Posljednji film koji ste gledali - preporuka? izdvojena tema

poruka: 38.536
|
čitano: 6.179.749
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
4 godine
offline
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
snake44 kaže...
zlaya987 kaže...


Evo da i ja kažem, nije nešto ali može se gledati The Ice Road

 Pogledaj onda In Order of Disappearance .

The Ice Road je američka adaptacija ovog Norveškog filma i po meni (a kao što to biva s adaptacijama), Norveški je mnogo bolji. Dileri su tu Srbi pa je i to dodatan +. 

 Ice road nije adaptacija ovog norveškog, već ovaj film cold pursuit . Također, isto Liam Neeson glumi

 

Istina, pomiješao sam ova 2 filma... Pogledao sam Cold Pursuit prije nekog vremena pa sam samo pogledom na IMDB stranicu od The Ice Road zaključio da je to taj. Moj bed 

5 godina
suspendiran
offline
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Nick of Time sam pogledao jučer jer sam ga upamtio kao klinac. Solidan triler koji se događa u stvarnom vremenu (90 minuta), a prati radnju mladog oca i everyday man-a Deep-a kojeg prisilno regrutira misteriozni pojedinac kojeg tumači uvijek odličan Christopher Walken da ubije kandidatkinju za guvernera Kalifornije. U suprotnome će mu ubiti kćer. Naš heroj ima sat i 15 minuta za poduzeti poteze.

 

Za razbibrigu i taj feel devedesetih, apsolutno preporučam. Depp je stvarno imao potencijala prije nego je počeo igrati karikature. Još jedan odličan Deepov film (Uz What's Eating Gilbert Grape-a) je i The Ninth Gate Romana Polanskog.

I want to believe
7 godina
offline
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
Novi Dune Trailer
7 godina
offline
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
Gogy7 kaže...
Novi Dune Trailer

 

مرګ ژوبله
4 mjeseca
offline
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
Gogy7 kaže...
Novi Dune Trailer

Vjerojatno ću pohrliti u kino zbog redatelja, ali mi se kasting baš i ne sviđa. Kao da od gonkiya ide raditi pitu, što bi se reklo. 

 

Enola Holmes (2020)

 

Gledao mi se mystery film s nekom zagonekom i pomislih da bi ovaj mogao ispuniti očekivanja budući da se radi o (fiktivnoj) sestri Sherlocka Holmesa. I donekle je ispunio očekivanja, samo što je film baš za djecu. Nema to prevelike veze s filmovima (niti serijama) Sherlocka Homlesa koji su puno ozbiljniji i mračniji. Ovaj se doima kao neki Disneyjev film koji puca na dobnu skupinu do 18 god. Djevojčica koja je odradila glavnu ulogu je doista dobra i ima potencijala, te mislim da ćemo se nje još nagledati. Henry Cavill kao Sherlock mi se baš nije svidio. Doduše imao je i malo nezahvalnu ulogu - glumiti Sherlocka u dječjem filmu, ali mogao je to malo ozbiljnije odraditi, a ne kao preko one stvari. Ako imate obitelj, možete to onako svi skupa pogledati. Pogotovo ako imate djevojčicu od 15, 16 godina jer koncept koji stoji iza filma namijenjen njima i zaista je konstruktivan. Nema eksplicintih scena, jedino ima malo neprimjerenog nasilja. 

6 godina
offline
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
Gogy7 kaže...
Novi Dune Trailer

 

izgleda mi super, sad su me pošteno zainteresirali, jedino što kolega iznad kaže casting mi nije baš sjajan, jedino su mi Josh Brolin i ova djevojka Zendaya super, ovi ostali tako tako, nadam se da će me razuvjeriti. Ali u svakom slučaju ovo se ide gledati u kino, da barem mogu u IMAX

3 godine
offline
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

castin nije dobar? wtf ljudi

 

pa ne mora u svakom filmu glavni lik bit super hype celeb :)

 

Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgard, Javier Bardem su sasvim dovolji support cast

 

treba pogurati i mlade nadolazece glumce

 

film ce bit top 

10 godina
online
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
Cansee kaže...
Gogy7 kaže...
Novi Dune Trailer

 

izgleda mi super, sad su me pošteno zainteresirali, jedino što kolega iznad kaže casting mi nije baš sjajan, jedino su mi Josh Brolin i ova djevojka Zendaya super, ovi ostali tako tako, nadam se da će me razuvjeriti. Ali u svakom slučaju ovo se ide gledati u kino, da barem mogu u IMAX

Meni se na prvu ne sviđa, koliko god bi želio da nije tako.

 

Odmah prva nota Hans Zimmer, to se ne može fulati, kinematografija blockbuster, sve je lijepo popeglano i izgleda vau. Meni to ne prolazi, svaki *ebeni novi blockbuster izgleda isto i zvuči isto i sve je to vrhunski odrađeno, ali nema previše talenta i umjetnosti u tome i zato mi je čak ok Lynchova Duna bez obzira na kritike i ostale mane. Upravo zato mi je i draži Burtonov Batman od Nolanovog, opet bez obzira što je Nolanov bliži strip predlošku.

 

Casting nije loš, Bardem, Brolin, Skarsgard, Rampling... dobra je to postava, ali je film odnosno trailer bezličan, ogromne grupne bitke, glazba koja trese kino, sve je to divno i krasno, ali je već viđeno previše puta.

 

Veliki sam fan Herbertove Dune i ovo mi neće biti lako gledati. Volio bi da je Jodorowsky završio svoju verziju vjerujem da bi to bilo kako treba.

7 godina
offline
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Mislim da je trailer puno jasniji onima koji su knjigu/knjige pročitali nego onima koji nisu. I da je atmosfera (osobito sam planet i pojava shai huluda, Fremeni, brutalnost Harkonena, vizije Paula) koja se u traileru i vidi, puno bliza knjizi nego bilo kojem drugom blockbusteru (u smislu da je gotovo sva akcija iz filma u traileru i prikazana vjerojatno zbog onih koji knjigu nisu čitali). U Americi je bilo testno prikazivanje prvih 18 minuta filma - SVI koji su to iskustvo imali sreće iskusiti slažu se u jednom - film će biti brutalan (brutalno dobar).

مرګ ژوبله
10 godina
online
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
Super64 kaže...

Mislim da je trailer puno jasniji onima koji su knjigu/knjige pročitali nego onima koji nisu. I da je atmosfera (osobito sam planet i pojava shai huluda, Fremeni, brutalnost Harkonena, vizije Paula) koja se u traileru i vidi, puno bliza knjizi nego bilo kojem drugom blockbusteru (u smislu da je gotovo sva akcija iz filma u traileru i prikazana vjerojatno zbog onih koji knjigu nisu čitali). U Americi je bilo testno prikazivanje prvih 18 minuta filma - SVI koji su to iskustvo imali sreće iskusiti slažu se u jednom - film će biti brutalan (brutalno dobar).

 Nije meni problem u jasnosti i praćenju predloška već u tome da mene kao gledatelja trebaju uvjeriti u sve to i uvući u priču, da nakon gledanja nemam dojam da sam pogledao SF blockbuster već da je to bio stvarni i što realniji prikaz tamo nekog dalekog svijeta koji postoji negdje u dalekoj budućnosti. Ovako kao kad pogledam Avengerse ili Čuvare galaksije mogu reći da sam se zabavio ili dosađivao gledajući nekakvu modernu "bajku".

 

Ako takav efekt postignu nakon gledanja svaka im čast, onda mogu reći da su napravili dobar posao, sve manje od toga će biti ispod književnog predloška.

13 godina
offline
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Sinoc pogledao domaci BiH film Koncentrisi se baba i moram priznati da vec duze vrijeme nisam pogledao neki ex Yu film koji mi je ujedno bio i zabavan i ozbiljan. 

 

Moja preporuka. 

