Prijenos utakmice: Ukrajina - Hrvatska

poruka: 52
|
čitano: 13.566
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Tko zna, gdje i na kojem linku bude prijenos utakmice: Ukrajina - Hrvatska?

Pronalazač date informacije biti će zauvjek u našim srcima.

HVALA!!

16 godina
neaktivan

Sramota je što će prijenos biti u Srbiji a kod nas ne - pa ne igraju oni nego mi Viče

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
16 godina
neaktivan

Ovdje bi trebalo biti:

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=20690&part=sports

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2008 13:04 (Maximus).
16 godina

HNS, HNL i sveopći sport kako i stanje u Hrvatskoj je zabrinjavajuće.

Ne znam koja bi još to država u svijetu dopustila da joj neko drugi oduzme pravo na prijenos službene utakmice nacionalne nogometne reprezentacije.

Ukoliko je neizbježna činjenica da prijenosa u Hrvatskoj neće biti, tada treba napraviti sljedeće: BOJKOTIRATI UTAKMICU!

Lijepo nek se naši spakiraju i vrate se doma.

Ali, njima miriše ono kaj mi nećemo dobiti-lova!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina
neaktivan

Ovo je sramota, dobro armor kaze, treba bojkotirat, a ne ovako...Mislim koja glupost, nema prijenosa...ccc

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

Kaj nema prijenosa wtf?

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan

Najvjerojatnije ne, zato jer ovi naši žele izmust pare.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan
Prijenos na satelitu?

Da li bude prijenosa na nekom od satelitskih programa koju su u sklopu nekog paketa poput DIGI TV-a ili nekog sličnog tv paketa?

Samo navedite satelit i program...molim vas mora negdje biti.Plač

16 godina
neaktivan
RE: Prijenos utakmice: Ukrajina - Hrvatska
Paolo2612 kaže...

Najvjerojatnije ne, zato jer ovi naši žele izmust pare.

Procitaj jos jednom negdje do kakvih je komplikacija doslo, nisu samo nasi napravili zajeb
P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...
Paolo2612 kaže...

nisu samo nasi napravili zajeb
 Ti takozvani 'naši' su napravili zajeb ,čim su prodali prava bogtepitajkome. Znači kolko sam ja shvatil, nogometni savez hrvatske je imal prava oko prijenosa utakmica naše reprezentacije, i oni su ta praVA PRODALI. mISLIM DA JE OPET BILA MULJAŽA,NETKO JE POBRAL LOVU I OPET IMA POSLA ZA NAŠE PRAVOSUĐE. Samo kaj Markoviću i kompaniji očito nitko ništ nebre.
16 godina
neaktivan

I kaj se prijenosa online tiče, www.myp2p.eu .'Sve što morate učiniti je kliknuti na malu ikonu televizora kraj utakmice Ukrajina-Hrvatska i potom odabrati jedan od kanala.Za neke kanale potreban je program Sopcast kojega ćete naći na www.sopcast.com .'

16 godina
neaktivan

nisu hrvati krivi što neće bit prijenosa utakmice HTV se i dalje bori za prava utakmice, već je u svađi Ukrajinski savez sa agencijom SportFive jer Sport Five neće da prihvati zahtjeve od Ukrajiskog saveza i zbog toga HTV nemože dobit prava na utakimicu. Zato nemojte odma pričat Hrvati sebi pokupili pare i da su Hrvati zato krivi malo pročitajte neke članke u novinama i onda dajite komentare....

tell me and I will tell you
16 godina
neaktivan

Možete naći prijenos na myp2p.eu tamo ja gledam NFL i NBA utakmice.

16 godina
neaktivan
skandalouz kaže...

nisu hrvati krivi što neće bit prijenosa utakmice HTV se i dalje bori za prava utakmice, već je u svađi Ukrajinski savez sa agencijom SportFive jer Sport Five neće da prihvati zahtjeve od Ukrajiskog saveza i zbog toga HTV nemože dobit prava na utakimicu. Zato nemojte odma pričat Hrvati sebi pokupili pare i da su Hrvati zato krivi malo pročitajte neke članke u novinama i onda dajite komentare....

A Marković i HNS su prodali pravo na utakmice SportFive-u. Znači pokupili su pare, a HRT i RTL nisu niša krivi (oni imaju samo pravo na prijenose iz Hrvatske, a SportFive iz ostatka svijeta).
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan
skandalouz kaže...

Pročitano još jučer. Mlad si i naivan, neiskvaren.Nažalost situacija je gora nego što izgleda.
16 godina
neaktivan

Zalosno je sve to..nemogu skuziti to to ljude veseli i da to vole gledat vise od nekog mutavog

filma koji svakih 20min ima 7min reklama i takvih sranjaNevinašce

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
16 godina
neaktivan

Još jednom da li postoji neki satelit i program na kojem će biti taj prijenos????

16 godina
neaktivan
Jerkenovski kaže...

Još jednom da li postoji neki satelit i program na kojem će biti taj prijenos????

Koliko ja znam, jedna bosanska i jedna srpska televizija će prenositi utakmicu.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Jerkenovski kaže...

Znaš možda koje??
16 godina
neaktivan
Jerkenovski kaže...
Paolo2612 kaže...
Jerkenovski kaže...

Znaš možda koje??
 Nažalost neznam, samo je pisalo u novinama da je sramota što Hrvati ne mogu gledati, a da Srbi i Bosanci imaju direktan prijenos.
16 godina
neaktivan

Našo sam. Ukrajina - Hrvatska prenositi će TRT Ukrajina i SportKlub Srbija Mršti se

16 godina
neaktivan

Nema sta super jos malo pa necemo moc ni gledat kad budu nasi igrali u Doma.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2008 17:20 (cak_Norris).
16 godina
neaktivan

Hebe mi se ja imam dreamboxa, ali isto ih moze sram biti

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
16 godina
neaktivan

Bit ce na HRTu......Eo sad sam cuo

16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

jesi ziher?da nebi dzabe po pijacu isoSmijeh
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
mislav_01 kaže...

Da bar...
I ja sam na teletextu pročital da se "još bore" za prijenos koji bi trebal početi u 19h.
Ali ovo sa njihovog weba ne daje previše nade:

http://raspored.hrt.hr/?raspored=1&mreza=3&datum=2008-10-11

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina
neaktivan

http://www.index.hr/sport/clanak/htv-ipak-dogovorio-prijenos-iz-harkiva/405489.aspx

tu sam procito sad se nadamo da ce u 19h pocet spektakl, da cemo zaboravit blamazu protiv engleza

AJMO VATRENI!!!

16 godina
neaktivan

Izgleda da ce bit na HTV-u...ipak nije sve tako sivo Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
protjeran

Jel ko mozda zna na kojem ce Srpskom programu prenosit ili Bosnanskom

16 godina
neaktivan

Sad ti je na HTV 2.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: