosa utakmice HTV se i dalje bori za prava utakmice, već je u svađi Ukrajinski savez sa agencijom SportFive jer Sport Five neće da prihvati zahtjeve od Ukrajiskog saveza i zbog toga HTV nemože dobit prava na utakimicu. Zato nemojte odma pričat Hrvati sebi pokupili pare i da su Hrvati zato krivi malo pročitajte neke članke u novinama i onda dajite komentare....
Možete naći prijenos na myp2p.eu tamo ja gledam NFL i NBA utakmice.
nisu hrvati krivi što neće bit prijenosa utakmice HTV se i dalje bori za prava utakmice, već je u svađi Ukrajinski savez sa agencijom SportFive jer Sport Five neće da prihvati zahtjeve od Ukrajiskog saveza i zbog toga HTV nemože dobit prava na utakimicu. Zato nemojte odma pričat Hrvati sebi pokupili pare i da su Hrvati zato krivi malo pročitajte neke članke u novinama i onda dajite komentare....
Zalosno je sve to..nemogu skuziti to to ljude veseli i da to vole gledat vise od nekog mutavog
filma koji svakih 20min ima 7min reklama i takvih sranja
Još jednom da li postoji neki satelit i program na kojem će biti taj prijenos????
Još jednom da li postoji neki satelit i program na kojem će biti taj prijenos????
Našo sam. Ukrajina - Hrvatska prenositi će TRT Ukrajina i SportKlub Srbija
Nema sta super jos malo pa necemo moc ni gledat kad budu nasi igrali u Doma.
Hebe mi se ja imam dreamboxa, ali isto ih moze sram biti
Bit ce na HRTu......Eo sad sam cuo
http://www.index.hr/sport/clanak/htv-ipak-dogovorio-prijenos-iz-harkiva/405489.aspx
tu sam procito sad se nadamo da ce u 19h pocet spektakl, da cemo zaboravit blamazu protiv engleza
AJMO VATRENI!!!
Izgleda da ce bit na HTV-u...ipak nije sve tako sivo
Jel ko mozda zna na kojem ce Srpskom programu prenosit ili Bosnanskom
Sad ti je na HTV 2.