9 godina
offline
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
3dfx kaže...

castin nije dobar? wtf ljudi

 

pa ne mora u svakom filmu glavni lik bit super hype celeb :)

 

Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgard, Javier Bardem su sasvim dovolji support cast

 

treba pogurati i mlade nadolazece glumce

 

film ce bit top 

  Film će biti epic fail. Jedini veći fail bi bio da je Jodorowsky uspio završiti svoju verziju...

12 godina
offline
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Denis do sada nije imao failova, štoviše sve što snimi su izvrsni filmovi. Moguće da bude flop na kino blagajnama, čak i nevezano za koronu kao što je bio flop i Bladerunner 2049 po zaradi. Ali po kvaliteti trenutno teško da ima bolje.

10 godina
offline
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Jolt

 

Ovaj film jako posječa na Crank samo što ovdje glavnu ulogu igra glumica.

Film je od početka na steroidima,ubrzan i zanimljiv.Soundtrack odličan,kamera odlična,u par navrata odličnih originalnih "fora" .

Film definitivno za pogledati sa ekipom,jer nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Eh sada,transvestit u filmu jako upada u oči i to je jedini minus filmu,ne toliko što je on transvestit,nego što se očajnički pokušava prikazati kao ženu-što naravno,ne prolazi!
Možda je Jolt jedan od onih filmova koji moraju ispuniti kvotu LGBT glumaca u filmu,pa je zato na silu ubačen,ali definitivno uloga "detektivke" ne stoji tome liku.


7.5 / 10

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne riješavaju nasiljem!
9 godina
offline
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
mzopg kaže...
Cansee kaže...
Gogy7 kaže...
Novi Dune Trailer

 

izgleda mi super, sad su me pošteno zainteresirali, jedino što kolega iznad kaže casting mi nije baš sjajan, jedino su mi Josh Brolin i ova djevojka Zendaya super, ovi ostali tako tako, nadam se da će me razuvjeriti. Ali u svakom slučaju ovo se ide gledati u kino, da barem mogu u IMAX

Meni se na prvu ne sviđa, koliko god bi želio da nije tako.

 

Odmah prva nota Hans Zimmer, to se ne može fulati, kinematografija blockbuster, sve je lijepo popeglano i izgleda vau. Meni to ne prolazi, svaki *ebeni novi blockbuster izgleda isto i zvuči isto i sve je to vrhunski odrađeno, ali nema previše talenta i umjetnosti u tome i zato mi je čak ok Lynchova Duna bez obzira na kritike i ostale mane. Upravo zato mi je i draži Burtonov Batman od Nolanovog, opet bez obzira što je Nolanov bliži strip predlošku.

 

Casting nije loš, Bardem, Brolin, Skarsgard, Rampling... dobra je to postava, ali je film odnosno trailer bezličan, ogromne grupne bitke, glazba koja trese kino, sve je to divno i krasno, ali je već viđeno previše puta.

 

Veliki sam fan Herbertove Dune i ovo mi neće biti lako gledati. Volio bi da je Jodorowsky završio svoju verziju vjerujem da bi to bilo kako treba.

 Jebote nisam jedini koji ovako misli.

 

Doslovno sve potpisujem.

 

Digresija, mislim da taj filozofski grimdark (kad smo se bojali negativca, a ne navijali za njega) nećemo nikad više gledat. 

 

Kao najveći fan Jodorowskog "bih" i "ne bih" želio vidjet njegovu adaptaciju.

 

Bih, zato što je to jebeni Alejandro, art manga nad  mangama, a "ne bih" jer je izjavio da nije pročitao knjige i da ga boli kiki za source materijal. 

 

Ne znam jel sam manjina, ali ja onu Zandayu ne mogu gledat ni slušat. Ko neka teen zvjezda bez talenta koju guraju u sve i svašta.

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.7.2021 23:36 (DarthMarkus).
7 godina
offline
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

A tko je Zendaya? Glumica poput tisuća drugih. Nikad čuo ni vidio. Ni jedan film od Jasona Momoe ja gledao nisam. Možda bi me trebao nervirat? Jer čujem glumi u blockbusterima. Valjda se nešto pita režisera filma koji je to sve uklopio u svoju viziju. Infantilne izjave "smeta mi kamenčić" (grašak). Običan BS. Sreća pa postoji golemo prostranstvo koje gleda u pozitivnom smjeru bez previše serendanja i traženja dlake u jajetu, možda je prehype, a "hype is a mind killer" . Bumo videli rekli bi slijepci.

مرګ ژوبله
10 godina
online
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
forumaš kaže...

Denis do sada nije imao failova, štoviše sve što snimi su izvrsni filmovi. Moguće da bude flop na kino blagajnama, čak i nevezano za koronu kao što je bio flop i Bladerunner 2049 po zaradi. Ali po kvaliteti trenutno teško da ima bolje.

Nema failova, ali sve je bliži Nolanu, a sve dalji svojim počecima. Draži su mi njegovi "lowbudget" filmovi od ova zadnja 2-3. Recimo Incendies, Prisoners, Enemy, Sicario sve jako dobri filmovi i onda dolazi Arrival koji je solidan SF, ali ništa više od toga, pa onda Bladerunner, opet čisto ok, nema 1% karizme prvog djela, sve uredni i pristojni filmovi sa bombastičnom glazbom, kamerom i budžetom koji priču i glumce gura sa strane.

 

Da se razumijemo, meni su Nolanovi filmovi u toj blockbuster kategoriji jako dobri, ali mi nisu nekakva umjetnička remek-djela.

 

DarthMarkus kaže...

 

Kao najveći fan Jodorowskog "bih" i "ne bih" želio vidjet njegovu adaptaciju.

 

Bih, zato što je to jebeni Alejandro, art manga nad  mangama, a "ne bih" jer je izjavio da nije pročitao knjige i da ga boli kiki za source materijal. 

 

Ne znam jel sam manjina, ali ja onu Zandayu ne mogu gledat ni slušat. Ko neka teen zvjezda bez talenta koju guraju u sve i svašta.

Istina, ali gle, nije ni Burton pročitao barem jednog Batmana, pa je opet kroz svoju viziju stvorio čudo. Tako da bi svejedno volio vidjeti što genijalac poput Jodorowskog može ponuditi.

12 godina
offline
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
zlaya987 kaže...


Evo da i ja kažem, nije nešto ali može se gledati The Ice Road

 Pogledaj onda In Order of Disappearance .

The Ice Road je američka adaptacija ovog Norveškog filma i po meni (a kao što to biva s adaptacijama), Norveški je mnogo bolji. Dileri su tu Srbi pa je i to dodatan +. 

 Hvala za preporuku,

 

nisam gledao američku verziju i jučer sam prvi puta pogledao ovu orginalnu, i film je jako dobar.

 

Tempo je malo sporiji kako ti inače biva za neameričke filmove na koje nas je većina navikla, ali radi se o inteligentom trileru fargovske atmosfere koja baš dobro dođe kao kontrast za gledati ljeti 

 

Na IMDB mi je odma ponudilo još norveških trilera, i čitajući malo recenzije mislim da se može izvući još nekoliko vrhunskih filmova.

7 godina
offline
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

dajte prijedloge tipa: how high,hangover,friday,superbad,this is the end... mislim da sam skoro sve pogledao hh,ako nista onda neku dobru komediju 

10 godina
online
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
toma20 kaže...

dajte prijedloge tipa: how high,hangover,friday,superbad,this is the end... mislim da sam skoro sve pogledao hh,ako nista onda neku dobru komediju 

 Jedan stari, ali zabavan

 

Old School

https://www.imdb.com/title/tt0302886/

4 mjeseca
offline
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Cowboys and Aliens (2011)

 

Pogledao na HRT-u. A šta ja znam... Ovo je jedan od onih filmova koje ne bi htio puno popljuvati da ne odvratiš ljude od gledanja, a opet ga ne možeš ni puno pohvaliti. Možda onda bolje ni ne napisati preporuku da film ostane u zraku, ali piše mi se. U biti meni je bio dobar. Craig, Ford, Wilde i Rockwell čine solidnu škvadru i svaki od tih glumaca daje jedan poseban štih filmu. Također, produkcijski izgleda dosta lijepo. E sad, ono što je meni veliki turn off kod filmova je loša priča... Kod ovog filma priča je glupa. Pogledajte, pa prosudite sami. 

7 godina
offline
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
mzopg kaže...
toma20 kaže...

dajte prijedloge tipa: how high,hangover,friday,superbad,this is the end... mislim da sam skoro sve pogledao hh,ako nista onda neku dobru komediju 

 Jedan stari, ali zabavan

 

Old School

https://www.imdb.com/title/tt0302886/

 dobar,ali pogledao sam ga hh 

4 mjeseca
offline
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

The Signal (2014)

 

Ovaj sam film pogledao čistom koincidencijom, bilo je suđeno. Poslije ručka, kad je čovjek letargičan, vrtio sam programe i na Cinestar TV-u naletio sam na ovaj film. Ništa nisam znao o filmu. Pomislih, dat ću mu pola sata, pa ako mi se ne svidi idem dalje. U prvih pola sata bude baš zanimljiv, volim tematike o hakerima i slične stvari... I onda nakon pola sata film krene u nekom drugom totalno nezanimljivom i dosadnom smjeru. Jedva sam ga odgledao. Problem je što dosta stvari u filmu ostane nerazjašnjeno, ima premalo dijaloga za takav tip filma. Igrali su na kartu vizualnog doživljaja, a priča im je ostala šuplja. Slobodno preskočite ovo. 

11 godina
online
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Pig (2021) - jako dobro i zanimljivo i upečatljivo. Svakako preporuka od mene.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
12 godina
online
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Fast and Furious F9 The Fast Saga (2021). Kad ti kritičari i svi se "popiške" na film, onda kada kreneš da gledaš i znaš da te loš film, a zapravo u tvojoj glavi je kontra efekat. Prepruka za ubiti kišni dan (valjda sutra i prekosutra).

Jungle Cruise (2021). Odličan obiteljski gdje sada Disney stavlja i homoseksualce kao nešto normalno sa vicevicima koji razumiju samo odrasli. Pa nek se nađe cijela obitelj na okupu, i oni koji se osjećaju ovo što sam zasivio :-D

11 godina
offline
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Pig (2021) - ako niste žešće mentalno uskraćeni izbjeći pod svaku cijenu. Cage inače uglavnom snima glupe filmove (uz par iznimki), ali reviewi su bili dobri pa odlučih pogledat. Nakon 10-tak minuta dolazi do prve ekstremno glupe scene, ali misliš si "ne može gore" i "valjda će u nastavku bit bolje, reviewi su dobri". Ja ne znam što je ljudima, tko to snima i tko to gleda. I zašto?! Scenama se nadrealnošću na silu pokušava dati važnost. Likovi kao da su izašli iz glup&gluplji. Čista iritacija.
Protraćeno vrijeme. Ocjena 2/10 samo zbog dosta dobre glume Cagea i dobre fotografije, da nema toga ocjena bi bila 0. Film je totalno smeće. Inače ne pišem reviewe ovdje, ali ovaj me film na to nagnao svojom "kvalitetom".


a kad sam već tu vrlo nedavno sam odgledao i
The Duke (2020) - nije remek djelo, ali priča je zanimljiva, sa simpatičnim likovima. Glumačka ekipa dobra, dijalozi jako dobri. Na kraju ipak nedostaje nešto za emotivnu dimenziju, možda da je malo bolja glazba i režija. Vidljivo je da je želja bila snimiti film koji je prije svega zabavan. Ocjena 6-7/10.

13 godina
online
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Odlučio sam ponovo odgledati opus Wes Andersona pa sam preko vikenda prošao prva tri filma.

 

Bottle Rocket (1996)

https://www.imdb.com/title/tt0115734

Ovdje se tek naslućuje kakve će bisere ovaj čovjek kasnije da izbacuje, ali je to još veoma sirovo.

Ko voli Andersona neka pogleda, ali ne bih svima preporučio jer to još nije ono što ovaj čovjek može ponuditi.

 

Rushmore (1998)

https://www.imdb.com/title/tt0128445

Već drugi film je pun pogodak, maestralno urađena priča i likovi uz već prepoznatljiv Andersonov stil.

Vrhunske izvedbe Jasona Schwartzmana i Bill Murraya kao i svih ostalih.

Sve preporuke.

 

The Royal Tenenbaums (2001)

https://www.imdb.com/title/tt0265666

Uz Grand Budapest Hotel meni možda i omiljeni Andersonov film.

Gene Hackman je maestralan, a tu je i hrpetina poznatih glumaca koji ništa lošije nisu odradili svoj dio posla.

I za ovo sve preporuke od mene.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2021 13:31 (Widowmaker).
12 godina
online
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
cocky kaže...

* * *

 

jozef kaže...

* * *

 

Widowmaker kaže...

* * *



Tema je posljedni film koji ste gledali - preporuka?
A ne "ponovo sam ogledao film".

Preporuka za zaglabanje op kritikama i preporukama za filmove koj smo svi odgledali su ovdje:

Film - Ultimativna Rasprava (Filmovi, TV serije, glazba...) @ Bug.hr Forum

Ili dajte što novo što je na tržištu mogao bih i ja The Shawshank RedemptionThe Green Mile postavljati svake sedmice ovdje jer ih doslovce mogu svaki put jednom sedmično odgledati i nikada mi neće dosaditi.

2 godine
offline
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
Widowmaker kaže...

Odlučio sam ponovo odgledati opus Wes Andersona pa sam preko vikenda prošao prva tri filma.

 

Bottle Rocket (1996)

https://www.imdb.com/title/tt0115734

Ovdje se tek naslućuje kakve će bisere ovaj čovjek kasnije da izbacuje, ali je to još veoma sirovo.

Ko voli Andersona neka pogleda, ali ne bih svima preporučio jer to još nije ono što ovaj čovjek može ponuditi.

 

Rushmore (1998)

https://www.imdb.com/title/tt0128445

Već drugi film je pun pogodak, maestralno urađena priča i likovi uz već prepoznatljiv Andersonov stil.

Vrhunske izvedbe Jasona Schwartzmana i Bill Murraya kao i svih ostalih.

Sve preporuke.

 

The Royal Tenenbaums (2001)

https://www.imdb.com/title/tt0265666

Uz Grand Budapest Hotel meni možda i omiljeni Andersonov film.

Gene Hackman je maestralan, a tu je i hrpetina poznatih glumaca koji ništa lošije nisu odradili svoj dio posla.

I za ovo sve preporuke od mene.

 

ma lik nema los film, najomiljeniji redatelj u toj kategoriji "cudnjikavih" filmova

 

meni najbolji njegov uradak je Moonrise Kingdom

www.youtube.com/TerabitTV
3 godine
offline
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
Envy kaže...



Tema je posljedni film koji ste gledali - preporuka?
A ne "ponovo sam ogledao film".

Preporuka za zaglabanje op kritikama i preporukama za filmove koj smo svi odgledali su ovdje:

Film - Ultimativna Rasprava (Filmovi, TV serije, glazba...) @ Bug.hr Forum

Ili dajte što novo što je na tržištu mogao bih i ja The Shawshank RedemptionThe Green Mile postavljati svake sedmice ovdje jer ih doslovce mogu svaki put jednom sedmično odgledati i nikada mi neće dosaditi.

ako su mu to zadnji filmovi koje je gledao i odlucio ih je preporuciti, zasto je bitno da li ih je gledao 100 puta ili prvi puta i da li smo ih svih gledali ili ne

 

dobro je da netko tu i tamo uleti sa starim filmom i podsjeti neke od nas da ih ponovo pogledamo

 

 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice